Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

PrinceofVeresija
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la PrinceofVeresija » 07 feb 2017, 22:42

JohnCleese je napisao/la:Posljednji krik polivalentnosti modernog nogometa :salut:
Zadnji/centralni/prednji vezni, lijevo i desno krilo, poluspic i spic :bow: T S S :bow:
Ne poznaje rijeci ne znam, ne mogu, nisam nikad..

Sad kada si konacno sanirao povrede pa zaplesi valcer u centru zapadane civilizacije.
Pocasti ih umjetnice.
Zajebo James Milnera,cojk igra svaku poziciju osim CB,a mislim da bi se i tu Tino snasao :rol:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 07 feb 2017, 23:06

Fanaticu baš ne uspijeva da shvati ironiju, ali nikako.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 07 feb 2017, 23:40

PrinceofVeresija je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Posljednji krik polivalentnosti modernog nogometa :salut:
Zadnji/centralni/prednji vezni, lijevo i desno krilo, poluspic i spic :bow: T S S :bow:
Ne poznaje rijeci ne znam, ne mogu, nisam nikad..

Sad kada si konacno sanirao povrede pa zaplesi valcer u centru zapadane civilizacije.
Pocasti ih umjetnice.
Zajebo James Milnera,cojk igra svaku poziciju osim CB,a mislim da bi se i tu Tino snasao :rol:
:thumbup: :lol:
"Dajte mi Tinu, Milnera i devet panjeva i osvojit cu LP !" S.A. Ferguson

Ma moze Tino sve. Genetika buraz, genetika je cudo. Dovoljno je spomenuti oca i amidzu, a vjerovatno i sa mamine strane ima rodbine koji su igrali redovno makar rekreacije.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 feb 2017, 23:54

JohnCleese je napisao/la:Cemu takav zakljucak?

Suma sumarum. Tri puta bravo za vecerasnju cjelokupnu partiju.
Bravo bravo bravo :bih:

Pocetak drugog poluvremena bih posebno izdvojio kada je TSS bukvalno crtao po onoj ergeli od terena. Trebao je uzeti onaj slobodnjak oko 60 te minute i vjerovatno bi Genk odnio i sva tri boda, ali eto kada se slobodnjaci uzimaju po stazu a ne po kvalitetu tako to biva.

Uglavnom se potvrdjuje sada skoro vec pravilo da kada Tino igra Genk ne gubi :bih:

Protiv Gibraltara asistencija i gol.
Protiv Gibraltara bez poziva :bih:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 feb 2017, 01:54

Fakat ljudi ne kontaju zajebanciju :lol:
A prejadni su svi koji se raduju losim igrama bilo kojeg reprezentativca. Tino trenutno ni blizu poziva, nadam se da ce proigrati uskoro.
Nad tobom sunce najljepše sja

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 feb 2017, 06:46

Svaka čast onima koji su izmedju Džeke i Tine gledali Tinu.
Tri puta bravo za te ljubitelje fudbala.
Duboki naklon.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 feb 2017, 07:29

Da lI je bilo građenja na utakmici?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 feb 2017, 13:44

pinoglavi je napisao/la:Fakat ljudi ne kontaju zajebanciju :lol:
A prejadni su svi koji se raduju losim igrama bilo kojeg reprezentativca. Tino trenutno ni blizu poziva, nadam se da ce proigrati uskoro.
Ko ne konta zajebanciju ? Ako misliš na nas koji smo protiv poziva ublehe onda se varaš.
Ovdje se proslavljala svaka utakmica u kojoj je ubleha igrala od strane njegovih simpatizera. I nešto ih nema na ovoj temi u zadnje vrijeme od kada se gazija prestala graditi.
U prosječnoj ligi u prosječnom klubu ne može se nametnuti. On je s reprezentacijom završio.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 feb 2017, 16:03

jasmin10 je napisao/la:
Ko ne konta zajebanciju ? Ako misliš na nas koji smo protiv poziva ublehe onda se varaš.
Ovdje se proslavljala svaka utakmica u kojoj je ubleha igrala od strane njegovih simpatizera. I nešto ih nema na ovoj temi u zadnje vrijeme od kada se gazija prestala graditi.
U prosječnoj ligi u prosječnom klubu ne može se nametnuti. On je s reprezentacijom završio.
Meni se cini da jos uvijek nisi skontao zajebanciju
Na stranu to, Tino je treutno bas daleko od reprezentacije, sto ne znaci da je zavrsio s reprezentacijom zauvijek. Konkurencija za klupu u veznom redu je ocajna i svaki igrac je dobrodosao. A bez obzira sto ga ismijavate ovdje da je staromodan igrac koji igra za raju i publiku, a cini se da jeste to, to ne znaci da reprezentacija nema koristi od njega kada je u formi. Odlicna opcija da se probije bunker kada igramo protiv reprezentacija 4.,5. i 6. sesira, naravno prvo se treba izboriti za prvih 11 u klubu, uci u formu pa tek onda mozda dobije poziv.

Istog sam misljenja da su jadovi svi koji se raduju losim igrama bilo kojeg reprezentativca :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 feb 2017, 16:05

bhsport je napisao/la:Svaka čast onima koji su izmedju Džeke i Tine gledali Tinu.
Tri puta bravo za te ljubitelje fudbala.
Duboki naklon.
Ima nas sto smo imali Beveren na tiketu. :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 feb 2017, 16:14

pinoglavi je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Meni se cini da jos uvijek nisi skontao zajebanciju
Na stranu to, Tino je treutno bas daleko od reprezentacije, sto ne znaci da je zavrsio s reprezentacijom zauvijek. Konkurencija za klupu u veznom redu je ocajna i svaki igrac je dobrodosao. A bez obzira sto ga ismijavate ovdje da je staromodan igrac koji igra za raju i publiku, a cini se da jeste to, to ne znaci da reprezentacija nema koristi od njega kada je u formi. Odlicna opcija da se probije bunker kada igramo protiv reprezentacija 4.,5. i 6. sesira, naravno prvo se treba izboriti za prvih 11 u klubu, uci u formu pa tek onda mozda dobije poziv.

Istog sam misljenja da su jadovi svi koji se raduju losim igrama bilo kojeg reprezentativca :bih:
Meni se čini da ti baš ne poznaješ nogomet. Od njega nemamo niti ćemo imati koristi baš kao ni Genk.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 feb 2017, 16:15

:lol:
Od svega ti to zakljucis :lol:
Isto si i za Jajala tvrdio strucnjak :bih:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 08 feb 2017, 16:33

pinoglavi je napisao/la::lol:
Od svega ti to zakljucis :lol:
Isto si i za Jajala tvrdio strucnjak :bih:
Ne troši vrijeme na ispodprosječno inteligentne ljude. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 feb 2017, 23:53

Kae genijalan igrac. Kae ne cijene ga zbog Safeta. Kae ide u Inter. :rol: :rol: :rol: :rol:

Neka se vrati na hrvatske livade. Za Hajduka je dobar. U Rijeci i Dinamu ne bi imao mjesta. Vjerovatno jedan od najgorih evropskih igraca koji je ikad igrao na SP. Uz Avdiju Vrsajevica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 feb 2017, 00:28

Cartman je napisao/la:Kae genijalan igrac. Kae ne cijene ga zbog Safeta. Kae ide u Inter. :rol: :rol: :rol: :rol:

Neka se vrati na hrvatske livade. Za Hajduka je dobar. U Rijeci i Dinamu ne bi imao mjesta. Vjerovatno jedan od najgorih evropskih igraca koji je ikad igrao na SP. Uz Avdiju Vrsajevica.
:bih: :salut:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 feb 2017, 00:34

Cartman je napisao/la:Kae genijalan igrac. Kae ne cijene ga zbog Safeta. Kae ide u Inter. :rol: :rol: :rol: :rol:

Kratko i jasno !!! :bih: :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 09 feb 2017, 00:45

kae napaceni bosnjo iz svoje fotelje, kae smeta mi pape koji je najbolji igrac svih vremena a mi ga nazvasmo neznalicom, kae pa kad ne mogu na papetu mogu mu na bratovo dijete...kae mali veze nema al et ode u genk, kae to je stela sigurno nema on kvalitet...kae sjedi on na klupi zato sto ne zna..mozda nije do trenera...da je dzeko pjanic u pitanju onda su mancini i slicni krivi..al dje ce papetov mali igrat..pojma nema...**** njeg iako sam mu dvije utk pregledo a ostalo pratio na flashscore necel zaigrat da se pojedem

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 feb 2017, 12:31

dundee je napisao/la:kae napaceni bosnjo iz svoje fotelje, kae smeta mi pape koji je najbolji igrac svih vremena a mi ga nazvasmo neznalicom, kae pa kad ne mogu na papetu mogu mu na bratovo dijete...kae mali veze nema al et ode u genk, kae to je stela sigurno nema on kvalitet...kae sjedi on na klupi zato sto ne zna..mozda nije do trenera...da je dzeko pjanic u pitanju onda su mancini i slicni krivi..al dje ce papetov mali igrat..pojma nema...**** njeg iako sam mu dvije utk pregledo a ostalo pratio na flashscore necel zaigrat da se pojedem
:thumbup:

Haha, kakvo spustanje.

Tacno bih se samobanovao da me u komentaru @fanatic podrzava. :mrgreen:
Kae kratko i jasno. :mrgreen:

Ovaj drugi kae ne bi imao mjesta u Rijeci i Dinamu, a momcina proglasen najboljim igracem polusezone HNL-a.
Kae
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 feb 2017, 12:42

A joj jest mu ga pustio a lik neuspješno pokušao imitirati cartmana i navaljao gluposti koje nemaju veze s istinom :facepalm:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 feb 2017, 12:52

jasmin10 je napisao/la:A joj jest mu ga pustio a lik neuspješno pokušao imitirati cartmana i navaljao gluposti koje nemaju veze s istinom :facepalm:
Lave nemoj se nervirat dzabe vidis kako ih pece istina! Jos pogotovo ovog Emira izbjegaji taj nezna da je lopta okrugla, frajer zasteko u 70tim... A inace on ti je prijatelj sa sinanom slinanovicem :urnebes: onda znas kolko je Sati :kafa: mozes zamislit njih dvoje kad se sastanu koliko tu praznine u mozgu bude , kad pocnu pricat kako je sajo driblo 75te ... vrijeme je da se ova tema prebaci u ostalo :bih: :bih: :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 31 gost.