Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 mar 2015, 18:43

Otelo je napisao/la:No on izvodi jednog flopa,
:oops:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 mar 2015, 18:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:No on izvodi jednog flopa,
:oops:
Haj ti gledaj kako Francis gubi konce u Bijeloj Kuci :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 mar 2015, 21:11

slika
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 01 mar 2015, 21:39

Dakle cilj je plasirati se u LP i otići do kraja u FA kupu.Mada teško oboje,ali može se.
You'll never walk alone.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 mar 2015, 21:56

Believe je napisao/la:Dakle cilj je plasirati se u LP i otići do kraja u FA kupu.Mada teško oboje,ali može se.
Naravno da se može, samo je potrebno zalaganje u svakoj utakmici. Mi imamo igrace koji na momente igraju fantasticno,a nekad maknut ne mogu...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 01 mar 2015, 22:59

Sta reci nego cestitke za ovakvu igru,ovo se ocekuje od ekipe.BR :clap: samo ovako nastavi.
Da hoce naftasi ostat bez lige prvaka kojim cudom a mi uz Arsenal i Soton odemo :zviz:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 mar 2015, 23:02

Zadnje tri tekme u ligi ( ali kakve ) i maksimalnih 9 bodova. Svaka cast ekipi, ja sam ocekivao maksimalno 5.
Plus, ispali smo iz Evropa lige.. Ne znam da li sam ja izgorio ili sta vec, ali meni je drago sto smo ispali :mrgreen:

Nakon onakvog pocetka lige, one katastrofalne igre, dosli smo na peto mjesto sa dosta izglednim sansama za LP. Svaka cast momcima, ali prije svega nasem Coutinhu koji igra fenomenalno u zadnje vrijeme, izgleda da je dosta radio na svome sutu a tehnika mu je uvijek bila na zavidnom nivou :thumbup:
ZZ

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 mar 2015, 00:35

Coutinho očekivano Goal of the month. :thumbup:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 mar 2015, 11:16

Ima li ko snimak gola Coutinha, ali sa SK-a, sa njihovim komentatorom?
You'll never walk alone.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 02 mar 2015, 13:55

slika

Polako postao najbitniji igrac u ekipi. Samo da ga americka bagra ne proda cim stigne veca ponuda :oops:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 mar 2015, 15:21

mcmanaman je napisao/la:slika

Polako postao najbitniji igrac u ekipi. Samo da ga americka bagra ne proda cim stigne veca ponuda :oops:
A kad je dosao i poceo da sutira covjek bi rekao da nema sta u kuci jesti a sad svako malo pa golcina :bow: :bow:

Odlicno pojacanje komiteta i uz to sve jeftino :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 mar 2015, 17:37

Kakav otac, samo da bude sto duze nepovredjen. Steta sto onu majstoriju iz mrtvog ugla nije postigao iz regularne pozicije. Bio je solidan, i nadam se daleko boljim partijama.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 02 mar 2015, 19:18

Tražim snimak finala iz Istanbula pola dana,i ništa :oops: De živi bili ako neko zna gdje ima,nek mi na PP pošalje :pray:
Zadnja izmjena: kobac, dana/u 02 mar 2015, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 mar 2015, 20:02

Liverpool's revenue increased by 19% to £255.6m in the period of 2013-2014, Profit before tax £0.9 million compared to a 2013 loss of £49.8m
Dakle prosla sezona, poslovanje u plusu, rekordan prihod od TV prava i PL novca, donelo je da posle sedam godina, klub ne bude u gubitku.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 02 mar 2015, 20:49

Sad krenuo da napisem isto. Odlicme vijesti i znacajan napredak u odnosu na proslu godinu. Ocekujem jos bolje rezultate sljedece godine s obzirom na ucesce u LP, novi ugovor od TV prava, ugovor sa New Balanceom, Niveom...
Jos kad uzmemo u obzir da je prije 5 godina klub bio na rubu bankrota ovo dobija na znacaju.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 mar 2015, 21:01

Evo Ibe-a nema izgleda i do mjesec dana :puke: :thumbdown:
ZZ

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 mar 2015, 21:07

mcmanaman je napisao/la:slika

Cim je dosao vidjelo se da ce biti veliko pojacanje, i da smo za sicu doveli igracinu, hvala Interu, jos ne vjerujem da su ga pustili za onu cifru, koji klocevi :mrgreen:
Prosle sezone ocekivano jedno vrijeme bio los, ipak je mlad igrac i moralo je doci do pada forme nakon one polusezone, a i dosta je uticalo SP na njegovu losu formu, na njemu se vidjelo da na silu zeli dobiti poziv, i da je ocajan, igrao je samo za sebe, uzimao sve vise i vise suteva a nikako mu nije islo, i na kraju neki pomislili da ima losiji sut od Lukasa, ali priznali su gresku :mrgreen: i kad je skonto da od poziva nema nista, opustio se i poceo igrati bolje, i odigrao je neke odlicne utakmice, dao neke bitne golove i na kraju solidna sezona iza njega.
Na pocetku ove sezone se mucio, ali vec sam pisao o tome, da nije do njega, da je to vise do toga sto nema s kim igrati, da nema u napadu igraca koji ce iskoristiti njegove lopte, i cim je BR malo bolje poslozio ekipu, naprijed stavio igrace koji se znaju i mogu kretati a ne samo cekati loptu i Couitnho je eksplodirao, sasvim ocekivano, jos se Daniel nije vratio i dalje se trazi, ali prva utakmica je pokazala koliko je nedostajao Coutinhou, i sad kad je popravio sut, samo nebo mu je granica :D
Paradajz je napisao/la:

Kakav otac, samo da bude sto duze nepovredjen. Steta sto onu majstoriju iz mrtvog ugla nije postigao iz regularne pozicije. Bio je solidan, i nadam se daleko boljim partijama.
Meni jos nije jasno sta vidis u njemu :? Za njega je Coutinho Messi :mrgreen:
Solidan engleski igrac, koji nikad nece biti nivo da moze biti jedan od glavnih igraca u Liverpoolu, jednostavno nema kvalitet, iako da je placen 15 miliona mozda bi ga vise gotivio, ali ovako kad vidim 25 miliona funti nije mi dobro, a jos kad vidim koliko Shaqiri kosta, dobro je da sam jos ziv :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 mar 2015, 21:23

Neto dug je ipak porastao za 12m i sada iznosi 57m. Ali s obzirom da je isti taj dug FSG smanjio sa 237m na ovoliko, onda ovo i nije toliko znacajan porast i za sada je podnosljiv.
Kao sto kaze Keno, novi komercijalni ugovori, prihod od LS, bi trebao da ima identican impact na ovu sezonu. Pozicija cak i nece mnogo zavisiti, jer se ove godine ocekuje jos veci prihod od PL i TV prava nego prosle, ali svakako da je bolje da zavrsimo sto vise. :)

Lose vesti, da je Ibe povredio koleno, nista ozbiljno, ali dovoljno da ga odstrani od terena na nekoliko nedelja, BR kaze do kraja marta.

@YNWA I ne mora da bude jedan od glavnih igraca.
Ono sto ja vidim u njemu je hard work disciplina i davanje uvek maksimuma, a takve igrace najvise volim. A onda kada vidim da je jos i odlican tehnicar, jos vise mi se svidja. Protiv Citya je promenio jedno 5 pozicija, dakle moze da odradi rolu univerzalca po potrebi. A nekad mu jako malo treba da da gol, ali jos nije na tom nivou i promasuje dosta. Generalno je igrac koji posle povrede tesko ulazi u formu, ali ne sumnjam ako bude duze bio zdrav, da ce poceti da pokazuje najbolje.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 mar 2015, 21:53

Klub je sto se tice financija ostvario jedan ogroman napredak i naredne sezone mislim da cemo moci dovesti neke provjerenije igrace jer cemo im moci ponuditi vece plate.

Finansijski zdrav klub je kljuc uspjeha.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 mar 2015, 23:31

Paradajz je napisao/la:@YNWA I ne mora da bude jedan od glavnih igraca.
Ono sto ja vidim u njemu je hard work disciplina i davanje uvek maksimuma, a takve igrace najvise volim. A onda kada vidim da je jos i odlican tehnicar, jos vise mi se svidja. Protiv Citya je promenio jedno 5 pozicija, dakle moze da odradi rolu univerzalca po potrebi. A nekad mu jako malo treba da da gol, ali jos nije na tom nivou i promasuje dosta. Generalno je igrac koji posle povrede tesko ulazi u formu, ali ne sumnjam ako bude duze bio zdrav, da ce poceti da pokazuje najbolje.
Za igraca koji je placen 25 miliona funti i igraca koji je doveden kao najvece pojacanje i kojeg je BR toliko trazio ocekujem mnogo vise od borbenosti i od tiga sto daje zadnji atom snage na terenu, platili smo 25 miliona za hajmo reci malo bolju verziju Kuyta, i to mi najvise smeta, npr cak sam lakse presao preko transfera Lovrena, jbg nas covjek :mrgreen: , koji se na momente cini kao WC stoper, ali voli kiksati, a dosao je bas gdje i treba, nije mu bio problem uklopiti se :mrgreen:
Nisu problem promasaji, meni je veci problem pregled igre i taj zadnji pas, ima on tehniku, ima nekoliko strasnih poteza kojima napravi prednost, ali to ne zna iskoristiti, npr kod Coutinoha kad povuce loptu i napravi prednost u prvom dodiru, mozes ocekivati nesto, dok kod lallane uglavnom to zavrsi peglanjem lopte i ono dobro sto napravi u prvom dodiru upropasti...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 2 gosta.