FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav rezultat za Sarajevo, kakav rezulat za BiH klubski nogomet, svaka cast , cestitike mislim da su veceras svi navijali na FKS.Da hoce sad kakav laksi protivnik doci da se moze igrati, pa da se i u te famozne grupe updane uff

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Saši i kolegi AdisuOtelo je napisao/la:Ocekujem klanje BHT-a i FACE za ovu utakmnicu![]()
A ja bih namjerno otisao i dao nekim krkanima dzaba

Hayley <3
- samo_lijevo
- Kontakt:
neka Vogosca prenosiOtelo je napisao/la:Ocekujem klanje BHT-a i FACE za ovu utakmnicu![]()

ali fakat im treba zveknuti cifru da ih glava zaboli,i onda lagano dati Senadu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svaka cast..davno konstatovano da Sarajevo skoro nikad ne podbaci u eu i ne sramoti nas. A sad kad dodje Bht samo odmahnut rukom, smetljari jedni
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cestitam! stvarno uspjeh igrati play off!!! sretno u nastavku 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Grijesite u vezi FACE tv , ljudi su prenosili tekme koje niko nikad htio ,a nije im duznost bila jer nisu drzavna televizija ili npr. da imaju para ko Švrakici pa mu ne bi bilo zao bacit' koju paru **** mu Tarot i ZMBT mal' ne rekoh sta.Otelo je napisao/la:Ocekujem klanje BHT-a i FACE za ovu utakmnicu![]()
Kad je izvlačenje
Morate shvatiti da sada dolaze oni najjaci, sa najvecim budzetom i ekipe koje su dosta ozbiljnije i od samog Atromitosa. Naravno, onaj ko kaze da se ne moze proci u grupi zasluzuje samar preko usta da mu bude na kraj pameti opet da prati fudbal. David uvijek ima sanse protiv Golijata, cak sta vise ta epska prica se toliko puta u fudbalu preprica da vise postaje sumnjivo ko je uopste i jaci prije no sto mec pocne.
Eh sada ce biti jedna velika dilema. Vidim ljudi vec prebacuju jedni drugima, neki zele Tottenham ili Inter pa da se napuni Kosevo uz onu standardnu nasu Bosansku kad vec ispadamo daj da bar znamo ko nas izbacuje dok drugi zele nesto lakseg protivnika, nekoga ko bi se mogao i proci pa da slavite taj prolazak u grupu, zasto ne?
Ne znam fkt, imaju argumente oba tabora gore navedena ali cu se ja prije sloziti sa ovim drugim. Fudbal je cudna igra, zato ga svi toliko i volimo valjda, okrugla lopta i vec te uobicajene floskule. Siguran sam da uz malo sportske srece mozete i do grupe.

Eh sada ce biti jedna velika dilema. Vidim ljudi vec prebacuju jedni drugima, neki zele Tottenham ili Inter pa da se napuni Kosevo uz onu standardnu nasu Bosansku kad vec ispadamo daj da bar znamo ko nas izbacuje dok drugi zele nesto lakseg protivnika, nekoga ko bi se mogao i proci pa da slavite taj prolazak u grupu, zasto ne?
Ne znam fkt, imaju argumente oba tabora gore navedena ali cu se ja prije sloziti sa ovim drugim. Fudbal je cudna igra, zato ga svi toliko i volimo valjda, okrugla lopta i vec te uobicajene floskule. Siguran sam da uz malo sportske srece mozete i do grupe.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 07 avg 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma na kraju ipak ko god, jaki, super jaki zbog spektakla, love, tv prava.
Ovi slabiji, ma protiv njih bi se dalo igrat i proc.
Tako poprilicno svejedno ko ce biti ali bih samo volio izbjec istocnjake (Dnipro, Metalist), komsiluk (FKP i GNK) te ove iz Portugala, R Ave i Nacional.
Ostali svi mogu.
Ovi slabiji, ma protiv njih bi se dalo igrat i proc.
Tako poprilicno svejedno ko ce biti ali bih samo volio izbjec istocnjake (Dnipro, Metalist), komsiluk (FKP i GNK) te ove iz Portugala, R Ave i Nacional.
Ostali svi mogu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- BordoMahala
- Kontakt:
sutra u 1plavih11 je napisao/la:Kad je izvlačenje
Svaka čast momci, nisam sumnjao u vas i kao igrače i navijače. Teško je bilo svakako, još teže nakon prve tekme ali ste ih nabili u Grčkoj. Možda imate dodatni strah odigravanja tekme kući pred svojim navijačima, inače imam osjecaj da bi i Haugesunda i Atromitosa riješili na Koševu, možda malo da se poradi na tome (ako ko čita ovo iz kluba, ili blizak klub, znam da inace ima takvih) . Uostalom, sve odlično. Vidimo se iduće subote na Koševu, Mostarci će da probaju napraviti malu invaziju i lov na maksimalni devet bodova (Ako se riješi Mladost u subotu).
Inače, može Dinamo za protivnika da vidimo ko je gazda na ovim prostorima
Još jednom
, pozdrav iz Mostara
Inače, može Dinamo za protivnika da vidimo ko je gazda na ovim prostorima

Još jednom

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nista ispod Intera i Totenhama.BordoMahala je napisao/la:sutra u 1plavih11 je napisao/la:Kad je izvlačenje

To je taj momenat,to je taj osjecajmiky_hz je napisao/la:Bilbija ce imati priliku da se proslavi ako udje,nemora ga vise nikad zabit...mirise mi na to

Al Stojcev sta uradi kod treceg gola

Stize lova sa svih strana

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svaka čast na pobjedi
volio bih da uđete u tu famoznu grupu
iako ko bi vas trpio
al eto zbog BH fudbala
volio bih to.
sretno sa žrijebom
ja bih volio vidjeti Inter

volio bih da uđete u tu famoznu grupu
iako ko bi vas trpio
al eto zbog BH fudbala

sretno sa žrijebom
ja bih volio vidjeti Inter

Semper Fidelis
Ne bi bilo lose Partizana ili Dinamo cisto onako da se zapuca 

samo to da kazem..SVAKA VAM CAST!!!!
stvarno sam sretan zbog vas
nikad nije bilo bolje...
4klubova iz hr
vi partizan
svaka cast,odlicno...
ajde sutra na rapid..oni su jedni od najlosijiH trenutno
CeSTITAM OD SRCA
AJDe SAD U GRUPNU FAZU
Pozz iz MARIBORA
stvarno sam sretan zbog vas
nikad nije bilo bolje...
4klubova iz hr
vi partizan
svaka cast,odlicno...
ajde sutra na rapid..oni su jedni od najlosijiH trenutno
CeSTITAM OD SRCA
AJDe SAD U GRUPNU FAZU
Pozz iz MARIBORA

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dave, HyperOS, JavierBosnia, MaroonBjelave, n0dix, Napapijri, riki46, Rodman, tajsamja i 71 gost.