Otelo je napisao/la:No on izvodi jednog flopa,

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Otelo je napisao/la:No on izvodi jednog flopa,
Haj ti gledaj kako Francis gubi konce u Bijeloj Kucirio_Ferdy88 je napisao/la:Otelo je napisao/la:No on izvodi jednog flopa,
Naravno da se može, samo je potrebno zalaganje u svakoj utakmici. Mi imamo igrace koji na momente igraju fantasticno,a nekad maknut ne mogu...Believe je napisao/la:Dakle cilj je plasirati se u LP i otići do kraja u FA kupu.Mada teško oboje,ali može se.
A kad je dosao i poceo da sutira covjek bi rekao da nema sta u kuci jesti a sad svako malo pa golcinamcmanaman je napisao/la:
Polako postao najbitniji igrac u ekipi. Samo da ga americka bagra ne proda cim stigne veca ponuda
Dakle prosla sezona, poslovanje u plusu, rekordan prihod od TV prava i PL novca, donelo je da posle sedam godina, klub ne bude u gubitku.Liverpool's revenue increased by 19% to £255.6m in the period of 2013-2014, Profit before tax £0.9 million compared to a 2013 loss of £49.8m
Cim je dosao vidjelo se da ce biti veliko pojacanje, i da smo za sicu doveli igracinu, hvala Interu, jos ne vjerujem da su ga pustili za onu cifru, koji klocevimcmanaman je napisao/la:
Polako postao najbitniji igrac u ekipi. Samo da ga americka bagra ne proda cim stigne veca ponuda
Meni jos nije jasno sta vidis u njemuParadajz je napisao/la:
Kakav otac, samo da bude sto duze nepovredjen. Steta sto onu majstoriju iz mrtvog ugla nije postigao iz regularne pozicije. Bio je solidan, i nadam se daleko boljim partijama.
Za igraca koji je placen 25 miliona funti i igraca koji je doveden kao najvece pojacanje i kojeg je BR toliko trazio ocekujem mnogo vise od borbenosti i od tiga sto daje zadnji atom snage na terenu, platili smo 25 miliona za hajmo reci malo bolju verziju Kuyta, i to mi najvise smeta, npr cak sam lakse presao preko transfera Lovrena, jbg nas covjekParadajz je napisao/la:@YNWA I ne mora da bude jedan od glavnih igraca.
Ono sto ja vidim u njemu je hard work disciplina i davanje uvek maksimuma, a takve igrace najvise volim. A onda kada vidim da je jos i odlican tehnicar, jos vise mi se svidja. Protiv Citya je promenio jedno 5 pozicija, dakle moze da odradi rolu univerzalca po potrebi. A nekad mu jako malo treba da da gol, ali jos nije na tom nivou i promasuje dosta. Generalno je igrac koji posle povrede tesko ulazi u formu, ali ne sumnjam ako bude duze bio zdrav, da ce poceti da pokazuje najbolje.