FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
M je veci M, L je veci L.. Tako sa je XL povelik 

Istina ja inace nosm L a dres sam uzeo M , i taman mi je . Tako da probajte prije kupovine . BIlo je nekoliko i na stupinama u bingu i cak sta vise msm da imaju i na stanju osim sto je izlozeno kako meni ona radnica rece .tuzlak1987 je napisao/la:M je veci M, L je veci L.. Tako sa je XL povelik
Ima XXL na stupinama b11 čini mi se. Sinoć je barem bio.I bilo je dresova i u magacinu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Imaš na Ircu XXL, 3 komada bilo danas u 5 sati....Bosna_BabyBoy je napisao/la:Da li ima XXL?Skojevska je napisao/la:Puno vise, radim tu.cadillac je napisao/la: Ima 5-6 komada
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Karte su solidne,vrijeme lijepo..Mi bi voljeli sa svog juga gledati Slobodu ali ja ću se lično trudit da idem na istok,a trebali bi i ostali Robijaši,jer zašto čamit na jugu dok vi navijate 

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
kako god opet ce Jug bit obojen u Crveno Crnu bojuRZ88Adnan je napisao/la:Karte su solidne,vrijeme lijepo..Mi bi voljeli sa svog juga gledati Slobodu ali ja ću se lično trudit da idem na istok,a trebali bi i ostali Robijaši,jer zašto čamit na jugu dok vi navijate

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ili da počnemo učit vaše pjesme,druga liga druga liga smiju nam se svi...fukara87 je napisao/la:kako god opet ce Jug bit obojen u Crveno Crnu bojuRZ88Adnan je napisao/la:Karte su solidne,vrijeme lijepo..Mi bi voljeli sa svog juga gledati Slobodu ali ja ću se lično trudit da idem na istok,a trebali bi i ostali Robijaši,jer zašto čamit na jugu dok vi navijate
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ImaBosna_BabyBoy je napisao/la:Zna li ko vas ko je kupovao dresove u Bingu da li uopšte imaju u broju XXL?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije frka mozete na jug, jer ovdje izgleda niko od vrha fukara ne planira nista samim tim i navijanje je pod pitanjem,tako da za sad slobodno mozete uzeti jeftiniju kartu.pozzRZ88Adnan je napisao/la:Karte su solidne,vrijeme lijepo..Mi bi voljeli sa svog juga gledati Slobodu ali ja ću se lično trudit da idem na istok,a trebali bi i ostali Robijaši,jer zašto čamit na jugu dok vi navijate
Meni je bilo veoma zanimljivo vidjeti dresove u malom Bingu u Skojevskoj. Bas su ih rasprostranili. Jos teta govori da oni nikada tekstil nisu imali u radnji do sada.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Šteta ako ne budete imali organizovano navijanje.Koliko vas košta karta u Zenicu inače?adis1980 je napisao/la:Nije frka mozete na jug, jer ovdje izgleda niko od vrha fukara ne planira nista samim tim i navijanje je pod pitanjem,tako da za sad slobodno mozete uzeti jeftiniju kartu.pozzRZ88Adnan je napisao/la:Karte su solidne,vrijeme lijepo..Mi bi voljeli sa svog juga gledati Slobodu ali ja ću se lično trudit da idem na istok,a trebali bi i ostali Robijaši,jer zašto čamit na jugu dok vi navijate
- Beduin
- Kontakt:
Jesam kurku, nije bilo ujutru, a preko dana nisam mogao ici nigdje, radio nesto. Valja ujutro otici, ako ne zaboravim. :/DarioTZ je napisao/la:
Jos da se sezonske pocnu prodavati i spreman za sezonu 16/17![]()
Inace dresovi su TOP za ove pare , a jos klub ima koristi od toga
@Beduin jesil se obezbjedio dresom , i ispunila ti se zelja za prvu domacu
Idemo u Zenicu, jelde?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da je za jug 5 kmRZ88Adnan je napisao/la:Šteta ako ne budete imali organizovano navijanje.Koliko vas košta karta u Zenicu inače?adis1980 je napisao/la:Nije frka mozete na jug, jer ovdje izgleda niko od vrha fukara ne planira nista samim tim i navijanje je pod pitanjem,tako da za sad slobodno mozete uzeti jeftiniju kartu.pozzRZ88Adnan je napisao/la:Karte su solidne,vrijeme lijepo..Mi bi voljeli sa svog juga gledati Slobodu ali ja ću se lično trudit da idem na istok,a trebali bi i ostali Robijaši,jer zašto čamit na jugu dok vi navijate
- Omerbavarac
- Kontakt:
Drago mi je procitati da se robija interesuje za utakmicu protiv Izraelaca jer nam bilo koja podrska svakako mnogo znaci.
Radni dan, 18 sati, ne vjerujem da mozemo ocekivati najezdu ljubitelja, navijaca, simpatizera, ali se iskreno nadam da ce biti nekoliko hiljada dusa.
Oni koji rade do 16 h, imaju sasvim dovoljno vremena da stignu u Zenicu.
Radni dan, 18 sati, ne vjerujem da mozemo ocekivati najezdu ljubitelja, navijaca, simpatizera, ali se iskreno nadam da ce biti nekoliko hiljada dusa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo javio se Husarin sugo Adin Dzafic, kao ostali smo mu 14.5 hiljada kratki duzni, a dali mu 3.500 km trazice sudu u Lozani da nas kazne i suspenduju , kao duzni smo a kako smo mogli dobiti licencu. **** ga u 2 ljeve noge sada se javio
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
S obzirom kakav je bio treba on nama pare datiTaRgEt_ je napisao/la:Evo javio se Husarin sugo Adin Dzafic, kao ostali smo mu 14.5 hiljada kratki duzni, a dali mu 3.500 km trazice sudu u Lozani da nas kazne i suspenduju , kao duzni smo a kako smo mogli dobiti licencu. **** ga u 2 ljeve noge sada se javio
Nad tobom sunce najljepše sja
Zar Azmir prvi ne govori uvjek da dok je njega nikome se nije duzno....TaRgEt_ je napisao/la:Evo javio se Husarin sugo Adin Dzafic, kao ostali smo mu 14.5 hiljada kratki duzni, a dali mu 3.500 km trazice sudu u Lozani da nas kazne i suspenduju , kao duzni smo a kako smo mogli dobiti licencu. **** ga u 2 ljeve noge sada se javio
Svjestan sam ja da je ovo pokusaj pojedinih mogu nam se sageti naravno,ali .........
Inace htio bi dodati da je u protekla tri mjeseca uplaceno 588 000 km na ime poreznog duga kao i da su rjesene tuzbe u iznosu 178000 .
Cirka oko 750 000 duga je vraceno.
Znam da nemozemo sve stici ali...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja sam pričao sa par komšija i rođaka i niko nije ni pomislio da ne ode na tekmu.Željni su ovdje ljudi fudbala.Omerbavarac je napisao/la:Drago mi je procitati da se robija interesuje za utakmicu protiv Izraelaca jer nam bilo koja podrska svakako mnogo znaci.

Koji je to krampon, hajd što ne zna lopte igrat nego je i udaren u glavu izgleda. Šta hoće sad medo, neko mu rek'o haman ima u Slobodi para, idi i ti traži kad su i drugi. Da nešto ne valja ne bi mi vidjeli Evrope ubleho jedna, nema tebi ni marke ovdje, čak šta više u pravu je pinoglavi, za duševno nanesenu bol ti nama duguješ, budi sretan što te tužili nismo.
Za dresove, danas je u Bingu na Ircu bilo oko 15-tak izloženo, mislim da neće nestat ubrzo jer vjerovatno imaju još u magacinu i da onaj ko hoće može doći do njega bez nekih problema. Lijepi su za tako malo para al nisam nešto oduševljen kvalitetom kako se ovdje pričalo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cuj Adin Dzafic

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 22 jun 2016, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.