RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drH
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drH » 06 jun 2011, 15:17

cunami je napisao/la:Niko ovdje nije napadao ni Drakula ni Vladu i svi su im pozelili srecu a to sto su oni otisli u druge klubove,to je njihova stvar jer su im ti klubovi ponudili sigurno vise nego sto Velez moze.
Ja im licno zelim da obojica slomiju nogu, zab.oli me ku.rac za njih i jedan i drugi se kunu po Mostaru u vjernost Velezu a iza ledja pregovaraju sa drugima, nijedan od njih nije imao obraza u lice reci direktoru i upravi da nece u Velez nego hinjski se nisu cak ni javili. Zato nek crknu! Sve ostalo je prolazno SAMO JE VELEŽ VJEČAN!!!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 06 jun 2011, 17:28

Sreto, opali ga tastaturom. Šta vam je jadni ne bili, isto ste mala djeca.
Who dares, wins !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 07 jun 2011, 13:13

Friska informacija sa jutrosnjeg sastanka!!!

Novi stari predjesdnik je Tana!
Navodno jos se trazi sportski direktor.Potpisan ugovor s Razvojnom bankom,ceka se ovo koji dan jos potpis sa Bosna lijekom,Šipadom,BH TELECOM(IZGLEDA DA CE ONI BITI GLAVNI SPONZORI).
Poslana je ponuda u Tursku ceka se odgovor TURKISH AIRLAINS.
Navodno im se nudi jedno mjesto u UO,JUMBO PLAKATI prema predionici.TO ide preko nasih ljudi u Turskoj i kazu da je 90% sigurno da ce doci do potpisivanja ugovora.
Od igraca zele da zadrze Okica,Ganceva,Stokica od igraca sa strane,dovest jos 4-5 pojacanja i krece borba za EUROPU.

TO JE SVE SA DANASNJEG SASTANKA!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jun 2011, 13:15

Eh da se sve navedeno hoće ostvariti,niko sretniji od mene :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 07 jun 2011, 13:19

Sedin Tanović postavljen za direktora
Sedin Tanović novi je direktor Veleža. Odlučeno je to na sinoćnjem sastanku Upravnog odbora Veleža, na kome se razgovaralo i o drugim kadrovskim rješenjima, ali je, kao prioritetno, s obzirom na predstojeći prelazni rok, izabran samo direktor.
„Upravni odbor zauzeo je stav da, zbog nagomilanih poslova, hitno treba postaviti direktora, pa je izbor pao na mene. Kasnije će na dnevni red doći izbor sportskog direktora, generalnog sekretara, rukovodioca Omladinske škole. Sada je najvažnije potpisati ugovore sa onima igračima kojima oni ističu, a na koje trener Odović i dalje računa“, rekao je Tanović za portal ****.ba..

Na sinoćnjem sastanku data je puna podrška dosadašnjem šefu stručnog štaba Milomiru Odovoću, koji je izrazio želju da i naredne sezone bude na klupi „rođenih“.

„Odović je tražio da zadržimo Stokića, Okića i Gančeva, ali i da pokušamo dovesti jednog navalnog, bočnog i veznog igrača, pa, možda, i golmana. Pred svima nama je dosta posla i moramo zasukati rukave, kako bi sve to i ostvarili. Zajednička želja je da Velež u sljedećem prvenstvu igra značajniju ulogu, a za ostvarenje tih želja potrebna su i adekvatna pojačanja“, kaže Tanović.

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 07 jun 2011, 13:26

cunami je napisao/la:Niko ovdje nije napadao ni Drakula ni Vladu i svi su im pozelili srecu a to sto su oni otisli u druge klubove,to je njihova stvar jer su im ti klubovi ponudili sigurno vise nego sto Velez moze.
Niko nije perfektan i svi i u ovoj upravi imaju mana i gresaka jer su nekad radili u Velezu i jedini novajlija je Niksic kojin se ukljucio u rad kluba maksimalno.Svi imaju mane ali ima po meni i dobrih stvari.Mislim da je ova uprava na celu sa Niksicem koji vuce sve konce,najozbiljnija od svih do sad sto su bile.Ja samo govorim kako jeste i mozda nekad branim ovu upravu jer je dala za cilj da se ostane u ligi i taj cilj su ostvarili a drugi cilj im je stabilan i jak Velez i ako toga ne bude,bit cu prvi koji ce napast upravu jer sam ja i prije napadao upravu kad se nije radilo kako treba.Mozda se i sad nece radit kako treba ali je ova uprava ozbiljna i nadamo se svi zajedno da ce biti sve OK.Mozda neko zna vise od mene i ima ih takvi sigurno ali ja sam govorim ono sto znam,govorim po rezultatima i obecanjima.Sjetite se kad je Ibrakovic obecao pohod na Evropu pa smo 8 na tabeli zavrsili a raja se napalila i primila a takva je euforija bila da je to nevidjeno bilo i na kraju dozivismo krah.Pustimo upravu neka radi i tek mozemo neke ocijene davat na polusezoni nadolazece sezone a ako bude kako ne treba,prvi cu se javit i kritikovat rad uprave.
A evo cu pitat SRETU samo,koga bi on volio vidit u upravi Veleza osim ovih ljudi jer ja mislim da ovi ljudi zajedno sa Niksicem mogu naci sponzore,pare i mogu napravit finu ekipu e sad...hoce li ili nece,to niko ne zna pa ni oni u upravi
Nista posebno nemam protiv ove uprave,naprotiv. Misljenja sam da u ovom sastavu ima par kvalitetnih ljudi koji mogu i zele pomoci klubu! Medjutim,protivnik sam velicanja i dozivanja Mesije u obliku likova poput Tanovica cije kvalitete odnosno lose osobine jako dobro znam. Pozitivni likovi Niksic i Beganovic,negativni Tanovic,Cevra i Vuk! Macic ima svoj interes u ovoj prici ali to je normalna stvar i sasvim je uredu kombinacija licnog i opsteg interesa! Vila je djelom ostvario licnu korist od transfera Majkica i tajnost toga transfera sigurno ide na stetu Veleza! Tanovic ostvaruje licnu dobit iskljucivo od transfera igraca u Velez! Ne zelim vise uopste polemisati jer to znam toliko sigurno da ne postoji milimikron sumnje u to. Cevra ga slijedi u tome i on ostvaruje interes preko Sarajevo osiguranja dok ovaj mali patuljak koji lici na misa zvani Vuk je jedan obicni imbecil bez prebijene pare koji apsolutno ne moze pomoci Velezu ni po kojoj osnovi! O ljudskosti pojedinaca sasvim zorno govore slucajevi kada su izdali ljude koji su ih u Turskoj postavili na noge i pomogli im u zivotu. I ti me ne prozivaj vise zasto to nisam rekao na skupstini. Nisam rekao jer nisam bio iz razloga sto sam u to vrijeme bio na zracenju boreci se protiv opake bolesti. Znam granicu izmedju zivota i smrti i znam cijeniti ljudsku dobrotu koju ovaj gad Tanovic nece nikada znati!i to nije dovoljno lose ime za njega jer znam puno gorih stvari koje je uradio ali ne zelim da neke dobre ljude dovedemu nezgodnu situaciju! Konkurise za direktora jer ne moze da obezbjedi sebi egzistenciju i to je jedini razlog!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jun 2011, 13:35

VELEZDOGROBA je napisao/la:Friska informacija sa jutrosnjeg sastanka!!!

Navodno jos se trazi sportski direktor.Potpisan ugovor s Razvojnom bankom,ceka se ovo koji dan jos potpis sa Bosna lijekom,Šipadom,BH TELECOM(IZGLEDA DA CE ONI BITI GLAVNI SPONZORI).
Navodno im se nudi jedno mjesto u UO,JUMBO PLAKATI prema predionici.TO ide preko nasih ljudi u Turskoj i kazu da je 90% sigurno da ce doci do potpisivanja ugovora.
Od igraca zele da zadrze Okica,Ganceva,Stokica od igraca sa strane,dovest jos 4-5 pojacanja i krece borba za EUROPU.

Jos ce nam igraci ici na utakmice sa avionima Turkish Airlinesa. :D :D

Ako se ostvari i pola od ovog nabrojanog bit ce dobro
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 07 jun 2011, 15:32

Tanović direktor, Pekušić član Upravnog odbora

Upravni odbor FK Velež sinoć je održao sastanak u proširenom sastavu. Naime, sastanku uprave „Rođenih“ prisustvovali su i poslovni ljudi iz grada, kao i oni koji su i do sada svojim radom pomagali Velež.

Upravni odbor je odlučio da na upražnjeno mjesto direktora Veleža, a koje je nastalo odlaskom Himze Đonke, postavi Sedin Tanovića, koji je do sada bio član Upravnog odbora. Na mjesto Tanovića, koje je ostalo upražnjeno njegovim prelaskom na poziciju prvog operativca „Rođenih“, došao je Haso Pekušić, vlasnik HP Investing, jedne od najjačih građevinskih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Upravni odbor je pozvao neke svoje dosadašnje članove, a koji u posljednjih mjesec i pol nisu prisustvovali sjednicama uprave, a i neformalno su se izjasnili da zbog obaveza ne mogu aktivno sudjelovati u njenom radu, da se pismenim putem izjasne oko svog statusa, kako bi, ukoliko bude potrebe, dopunio se sastav Upravnog odbora i u punom kapacitetu se krenulo u narednu sezonu. Inače, u narednim danima slijedi intenziviranje razgovora sa igračima oko produženja saradnje, a za koje je stručni štab iskazao potrebu u narednoj sezoni, kao i razgovora sa potencijalnim pojačanjima. Bez obzira na samu sinoćnju sjednicu, posljednjih desetak dana Upravni odbor kluba intenzivno razgovora sa potencijalnim sponzorima za sljedeću sezonu, a u narednom periodu će se već vidjeti prvi rezultati tih razgovora.

U sljedećoj sezoni Fudbalski klub Velež će biti jedan od najstabilnijih klubova u Bosni i Hercegovini, te tako krenuti u realizaciju takmičarskih planova.

preneseno sa fkvelez.ba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jun 2011, 15:59

Živi bili pa vidjeli, ne vjerujem sve dok ne bude 100% sigurno, toliko..

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 07 jun 2011, 16:14

Evo se pokrenulo nesto sa mrtve tacke i to je dobro a niko ne brani Tanu jer svi znamo da ima losih iskustava sa njim ali kad Uprava tako zeli onda neka bude direktor.
Ako bude pola od ovoga sto je nabrojano,necemo morat strahovat za opstanak i samo se nadam da ce doci prava pojacanja i da ce Velez igrat znacajnu ulogu

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 jun 2011, 16:21

VELEZDOGROBA je napisao/la:Friska informacija sa jutrosnjeg sastanka!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: Ko ovo provali

[youtube][/youtube]

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jun 2011, 16:43

Biće super ako vam se ovo ispuni, uf kakva bi tek tada liga bila, za Europu bi se borili Željo, Sarajevo, Borac, Široki, Velež, Olimpik pa čak i Zrinjski, ne znam da li su im još uvijek ambicije europa i kakvi su s parama.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 jun 2011, 17:24

Haso Pekušić je upao znači u klub. To je jedna odlična vijest jer da nije njega, teško bi mi stadion doveli u red a ovo ko Turkish Airlines je malo više želja nego realnost ali šta znaš, Nikšić je trenutno na jednoj vrlo moćnoj poziciji i njegov razgovor, njegova molba vrijedi kao hiljadu ostalih.

A drH, njihov cilj je da se probiju na naše tržište a kroz neki fudbalski tim bi imali, evo konkretno Velež, dobru reklamu. A neće nam gurnuti lovu kao što su United morali, to će biti hiljadu puta skromnije a reklamu će dobiti u BiH, pa imamo i mi koji aerodrom. :)
Who dares, wins !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 07 jun 2011, 17:36

Moj Sreto tebi ni Vuk nevalja covjek dosao kad je bio sastanak navijaca da se prekine bojkot a nikad se prije nije desilo da dodje neko iz uprave i donese papire sta se uradilo i sta se planira uradit a Vuk je dosao i donje sve to ,sacekaj malo sa kritikama nemoj odmah paljbu po svima osipat.
Samo jedan klub Velež Mostar

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 jun 2011, 17:39

Adnel je napisao/la:Moj Sreto tebi ni Vuk nevalja covjek dosao kad je bio sastanak navijaca da se prekine bojkot a nikad se prije nije desilo da dodje neko iz uprave i donese papire sta se uradilo i sta se planira uradit a Vuk je dosao i donje sve to ,sacekaj malo sa kritikama nemoj odmah paljbu po svima osipat.
I to su se bili svi, ovi iz stare Uprave, okomili na njega a čovjek samo što nije zaplakao. Nisam siguran, ali nekako mi normala djeluje. OvajČevra je nešto pametovao, mislim da bi njega trebali liferovati a Vila je već otišao.

EDIT: Na Čevru sam mislio, ne na Macića.
Who dares, wins !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 jun 2011, 17:47

NeToBoLa je napisao/la:A drH, njihov cilj je da se probiju na naše tržište a kroz neki fudbalski tim bi imali, evo konkretno Velež, dobru reklamu. A neće nam gurnuti lovu kao što su United morali, to će biti hiljadu puta skromnije a reklamu će dobiti u BiH, pa imamo i mi koji aerodrom. :)
Ma dobro ono je sa Unitedom sala, ali mozda ima istine u ovom samo radi toga sto ja nemogu starim gradom proci od turaka, svaki dan ih je na hiljade u starom gradu, pa bi to moglo da zaintresuje Turkish Airlains! Daj Boze :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2011, 18:10

Cudi me da se izaslo sa ovim inforacijama u ovoj fazi al eto valjda da se igracki materijal ne razbjezi zato su morali uraditi. Inace sam pristalica da se info objavi tek kada se sve potpise kao sa Razvojnom Bankom.

Neka se ostvari trecina prospekata (sto je i realno) ja sam zadovoljan.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 jun 2011, 18:16

kimbo je napisao/la:Cudi me da se izaslo sa ovim inforacijama u ovoj fazi al eto valjda da se igracki materijal ne razbjezi zato su morali uraditi. Inace sam pristalica da se info objavi tek kada se sve potpise kao sa Razvojnom Bankom.

SUMNJAM DA VAM RAZVOJNA BANKA MOŽE BITI SPONZOR,MADA BI MI DRAGO BILO
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2011, 18:20

babilonTM je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Cudi me da se izaslo sa ovim inforacijama u ovoj fazi al eto valjda da se igracki materijal ne razbjezi zato su morali uraditi. Inace sam pristalica da se info objavi tek kada se sve potpise kao sa Razvojnom Bankom.

SUMNJAM DA VAM RAZVOJNA BANKA MOŽE BITI SPONZOR,MADA BI MI DRAGO BILO
To je vec potpisano , ako je vjerovati zvanicnoj informaciji sa oficijalne !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.