FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 17:43

Najvise mrzim mkad odem na sjever i kad neko kaze:"Ne vracaj mu je dole" ili sl. :mrgreen: Kako da mu je ne vratis kad gore zive duse nema.
Pa dodje mi da odem sa utakmice :roll:

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 04 dec 2009, 17:52

nime_tm87 je napisao/la:Najvise mrzim mkad odem na sjever i kad neko kaze:"Ne vracaj mu je dole" ili sl. :mrgreen: Kako da mu je ne vratis kad gore zive duse nema.
Pa dodje mi da odem sa utakmice :roll:
ti sto sjede na sjeveru prate zelju vise nego sto ti imas godina, zato malo postovanja prema njima, ipak su oni prije gledali jednog bazdarevica, Bukala... a sad gledaju berkica, popovica i ostale.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 dec 2009, 17:52

Ma Amar je po meni kriv sto ne stane javno iza igraca, da preuzme pritisak, nego govori da ne znaju i tako daje sebi izlaz u potencijalnim optuzbama...i daje pljuvacima povod da jos jace pljuju...u stilu "ako ih brko pljuje e onda cu ih ja jos jace"...
Ako su losiji igraci ginuli kod sime i hotica na derbiju, onda je do amara sto nisu ginuli na ovom...kvalitet nema veze sa ovim...dzaba kvalitet bez borbenosti...evo bekric kao primjer...probudio se zadnjih par utakmica, trudi se i odma cijela ekipa bolje igra..."sreca" pa je seha preuzeo stafetu te je beekric mogao odahnut i sabrat se od dusebriznika...

EDIT: @kinone da su igrali sa bukalom itd ne daje im to pravo da ponizavaju zeljine igrace ma kakvi oni bili...i kad se kaze oni sa sjevera misli se na papke psovace djece sestara itd...niko ne misli na cijeli sjever...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2009, 18:00

bistrikboy je napisao/la:Sad mi krivo što mu nisam skandir'o u inat ludim i opasnim lafčinama.[/b

Neki su to i u nedelju radili ;)[/quote]
Ja sam mu aplaudirao u znak podrške s nekolicinom s juga :mrgreen:
Njofra, nisi zaslužio ban. Reći nekome da je malouman nakon onakvih tvrdnji je savršeno tačna i neuvredljiva dijagnoza.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 04 dec 2009, 18:10

Željovac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Sad mi krivo što mu nisam skandir'o u inat ludim i opasnim lafčinama.[/b

Neki su to i u nedelju radili ;)

Ja sam mu aplaudirao u znak podrške s nekolicinom s juga :mrgreen:
Njofra, nisi zaslužio ban. Reći nekome da je malouman nakon onakvih tvrdnji je savršeno tačna i neuvredljiva dijagnoza.[/quote]

drago mi je da se neko sjeca tih postova to je bilo sinoc...i zovi te me 19TM87 :D
19TM87 to sam ja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2009, 18:15

sorrow, nije mi jasno kako se ne zamisliš na trenutak kako se osjeća neki naš igrač kada pogriješi i kad mu masa počne zviždati i psovati nakon toga. Kao da on i Amar ne znaju da je pogriješio, pa ste eto vi toliko neophodni da svojom stručnošću ukažete na nedostatke. Samo stavljate momka pod još veći pritisak i otežavate mu ionako tešku situaciju.
Samo se sjetim onog derbija druge Bundeslige na koji je Hotić vodio naše igrače. Neki stoper Kaiserslauterna je griješio k'o malo dijete i primili su gol nakon njegove greške. Nije nikako mogao biti lošiji. 35.000 ljudi je u više navrata gromoglasno skandiralo njegovo ime u znak podrške. Trener ga je svakako izmijenio kasnije, iako nije bilo navijača koji će ga psovkama i zviždanjem uputiti na to.
Ako stvarno od ova dva primjera misliš da je ispravniji ovaj "naš", onda ti više nemam šta pisati.
19TM87, kako se neću sjećati. Jadni Junuz je ponižen nakon replika odlepršao s foruma. Iako je bio dovoljno dugo online da replicira. I bi, da je imao šta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 04 dec 2009, 18:53

pogledaj te do kraja :D
19TM87 to sam ja

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 04 dec 2009, 18:59

njofra je napisao/la:

made in FKŽ :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 dec 2009, 19:16

njofra je napisao/la:

Pa MAŠINAA ostaje masina! :mrgreen: :mrgreen:

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 04 dec 2009, 20:04

njofra je napisao/la:

Dobar :mrgreen: al sto nisi stavio onu GOLCHINU protiv Spanije i da malo duze traje ono made in F.K ZELJEZNICAR

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2009, 23:05

maximus_genius je napisao/la:
njofra je napisao/la:

Dobar :mrgreen: al sto nisi stavio onu GOLCHINU protiv Spanije i da malo duze traje ono made in F.K ZELJEZNICAR
Jedino je mogla upasti ova golčina protiv Werdera, ali video je davno rađen. U svakom slučaju sam doprinijeo promociji ŽELJEZNIČARA. 8-) Uz Džeku, naravno. :mrgreen:
Ima i na kraju Štiline kompilacije ista poruka. Ostalo je do njega.
http://www.youtube.com/watch?v=5vH5rno3Boo

Visca el Višća!

drug

Post Postao/la drug » 04 dec 2009, 23:31

Pise u San-u da ce Zajko najverovatnije potpisati. san.ba sport, vijest ce se moci procitati za 2,5 sata. E vala cu cekat, samo da nije nekakva patka.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 04 dec 2009, 23:34

zajko potpisuje 100% a Muhamed Mujic stize na grbavicu talentovani vezista iz Slobode.Pelak je najsigurniji da dolazi e sad kad bi se neki napadac dobacio ... ;)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 04 dec 2009, 23:42

Zaj­ko Ze­ba, di­je­te Že­lje, ko­ji je afir­ma­ci­ju i pot­vrdu vi­so­ke igra­čke kla­se, ste­kao «po­tu­ca­ju­ći» se od Bro­tnja, Zrinj­skog, Ma­ri­bo­ra, do Ru­si­je, naj­vje­ro­va­tni­je će bi­ti naj­ve­će po­ja­ča­nje Že­lje za pro­lje­tnu po­lu­se­zo­nu

San.ba
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 dec 2009, 23:50

slika
Izvor katastrofa, al' Bog ih čuo. I mali Mujić bi mogao biti pojačanje. Svaka im čast ako ih dovedu. Prije par dana je Zeba praktično bio izgubljen slučaj, jer mu je trener iz Kamaza preuzeo Kirilu Sovjetov i navodno ga želi. U Kamazu je Zeba bio tata.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 04 dec 2009, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 dec 2009, 23:51

izvor.mahala.com
moguc dolazak mladog ali talentovanog napdaca iz druge francuske lige kazu neki crnac
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 05 dec 2009, 02:36

Zaj­ko Ze­ba, di­je­te Že­lje, ko­ji je afir­ma­ci­ju i pot­vrdu vi­so­ke igra­čke kla­se, ste­kao «po­tu­ca­ju­ći» se od Bro­tnja, Zrinj­skog, Ma­ri­bo­ra, do Ru­si­je, naj­vje­ro­va­tni­je će bi­ti naj­ve­će po­ja­ča­nje Že­lje za pro­lje­tnu po­lu­se­zo­nu. Lu­ci­dni ve­znjak je na ne­da­vnom Baj­ram­skom tur­ni­ru pla­ve do­veo do tro­fe­ja i po­ka­zao da je «kralj ma­log fu­dba­la» u BiH. Ze­ba je kod Bla­ža Sli­ško­vi­ća i Fu­ada Mu­zu­ro­vi­ća bio u A-re­pre­zen­ta­ci­ji. Ni­jaz Brko­vić, ko­ji je u prvom svom man­da­tu u Že­lji do­veo na Grba­vi­cu sve što je vri­je­di­lo (Mu­ra­to­vić, Ša­bić, Be­šli­ja...), sa­da či­ni sve ka­ko bi na Grba­vi­cu vra­tio Že­lji­no di­je­te. Ze­ba je dao na­čel­ni pris­ta­nak, ali je uzeo «ti­me out» ka­ko bi odva­gao inos­tra­ne po­nu­de ko­je do­bi­va. U slu­ča­ju Ze­bi­nog pris­tan­ka, Sa­mir Be­krić bi mo­gao do­bi­ti ze­le­no svje­tlo za odla­zak u inos­tran­stvo, a u klub bi sti­gla do­bra fi­nan­sij­ska inje­kci­ja za ju­riš ka Evro­pi na pro­lje­će.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 05 dec 2009, 11:32

Sto se tice Zebe nemojte za sigurno potvrdjivati njegov dolazak jer ima jedna stvar koja vam mora biti jasna. Zeba gdje god da ode imace najmanje 6-7 puta vecu godisnju platu od najvise placenog igraca Zelje tako da se obrti mogu desiti iz sata u sat. Mi smo njemu zadnja opcija ali to je i normalno jer je velika razlika u finansijama igrati za nas ili negdje vani.

dizdaa22
Kontakt:

Post Postao/la dizdaa22 » 05 dec 2009, 12:40

ljudi moze li mi ko reci hoce li zeljo imati kakve koristi od iduceg transfera,prevenstveno mislim na naknadu za treniranje?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 dec 2009, 12:40

dizdaa22 je napisao/la:ljudi moze li mi ko reci hoce li zeljo imati kakve koristi od iduceg transfera,prevenstveno mislim na naknadu za treniranje?
Od kojeg igraca?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Firebase, NazorUso, Paromlinac, supervizor i 67 gostiju.