Bas ste neozbiljni stvarnoo, ti nesto govoris ovom Tz_boy a gori si od njegascudetto je napisao/la:Hoce ali u nasu mrezicufukara87 je napisao/la:Mislim da ce ga Alen dati na grbavici

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bas ste neozbiljni stvarnoo, ti nesto govoris ovom Tz_boy a gori si od njegascudetto je napisao/la:Hoce ali u nasu mrezicufukara87 je napisao/la:Mislim da ce ga Alen dati na grbavici
Jest valafukara87 je napisao/la:Bas ste neozbiljni stvarnoo, ti nesto govoris ovom Tz_boy a gori si od njegascudetto je napisao/la:Hoce ali u nasu mrezicufukara87 je napisao/la:Mislim da ce ga Alen dati na grbavici
Da, sada je samo cilj opstanak i stabilizacija kluba. Na Grbavicu idemo rasterećeni da pokažemo šta (ne)znamo.fukara87 je napisao/la:Ma nema nikom evrope ba ove godine, 1.aprili nazalost nece bit sala nego ce se ukinut Savez i to me raduje tako da niko nece se takmicit u Evropi, ovo je zanimljiva utakmica za nas jer se ne borimo ni zasta , tako da momci igraju bez tereta nekog i ocekujem da cemo dati koji gol
Hvala ti na riječima podrške, iz tvojih usta u njihove uši...VAM je napisao/la:ne predajte se unaprijed.zeljeznicar veze nema,to se vidjelo u kupu.dakle samo hrabro i bod(ovi) su vasi.
sretno tuzlaci
pa sami ste krivi za to ponistenje dogovora .... da su nasi usli i vi bi sad ....SaltCityAttack je napisao/la:mane znam sta da kazme na taj tekst..nego bez obzira glupost mi je ovo da klubovi poput Slobode i Zelje nemaju i dalje to dogovoreno oko besplatnog ulaza za gostujuce navijace...ovako nasim momcima je 7km dok ako ovi bud na D tribini bice 5km...znaci pored sto mroas put platiti,moras i ulaznicu...pa ko nema para nece ni otici...navodno policija je rekla, ako jedan nema za ulaz, to znaci da ce se morat vratiti citava grupa kuci
...nego glup mi ovaj tekst
treba vas handriti kad se zna kako prolaze gostujuci navijaci u TZ..fukara87 je napisao/la:Forza ni smo mi krivi navijaci sto se ponistio taj dogovor, uprava je ta koja je zaduzena za to.
padobranac1978 je napisao/la:treba vas handriti kad se zna kako prolaze gostujuci navijaci u TZ..fukara87 je napisao/la:Forza ni smo mi krivi navijaci sto se ponistio taj dogovor, uprava je ta koja je zaduzena za to.
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razlogaTaRgEt_ je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:treba vas handriti kad se zna kako prolaze gostujuci navijaci u TZ..fukara87 je napisao/la:Forza ni smo mi krivi navijaci sto se ponistio taj dogovor, uprava je ta koja je zaduzena za to.
Ti si ili malo zaostao ili sta moram ti reci , oprosti evo izvinicu se ja tebi , ali **** uprava je kriva ne navijaci jebmi mater upravi .... Hvala
nazalosst moram reci da tuzlaci neznaju koliki su problemi gostujucim navijacima doci na njihov stadion i normalno odgletati tekmuu!!!!nazalost sto se tice gostovanja u tuzli je trenutno najgore!!!padobranac1978 je napisao/la:vi to radite,dok se vama to ne radi...dakle treba poceti...
Sudeći po tvojim traumama rekao bih da te neko seksualno zlostavljao dok si služio vojni rok u Tuzli, pa imaš tolike frustracije u vezi Tuzlepadobranac1978 je napisao/la:
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razloga
meni je itekako lijepo bilo u to vrijeme i da je onako kako se ja sjecam bilo bi ok,ali ova sadasnja generacija maloumnika koja vas predstavlja je izazvala tu odbojnost prema vama...Frutek je napisao/la:Sudeći po tvojim traumama rekao bih da te neko seksualno zlostavljao dok si služio vojni rok u Tuzli, pa imaš tolike frustracije u vezi Tuzlepadobranac1978 je napisao/la:
ma nebitno,treba vas handriti svakako,iz poznatih razloga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.