FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ljudi jel zna neko koliko se placa gostovanje na grbi? Unapred zahvalan LESINAR IZ MRKONJICA
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
% је ово!!!!
Па " те ? " " %. ? $ не & пуно " ? % ? & то " ' " ' са $ " јер & се не " ? на $ " " & " $ $ а у ? ? са " " $, ? " ? ? " у ? јер " се ' % на те ? " путовања а " & ? $ " & првенства " ". ? то су ? " " " & су ? Европу (попут " " Сарајева) у " 5-6 ? ' " $, & " $ &. ' " & " ? " & & ? " су " $ нас па & " " $.

Zadnja izmjena: ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ, dana/u 16 maj 2010, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Ma / $ на " сајт " " " ', вјероватно " & & $, ? ? mailDZIMI je napisao/la:Ljudi jel zna neko koliko se placa gostovanje na grbi? Unapred zahvalan LESINAR IZ MRKONJICA
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
evo gledam sportski pregled i mogu reci da Maric cak i mene poceo nervirati svojom pojavom i pricom 

Не $ % " ? ? " ", % " " " " ?(?) $ $ $ $ & $. " то " " група па $ " $ ".gennaro je napisao/la:I ja sam zainteresovan za ideju o udruzenju gradjana koji vole Borac, i ja nisam vise u tolikom ultras fazonu ali sam ipak na svim domacim utakmicam i kada mi posao dozvoli odem i na neko gostovanje interno.
Izuzetno mi se svidja ideja o udruzenju ali naravno da i Lesinari shvate da se ne kosimo sa njima vec da smo mi jedno!
Ako ima zainteresovanih dajte da pokrenemo inicijativu, naravno ako neko nema nista protiv.
$ то " ? $ & " ? све фанове &, а " ? " $ $ $ ? $ " " $ "старе $" " " ? ", на " " ¥ у " & " $ $ " % & $ на " % " ". ? " то ? $ " са овог ' ' на $ " " " степен

Не ', $ ' ја ?, ? " се ово " & стварно $ $, ? & за ? је " & $ " " $ " су " за & %, па $ то $ све пређе са " на $...
" " на све ово &:cole-ch je napisao/la:Maricu, reaguj!Borčevac je napisao/la:Samo ću napisati - Džimi Mariću MRŠ IZ BORCA.
"' " "... ' је управа $ $ " " су " " $ о ' $ '!"

"" ПУТ ""
kolko ste vi govana pojeli dovevsi ovog Marica" je napisao/la:" " на све ово &:
"' " "... ' је управа $ $ " " су " " $ о ' $ '!"
svi protivnici su veoma teski,ako zelimo da se u Evropi ne osramotimo moramo dovesti veoma dobre igrace mozemo iskoristiti poziciju Slavije koja je ove godine u veoma losem stanju ima kod njih par dobrih igraca prvenstveno mislim na Jovanovica koji je skoro bio u Borcu valjda ce ga u ovom prelaznom roku dovesti,Spalevica veoma tesko njega mozemo dovesti mislim da je za neku bolju ligu ali vidjecemo svasta se moze desiti,onda moramo iskoristiti situaciju Laktasa koji ce najvjerovatnije ispasti iz lige,ima isto par igraca koji su kvalitetni npr.Grujic i Kujundzic,mozemo iskoristiti nase "bratstvo" sa Vojvodinom pa dovesti neke igrace na pozajmicu cak mislim da bi mozda mogli Bilbiju doveesti na pozajmicu jer je ove polusezone uglavnom bio na klupi.Sve ovo sto sam naveo nasa uprava moze da odradi ako bude htjela.Schlager je napisao/la:& $ ? за & ?
Datum: 16.05.2010 21:00
Autor: ? &
& ? - " " је " на & $ " ?. " "?" са """, уз ? $ $, ' $ $ прође & " ? &. " " "!
Управо ова " потврђује $ ? & на $ $ сцену ? 18 $ паузе. $ пут ? су ? "&" Европе у " & $ су у ' 1992. $ ? овај трофеј у ? ". " тога "црвено-?" су $ пута ? у & $ &, " & се " $ са & UEFA, а $ ? у & ?. Управо - " тренера Зорана " " ? за ово " у ? јер су " за & ? $ & ? &. То " $ $, ", / " $ - " $ првог ? ? ". С $ стране " ", " ? Сарајево - $ " $ првог ? ?.
- ? ' ", ? ? у Европу ? 18 $ " то је ? успјех. " нас је " сезона ? рата, ? " ' ? - " ? ? у ? ". На ' не " $ ' - ' $ $ у $ " $ - & је $ & ? ".
& " " је пун $ " " зна ? & & $ " у " $ на " ", $.
- " свега & је $ се " ' с " $ " " ", " " " наступа на $ ". Све $ ' $ ' се " & & " " о ? & " ? " ? $. ? тога ? " ? $ - & је ".
$ % сусрет ? & " на """ у $ $ " " је ".
- ' $ $ у Сарајево $ $. ? у Европу са " ' &. " је у $ јер је " ? на % терену. - $ $ ?, " " " % сезону " ' - & је на & ".
?
& - у " " " $ $ ? ? за & ? & " на ? у % сусрету & " " ". ? " су: " &, $ & ("), ? ("), " (?), " ("), $ (%), ? " (?), ? (%), ? ($), ? & (/), те ? " " " " $, ? " " &, $, &, % " &.
"
" за прво " $ ? ? за ? " " & ? " / у " 21. јуна. " " првог ? ? за & ? су 1. ?, а " $ $ ". Прве " $ ? ? за ово " на ' су 15. ?, а " 22. " '. У ' " / " за - ? ? ? " " & ?. " - ? ? за & ? су 29. ? " 5. август.
Gledam ove Laktase i zakljucujem da Memisevic,Grujic,Ljubojevic,Zecevic,Mikic,Saraba i kompanija sigurno nece htjeti igrati ligu RS,tako da treba vidjeti ko bi od njih nama dobro dosao i vec sad ga bezecovati,cak i golmana Sejica...ljudi su u proljecnom dijelu osvojili vise bodova nego mi a imali su utakmicu nanje kuci od nas! To znaci da su trenutno igracki jaci od nas i da najmanje tri njihova najbolja igraca treba dovesti,plus trener i golman.I eto ti pojacanja,ne treba daleko ici,uz oporavljenog Marka Maksimovica taj tim bi za Premijer Ligu bio beton!
Bar to ne bi trebao biti problem jer iz istog miljea ili fele su i ovi sto vode nas i oni sto vode Laktase.
Bar to ne bi trebao biti problem jer iz istog miljea ili fele su i ovi sto vode nas i oni sto vode Laktase.
- Simpatizer
- Kontakt:
Ovdje su nam moguci protivnici sa njihovim koeficijentima (boldovani). Naravno, ovo je staro vise od mjesec dana, tako da je doslo i do nekih promjena, sto bi se reklo kozmetickih. Neke od ovih ekipa nisu izborile plasman u Evropu, npr. Vojvodina. Pojedine nove ekipe su i navedene u clanku koji je Schlager kopirao. Eto, to je otprilike to pa gatajte.Simpatizer je napisao/la:
LIGA EVROPE
1. PRETKOLO
Fulham Eng 35,199 Trans Est 1,124
AaB Aalborg Den 24,970 Neftchi Aze 1,099
Kalmar Swe 5,838 Baku Aze 1,099
Legia Pol 4,508 Fylkir Isl 1,083
Beitar Isr 3,775 Pelister Mac 1,066
Apollon Cyp 3,599 Metalurg Mac 1,066
Nitra Svk 3,166 Lokomotiv A Kaz 0,899
Gefle Swe 2,838 Shakhter K Kaz 0,899
Zrinjski Bos 2,749 Kalev Est 0,874
Karlovac Cro 2,466 Mika Arm 0,849
Torpedo Zhodino Blr 2,308 Besa Alb 0,799
Dnepr Mogilev Blr 2,308 Tirana Alb 0,799
Siroki Brijeg Bos 2,249 Llanelli Wal 0,766
WIT Georgia Geo 2,149 Valletta Mal 0,683
KR Reykjavik Isl 2,083 NSI Runavik Far 0,616
Cork City Irl 1,908 Ulisses Arm 0,599
TPS Turku Fin 1,899 Port Talbot Wal 0,516
Siauliai Lit 1,683 Zeta Mon 0,425
Zestafoni Geo 1,649 Grbalj Mon 0,425
Jurmala Lat 1,649 Portadown NIr 0,324
Zimbru Mol 1,458 Racing Union Lux 0,249
Iskra-Stal Mol 1,458 Fola Lux 0,249
Nafta Slo 1,391 Lusitanos And 0,200
EB Streymur Far 1,366 UE Santa Coloma And 0,200
Zalaegerszeg Hun 1,350 Qormi Mal 0,183
Gyor Hun 1,350 Tre Fiori SMa 0,150
Glentoran Nir 1,324 Faetano SMa 0,150
2. PRETKOLO
Fulham Eng 35,199 Vetra Lit 2,683
Dinamo B Rom 28,898 Cibalia Cro 2,466
Aalborg Den 24,970 Karlovac Cro 2,466
AaB Aalborg Den 24,970 Torpedo Zhodino Blr 2,308
Austria Aut 16,915 Dnepr Mogilev Blr 2,308
CSKA S Bul 15,400 Siroki Brijeg Bos 2,249
Guimaraes Por 13,659 Suduva Lit 2,183
Anorthosis Cyp 13,099 Dinamo Tbilisi Geo 2,149
Aris Gre 12,979 Skonto Lat 2,149
Rapid Aut 11,915 WIT Georgia Geo 2,149
Lech Pol 11,008 KR Reykjavik Isl 2,083
Trabzonspor Tur 10,390 Dacia Mol 1,958
Karpaty Ukr 7,910 Sporting Fingal Irl 1,908
IF Elfsborg Swe 7,338 Shamrock Irl 1,908
Heracles Ned 7,309 Cork City Irl 1,908
Motherwell Sco 6,158 Vaduz Lie 1,900
Kalmar Swe 5,838 TPS Turku Fin 1,899
Lausanne Sui 5,675 Borac Bos 1,749
Cercle Brugge Bel 5,580 Siauliai Lit 1,683
Debrecen Hun 5,350 Zestafoni Geo 1,649
Stabaek Nor 4,980 Jurmala Lat 1,649
Ventspils Lat 4,649 Zimbru Mol 1,458
Legia Pol 4,508 Iskra-Stal Mol 1,458
Molde Nor 4,480 Nafta Slo 1,391
Jablonec Cze 4,395 Flora Est 1,374
Vojvodina Srb 3,800 EB Streymur Far 1,366
Maccabi TA Isr 3,775 Zalaegerszeg Hun 1,350
Beitar Isr 3,775 Gyor Hun 1,350
Apollon Cyp 3,599 Inter Baku Aze 1,349
Domzale Slo 3,391 Glentoran Nir 1,324
Dukla BB Svk 3,166 Vllaznia Alb 1,299
Nitra Svk 3,166 Dudelange Lux 1,249
Rabotnicki Mac 3,066 Sant Julia And 1,200
Inter Turku Fin 2,899 Breidablik Isl 1,083
Honka Fin 2,899 Bangor Wal 1,016
Maribor Slo 2,891 Atyrau Kaz 0,899
Gefle Swe 2,838 Banants Arm 0,849
Dinamo Minsk Blr 2,808 Buducnost Mon 0,675
Spartak Srb 2,800 Vikingur Far 0,366
Zrinjski Bos 2,749 Cliftonville Nir 0,324

Po meni, sanse bismo imali protiv sljedecih klubova: Gefle( u clanku stoji da je umjesto njega upao Elfsborg), Maribor ili Domzale, ova 2 iz Finske, Rabotnicki i ova 2 iz Slovacke. Mozda i protiv Apolona sa Kipra. Mada, znamo da je klub sa Kipra (Apoel) igrao LS ove godine pa bih to prekrizio.
Ovo sve vazi samo ako se pojacamo i ako Dzimi odleti sa klupe. Pojacanja o kojima se prica bi nam mogla garantovati da se protiv navedenih necemo obrukati.
NAPOMENA: Pretpostavka ovih "tabela" je da su nosioci u 1. pretkolu ostvarili prolaz, pa su automatski zauzeli svoje pozicije u 2. pretkolu. Znaci, vjerovatno ce biti poneko iznenadjenje, ali za nas je bitno da ce nam gotovo sigurno protivnik biti jedna od ekipa koje su navedene kao nosioci u 2. pretkolu! (Vec sam pomenuo da su ove tabele pretrpjele manje izmjene zbog toga sto je doslo do promjena poretka u pojedinim sampionatima, tako da su medju nosiocima i ekipe koje nisu navedene, a koje su u medjuvremenu istisnule neke od ovih koje su na listi. )
HAJ FAJV
Ljubojevic ima 35 godina, Mikic 34, Saraba 30. Imate Grahovca-treba mu pruziti sto vecu minutazu, vraca se Maksimovic, trazite nove Vranjese i Bilbije, u Banja Luci je uvijek bilo i ima talenata. Pustite "djedice", Jandric treba da se oprosti, zato mozda jedino dovesti Grujica od gore navedenih. Stoperi su vam dobri, prema onom sto sam vidio trebaju vam bolji bocni igraci, koji su u stanju ponavljati sprinteve i probijati stranu.Schlager je napisao/la:Gledam ove Laktase i zakljucujem da Memisevic,Grujic,Ljubojevic,Zecevic,Mikic,Saraba i kompanija sigurno nece htjeti igrati ligu RS,tako da treba vidjeti ko bi od njih nama dobro dosao i vec sad ga bezecovati,cak i golmana Sejica...ljudi su u proljecnom dijelu osvojili vise bodova nego mi a imali su utakmicu nanje kuci od nas! To znaci da su trenutno igracki jaci od nas i da najmanje tri njihova najbolja igraca treba dovesti,plus trener i golman.I eto ti pojacanja,ne treba daleko ici,uz oporavljenog Marka Maksimovica taj tim bi za Premijer Ligu bio beton!
Dakle, dovesti kvalitetne igrace na kojima ce se nekad moci nesto i zaraditi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ma u odnosu na naseg kapitena jandrica koji ce sad u 39-tu to su sve juniori
salim se,i ja sam za mladje igrace,ljetos sam ovdje na forumu vapio da dodje muhamed subasic (isto iz laktasa,inace momak je iz sanskog mosta) koji je bio u banjaluci na pregovorima ali nasa pametna uprava ga pusti u olimpik,a sad eno ga ide u schalke najvjerovatnije!
Ali da ti trpis ove muke kao mi ovoga proljeca,sve i jedan od gore navedenih bi ti bio kao pele,pogotovo za ovu ligu !

salim se,i ja sam za mladje igrace,ljetos sam ovdje na forumu vapio da dodje muhamed subasic (isto iz laktasa,inace momak je iz sanskog mosta) koji je bio u banjaluci na pregovorima ali nasa pametna uprava ga pusti u olimpik,a sad eno ga ide u schalke najvjerovatnije!
Ali da ti trpis ove muke kao mi ovoga proljeca,sve i jedan od gore navedenih bi ti bio kao pele,pogotovo za ovu ligu !
Ono sto je meni najcudnije,je to sto neki cak i hvale ovu upravu...Ali po meni oni jos nisu nista konkretno uradili,cak naprotiv,rasprodali su sve sto valja,za sitan kes,doveli morona za trenera,doveli "pojacanja",cast izuzetcima,vukelji i eto mozda stanceskog,za stevanovica nisam jos siguran,radovi na stadionu jos nisu poceli...dakle sve jos visi u vazduhu.Jos je pred njima dosta posla,nije samo dovoljno izboriti Evropu,i osramotiti se.Onda bolje da je i ne izborimo.Schlager je napisao/la:ma u odnosu na naseg kapitena jandrica koji ce sad u 39-tu to su sve juniori![]()
salim se,i ja sam za mladje igrace,ljetos sam ovdje na forumu vapio da dodje muhamed subasic koji je bio u banjaluci na pregovorima ali nasa pametna uprava ga pusti u olimpik,a sad eno ga ide u schalke najvjerovatnije!
Treci put castimo
Kad se Borac pojaca, imace ekipu ko Milan, bar po godinama 

Znas onaj vic kad Berlusconiju kazu da treba dovesti Raula u Milan,a on odgovara "Polako,ima vremena"!
Pa da vidimo ima li zainteresovanih za osnivanje udruzenja,neko mora da pokrene inicijativu a poslije ce ici sve lakse, ima vec ljudi koji podrzavaju ovakvu ideju.
Da napravimo neku vrstu ankete ili nesto slicno pa da imamo informaciju sta i kako treba da uradimo, mislim da nas ima dosta koje spaja ista ideja dugi niz godina!
Mislim da ovoj ekipi na kraju sezone treba jedno dobro sito i naravno da se odradi posao sa dovodjenjem novog trenera i pojacanja ali stvarno pojacanja a ne nekih koji su dosli na GO u Banja Luku!!!
Da napravimo neku vrstu ankete ili nesto slicno pa da imamo informaciju sta i kako treba da uradimo, mislim da nas ima dosta koje spaja ista ideja dugi niz godina!
Mislim da ovoj ekipi na kraju sezone treba jedno dobro sito i naravno da se odradi posao sa dovodjenjem novog trenera i pojacanja ali stvarno pojacanja a ne nekih koji su dosli na GO u Banja Luku!!!
U životu je važno biti BORAC!

I jos nesto
DZIMI MARIC, JEDAN JE DZIMI MARIC.
NEDAJ SE DZIMI ONI TEBE OCE DA PREVARE, SAMO TI NAMA OSTANI NA KLUPI I SLEDECE SEZONE
Sto se tice pojacanja, prvi igraci koje bi volio da u prelaznom roku nas pojacaju, a uz to je realno, su: Vlastimir Jovanovic (Slavija), Vladan Grujic, Memisevic (Laktasi), Avdukic (Rudar P.), i naravno obavezno zadrzati zadrzati Vukelju, Kajkuta, Stevanovica, Sakana, Vuleta... I naravno sa novim sefom strucnog staba, moj prvi favorit je Dragoslav Stepanovic, drugi je Vlado Jagodic.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
@nasborik dogovorili smo se druze

Prioriteti su nam trener,vrhunski playmaker i golman....
Ostalo je nadgradnja.
Ostalo je nadgradnja.
@nasborik
podrzavam sve samo nisam za Stepanovica, ali ostalo u potpunosti podrzavam! Ima jos igraca koji imaju medjunarodnog iskustva a koji su nasi igraci, Maletic,Raspudic.....
podrzavam sve samo nisam za Stepanovica, ali ostalo u potpunosti podrzavam! Ima jos igraca koji imaju medjunarodnog iskustva a koji su nasi igraci, Maletic,Raspudic.....
U životu je važno biti BORAC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.