Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sudile im sudije a presudio bekicSabinho je napisao/la:Prosle sezone ponestalo sudija zbog njih, na kraju krive jednog sudiju sto su ispusili titulu.![]()
Kakve mi to veze imamo sa terenom na Koševu, niti je naš stadion niti ga mi održavamo, a za razliku od KOMPLEKSA Butmirskog koji je kao pista i kojeg vi možete samo sanjati.svrakino1921 je napisao/la:ja terena na Kosevu pitari nemojte o terenima molim vas
narodniheroj je napisao/la:Halo ba kakva priča o stadionima i terenima u ovoj kaljuži. Šipci grade 5 stadiona a mi se lafo prcamo oko toga![]()
Ovo je dno dna fudbala svih vremena na svim kontinentima, ovo normalan insan ne prati ni pod razno
Kopiraju Bosnu VisokoMocMahale444 je napisao/la:
I onda se mi bunimo kakva nam je liga, zlatna nego sta
3:16 pa dalje![]()
![]()
![]()
Vi bgm kao.da od jucer pratite njihskoroalen je napisao/la:Nije ih stid o suđenju pričat'.
Us.eri se kučko plava, naoštrio je Aduka karu od pola metra!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
joker90 je napisao/la:Željkan se i protiv sudija bori kao i protiv sistema, ista borba..
Svi se bore onako kako najbolje znajujoker90 je napisao/la:Željkan se i protiv sudija bori kao i protiv sistema, ista borba..
Kod Željkana je metoda borbe uvijek ista! Poflautaju ga onom protiv koga se bore, taj im nešto da, a onda oni pričaju kako su ga pobjedili i borbom to dobili.pasica je napisao/la:Svi se bore onako kako najbolje znajujoker90 je napisao/la:Željkan se i protiv sudija bori kao i protiv sistema, ista borba..
Biti ce krajnje napeto...opasnih bunar lopti od kojih ce zastajati dah svakom navijacu, kornera koji ce izgledati preopasno dok lopta bude u zraku, makljaze na terenu da se pokaze borbenost uglavnom kad se sve sabere razbicemo srajevo 0:0muhamedhulk je napisao/la:Bice ovo dobar derbi, tribine u najavi full fullObe ekipe u borbi za titulu.
Samo da jos igraci odigraju za 'raju' i da pobijedi bolji tog danaA ne sumnjam da je FKS trenutno bolji, bar po vidjenom do sad.
I prvi favoriti za titulu. Imaju najbolju upravu, para da ih krava ne moze pojesti, najveceg svih vremema poslije Osima - gdina. Misimovica, grade tribine, djeca im igraju Ligu prvaka...ElCartel11 je napisao/la:Kone su favoriti u ovom mecu
invincible1921 je napisao/la:Biti ce krajnje napeto...opasnih bunar lopti od kojih ce zastajati dah svakom navijacu, kornera koji ce izgledati preopasno dok lopta bude u zraku, makljaze na terenu da se pokaze borbenost uglavnom kad se sve sabere razbicemo srajevo 0:0muhamedhulk je napisao/la:Bice ovo dobar derbi, tribine u najavi full fullObe ekipe u borbi za titulu.
Samo da jos igraci odigraju za 'raju' i da pobijedi bolji tog danaA ne sumnjam da je FKS trenutno bolji, bar po vidjenom do sad.
EDIT: Da ne zaboravim i 5'-6 ne dosudjenih penala na obje strane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.