Safet Sušić - Pape

Dushi_Rob
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dushi_Rob » 02 sep 2011, 20:43

skyisthelimit je napisao/la:
Lazar Popović je napisao/la:Safete pojačaj nas, marš iz reprezentacije!

GDJE STE, JAVITE SE, HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Evo nas tu smo :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 sep 2011, 20:50

Ne mogu da vjerujem da i pored ovog odlicnog rezulatat pojedinici i dalje vrijedjaju Susica.

Neka vas je sram !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2011, 20:53

Susic je odlicno postavio igru,Rahimic-Zahirovic je pravi bedem,2 buldozdera :mrgreen:,ako cu traziti dlaku u jajetu,Pjanic mi bas i nije prikazao nista posebno,Medo pokazuje da je nas najbolji veznjak 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 sep 2011, 20:54

Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.

Pa i ja bi mogo s ovakvim timom pobjedit bilo koga. Njegovo znanje se pokazuje kad on izbacuje najjaceg golmana kojeg imamo da bi povrijedjen momak koji ne igra vise nikako stao na gol. Pa da se ubijes bola. :roll: :roll:

A pojedini ovdje slave trenera kad se pobjedi tekma i ako covjek grijesi i kad dobijamo i kad gubimo. Stvarno ne kontam kako Susica moze iko podrzavat.

Cuj, Susic je postavio igru... Pa sta ce drugo Rahimic i Zahirovic igrat nego ono sto igraju? Sta ce drugo Medunjanin igrat nego ono sto vazda igra - sredinu? Svak od ovih igraca nije "postavljen" - on samo igra svoju poziciju - ne vidim za sta je Susic zaduzen i sta je on tu uradio?

Osim sto je tu da ga mozete hvalit vi koji neznate nista o fudbalu. :roll:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 sep 2011, 20:56

MostaracVelezovac je napisao/la:Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.

Pa i ja bi mogo s ovakvim timom pobjedit bilo koga. Njegovo znanje se pokazuje kad on izbacuje najjaceg golmana kojeg imamo da bi povrijedjen momak koji ne igra vise nikako stao na gol. Pa da se ubijes bola. :roll: :roll:

A pojedini ovdje slave trenera kad se pobjedi tekma i ako covjek grijesi i kad dobijamo i kad gubimo. Stvarno ne kontam kako Susica moze iko podrzavat.

Cuj, Susic je postavio igru... Pa sta ce drugo Rahimic i Zahirovic igrat nego ono sto igraju? Sta ce drugo Medunjanin igrat nego ono sto vazda igra - sredinu? Svak od ovih igraca nije "postavljen" - on samo igra svoju poziciju - ne vidim za sta je Susic zaduzen i sta je on tu uradio?

sa takvim ponasanjem ne bi ti mogo kera na pisanje izvest
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 sep 2011, 20:57

Hvala majci koja je rodila Safeta Sušića.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 sep 2011, 21:31

Lazar Popović je napisao/la:Safete pojačaj nas, marš iz reprezentacije!

GDJE STE, JAVITE SE, HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Hajde bogati, ne prizivaj ih. Neki nisu vrijedni paznje.
Et´ recimo ovom Lazaru izbijaju bubuljice na sve strane poslije ove utakmice. :D

Cuj ti njega, mars iz reprezentacije.

Pape, pici dalje. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 02 sep 2011, 22:31

Adinjo je napisao/la:
giannini je napisao/la:
Strauss je napisao/la:slika
[/quote]

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 sep 2011, 22:34

Samo ti sam , Safete !!! :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 sep 2011, 22:35

hocu da ih prizivam gdje onaj arena i hari mata hari...da vas cujem opet bla, bla, bla :lol: :lol:
15.10 - 15.06 ...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 02 sep 2011, 22:37

Sudbina je da nas naš NAJVEĆI igrač svih vremena odvede na Evropsko prvenstvo :o

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 sep 2011, 22:38

MostaracVelezovac je napisao/la:Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.

Cuj, imas nula bodova. Veze ti nemas

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 sep 2011, 22:40

Daj ba pustite covjeka neka u miru radi sta se izivljavate i pljujete po njemu,meni licno je malo cudno sto u reprezentaciju ne zove Jahica i Torlaka jer mislim da imaju mjesto barem na klupi i da bi pojacali konkurenciju ali to nije razlog da pljujem i vrijedjam covjeka.Ova pobjeda je super ali moramo biti oprezni jer i pored dvije domace pobjede necemo biti sigurni ni za baraz ako nas Francuzi pobjede,to mislim da Rumuni koji imaju dva boda manje mogu lako osvojiti svih devet do kraja(Francuzi i Bjelorusija kod kuce a Albanija u gostima)oni su veliki muljatori i imaju jaci lobi pa ove tri tekme mogu dobiti ali ako Bog da imacemo valjda i mi jednom srece.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 sep 2011, 22:40

Dylan Dog je napisao/la:Susic je odlicno postavio igru,Rahimic-Zahirovic je pravi bedem,2 buldozdera :mrgreen:,ako cu traziti dlaku u jajetu,Pjanic mi bas i nije prikazao nista posebno,Medo pokazuje da je nas najbolji veznjak 8-)
Nego sta sam ja tebi govorio za prosle utakmice. Ne ide ako nemas igrace koji su na klupi, imaju povrede ili npr jedan od naj vaznijih igraca Salihovic kojeg svugdje ima.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 sep 2011, 22:41

jao koje gluposti :lol: :lol: :lol: zasta je onda Mourinho zaduzen, jel i njegovi igraci samo igraju svoju poziciju :lol:
15.10 - 15.06 ...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 sep 2011, 22:41

bravo za papeta veceras...

pogotovo mu bravo za bedem na sredini zaha-rahimaga.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 sep 2011, 22:42

pPape marš iz repke,molim te pojačaj nas.Moronu iz Zavidovića,pogledaj kava ti je faca.kakva ti je to formacija ,pa moja bi nane bolje igru postavila itd..itd...(Ma zezam se malo-gdje si Veležovac),priznaj da je bolje i profesionalnije nego ndo sada...mic po mic doći ćemo i do onog pravog...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 sep 2011, 22:42

jao koje gluposti :lol: :lol: :lol: zasta je onda Mourinho zaduzen, jel i njegovi igraci samo igraju svoju poziciju :lol:
bravo

e bota majko draga, smijem se !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 sep 2011, 22:42

A što ste vi dosadni molim vas ?

Pa ja neznam šta je ovom narodu ili su ovo ljudi ili su djecurlija pa ovako pišu .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 sep 2011, 22:44

dino lj je napisao/la:Daj ba pustite covjeka neka u miru radi sta se izivljavate i pljujete po njemu,meni licno je malo cudno sto u reprezentaciju ne zove Jahica i Torlaka jer mislim da imaju mjesto barem na klupi i da bi pojacali konkurenciju ali to nije razlog da pljujem i vrijedjam covjeka.Ova pobjeda je super ali moramo biti oprezni jer i pored dvije domace pobjede necemo biti sigurni ni za baraz ako nas Francuzi pobjede,to mislim da Rumuni koji imaju dva boda manje mogu lako osvojiti svih devet do kraja(Francuzi i Bjelorusija kod kuce a Albanija u gostima)oni su veliki muljatori i imaju jaci lobi pa ove tri tekme mogu dobiti ali ako Bog da imacemo valjda i mi jednom srece.
Dva igraca koja ce pomoci repki ubrzo su Handzic i Bicakcic. Ne trebaju nam ovi preko 26-27 godina koji igraju u nasoj ligi i nekoj lijevoj. Ova dvojica su oko 21 godinu, od njih ce nesta biti.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.