Evo nas tu smoskyisthelimit je napisao/la:Lazar Popović je napisao/la:Safete pojačaj nas, marš iz reprezentacije!
GDJE STE, JAVITE SE, HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Evo nas tu smoskyisthelimit je napisao/la:Lazar Popović je napisao/la:Safete pojačaj nas, marš iz reprezentacije!
sa takvim ponasanjem ne bi ti mogo kera na pisanje izvestMostaracVelezovac je napisao/la:Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.
Pa i ja bi mogo s ovakvim timom pobjedit bilo koga. Njegovo znanje se pokazuje kad on izbacuje najjaceg golmana kojeg imamo da bi povrijedjen momak koji ne igra vise nikako stao na gol. Pa da se ubijes bola.![]()
![]()
A pojedini ovdje slave trenera kad se pobjedi tekma i ako covjek grijesi i kad dobijamo i kad gubimo. Stvarno ne kontam kako Susica moze iko podrzavat.
Cuj, Susic je postavio igru... Pa sta ce drugo Rahimic i Zahirovic igrat nego ono sto igraju? Sta ce drugo Medunjanin igrat nego ono sto vazda igra - sredinu? Svak od ovih igraca nije "postavljen" - on samo igra svoju poziciju - ne vidim za sta je Susic zaduzen i sta je on tu uradio?
Osim sto je tu da ga mozete hvalit vi koji neznate nista o fudbalu.
Hajde bogati, ne prizivaj ih. Neki nisu vrijedni paznje.skyisthelimit je napisao/la:Lazar Popović je napisao/la:Safete pojačaj nas, marš iz reprezentacije!
[/quote]Adinjo je napisao/la:giannini je napisao/la:Strauss je napisao/la:
Cuj, imas nula bodova. Veze ti nemasMostaracVelezovac je napisao/la:Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.
Pa i ja bi mogo s ovakvim timom pobjedit bilo koga. Njegovo znanje se pokazuje kad on izbacuje najjaceg golmana kojeg imamo da bi povrijedjen momak koji ne igra vise nikako stao na gol. Pa da se ubijes bola.![]()
![]()
A pojedini ovdje slave trenera kad se pobjedi tekma i ako covjek grijesi i kad dobijamo i kad gubimo. Stvarno ne kontam kako Susica moze iko podrzavat.
Cuj, Susic je postavio igru... Pa sta ce drugo Rahimic i Zahirovic igrat nego ono sto igraju? Sta ce drugo Medunjanin igrat nego ono sto vazda igra - sredinu? Svak od ovih igraca nije "postavljen" - on samo igra svoju poziciju - ne vidim za sta je Susic zaduzen i sta je on tu uradio?
Nego sta sam ja tebi govorio za prosle utakmice. Ne ide ako nemas igrace koji su na klupi, imaju povrede ili npr jedan od naj vaznijih igraca Salihovic kojeg svugdje ima.Dylan Dog je napisao/la:Susic je odlicno postavio igru,Rahimic-Zahirovic je pravi bedem,2 buldozdera,ako cu traziti dlaku u jajetu,Pjanic mi bas i nije prikazao nista posebno,Medo pokazuje da je nas najbolji veznjak
jao koje glupostiMostaracVelezovac je napisao/la:Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.
![]()
bravoskyisthelimit je napisao/la:jao koje glupostiMostaracVelezovac je napisao/la:Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.
![]()
Osim sto je tu da ga mozete hvalit vi koji neznate nista o fudbalu.![]()
![]()
zasta je onda Mourinho zaduzen, jel i njegovi igraci samo igraju svoju poziciju
Dva igraca koja ce pomoci repki ubrzo su Handzic i Bicakcic. Ne trebaju nam ovi preko 26-27 godina koji igraju u nasoj ligi i nekoj lijevoj. Ova dvojica su oko 21 godinu, od njih ce nesta biti.dino lj je napisao/la:Daj ba pustite covjeka neka u miru radi sta se izivljavate i pljujete po njemu,meni licno je malo cudno sto u reprezentaciju ne zove Jahica i Torlaka jer mislim da imaju mjesto barem na klupi i da bi pojacali konkurenciju ali to nije razlog da pljujem i vrijedjam covjeka.Ova pobjeda je super ali moramo biti oprezni jer i pored dvije domace pobjede necemo biti sigurni ni za baraz ako nas Francuzi pobjede,to mislim da Rumuni koji imaju dva boda manje mogu lako osvojiti svih devet do kraja(Francuzi i Bjelorusija kod kuce a Albanija u gostima)oni su veliki muljatori i imaju jaci lobi pa ove tri tekme mogu dobiti ali ako Bog da imacemo valjda i mi jednom srece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.