ŠB_Fidelis je napisao/la:
7.

Ma nesto sam raspolozen danas, sve ide po planu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ŠB_Fidelis je napisao/la:
7.
meni se cini da su tebe tvoji kupili za koju marku na buvljaku. Igrala se liga HRHB i to nitko od vas ne moze osporavati i to je to. Zna se kad pocinje zajednicka liga i doviđenjaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sa tim svojim "titulama" i peharima mogli ste samo koju marku na buvljaku zaraditi, zna se ko je igrao evropske utakmice i ko je tada osvajao to takmicenje bio je legitiman prvak BiH a ne njenog dijela... Poslije kada su vidjeli da ne mogu po svom prikljucili su se... glupa rasprava inace...
storm_raider je napisao/la:UEFA.![]()
2![]()
Nisi u svojim pizdicima, na forumu si, pa vrijedjanje ostavi za kuce... Igrala se, pa sta? Gdje si igrao nakon sto osvojis to "prvenstvo"? Igrao si, na istom mjestu gdje i Zvijezda kad osvoji sajamski kup šljiva, ispred malog ekrana gledajuci Želju npr.krmak je napisao/la:meni se cini da su tebe tvoji kupili za koju marku na buvljaku. Igrala se liga HRHB i to nitko od vas ne moze osporavati i to je to. Zna se kad pocinje zajednicka liga i doviđenjaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sa tim svojim "titulama" i peharima mogli ste samo koju marku na buvljaku zaraditi, zna se ko je igrao evropske utakmice i ko je tada osvajao to takmicenje bio je legitiman prvak BiH a ne njenog dijela... Poslije kada su vidjeli da ne mogu po svom prikljucili su se... glupa rasprava inace...
Ma jok, ima ovdje jedan klub koji se gleda stariji od vaseg NK ZeljeBaja_Zvjerka je napisao/la:Nisi u svojim pizdicima, na forumu si, pa vrijedjanje ostavi za kuce... Igrala se, pa sta? Gdje si igrao nakon sto osvojis to "prvenstvo"? Igrao si, na istom mjestu gdje i Zvijezda kad osvoji sajamski kup šljiva, ispred malog ekrana gledajuci Želju npr.krmak je napisao/la:meni se cini da su tebe tvoji kupili za koju marku na buvljaku. Igrala se liga HRHB i to nitko od vas ne moze osporavati i to je to. Zna se kad pocinje zajednicka liga i doviđenjaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sa tim svojim "titulama" i peharima mogli ste samo koju marku na buvljaku zaraditi, zna se ko je igrao evropske utakmice i ko je tada osvajao to takmicenje bio je legitiman prvak BiH a ne njenog dijela... Poslije kada su vidjeli da ne mogu po svom prikljucili su se... glupa rasprava inace...
P.S. UEFA: Željezničar je i dalje najbolji bh. klub
Prebroj, ako nije zamorno .D Takmičenja u najvećem rangu:ŠB_Fidelis je napisao/la:7.![]()
![]()
Vidis da shvaca ozbiljno, moraju cim zbrojeno klubovi HB imaju vrlo vjerojatno i pet titula, bude li i ove godine.![]()
![]()
poznato vam je to gledanje u ledjaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma to Osim sredio, inace bi i vi gledali u ledja.![]()
![]()
![]()
hahahah kakvo spustanjehabib je napisao/la:poznato vam je to gledanje u ledjaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma to Osim sredio, inace bi i vi gledali u ledja.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i nije bas koliko brojnim drugima.habib je napisao/la:poznato vam je to gledanje u ledjaŠB_Fidelis je napisao/la:Ma to Osim sredio, inace bi i vi gledali u ledja.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.