NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kao sto sam obecao cestitke na zasluzenoj pobjedi danas protiv nasih pizda. Bolji siroki duplo. Jos jednom cestitke. Uz Zelju glavni kandidat za titulu
Pajdo krv'ti fala lipo na cestiCi.

Makar si priznao pobjedu boljem.

''Zapalim'' se ja na svaku, istina, al kao sto rekoh ja sam primarno covjek i ne volim nikakve etikete, stereotipe i sta vec, a pogotovo nikakva ismijavanja necega sto je danas, realno, i za puno vece sredine pojam, svi mi znamo gdje je danas Široki Brijeg.
Kako god, svoje si ispunio, svaka cast, vaaljda ti nije pretesko pao poraz (da me j.ebes skoro sam pa siguran da si onaj lik u zelenom iznad brigata rossa haha), ali moras priznati ipak je, s obzirom na dosadasnje direktne duele, bio i ocekivan.

Vidis, ovo je razlika u gospodskim manirima, sportski se cestita, kao sad, te potom bez ikakve potrebe za provociranjem i podbadanjem, a iako bi bilo materijala koliko hoces, ne vidim nikakvu potrebu, pa eto, prouci malo i to.
Wagner.

Covjek igra ne jednu, nego DVIJE klase iznad ove lige, moze komotno od pocetka ove sezone u svakoj postavi kola biti, nevjerovatno da sa svojih 35 po 3oje igraca Veleza mu ne predstavlja nista vise nego neugodnost, doktor je za sve u nasem timu i u timu Veleza zbrojno, svaka cast.
Sto se tice utakmice, mislim da smo dominirali cijelim susretom i zasluzeno pobijedili, Velez je imao jedno dvije, mozda tri svoje sanse gdje je mogao dovesti utakmicu u neizvjesnost, ali nisu pogodili, a mi smo ocitali nogometnu lekciju sto se tice igre i postavljanja u sredini, a sto jest treba reci i u borbi za svoj klub i borbi za svaku loptu. Zao mi je samo sto Kreso ne zabi onu zadnju cistu mat poziciju za 0:4, no i ovako je odlicno.
Domacin se donekle i trudio koliko je mogao, ali daleko je to bilo danas od razine potrebne da se dobije onako raspolozen Široki Brijeg koji uvijek ovakve utakmice odigra s glavom i repom, a mucimo se tamo s nekim desetim klubovima.

Steta.
Da upola ovakvu igru i htijenje pokazujemo protiv donjeg doma tablice, bili bi uvjerljivo prvi, ne samo ove sezone, no sto je tu je, momcima svaka cast za ovu predstavu danas, presretan sam napustio stadion, mislim da se za ovu sezonu sada moze sa sigurnoscu reci da smo uvjerljivo bolja momcad s obzirom na rezultat dvije utakmice i ne treba ovdje stati nego prestati jednostavno gubiti bodove glupo, pogotovo na svojoj Pecari.
Idemo dalje.
...Život za Široki...