Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ima tu istine, ali i toga, da su tadasnja Barca, a skoro sigurno Real, bili slabiji tih godina.keno94 je napisao/la: Mene puno vise brine to sto nijedan engleski tim ne dominira u Evropi. Ako se ovakav Liverpool bori za top4, koliko je slabiji od Rafinog tima koji je ponozio Real, Barcelonu te postavio rekord nad Besiktasom koji je sinoc izbacio Liverpool.
Odlucuju svi, sigurno je kolektivna odgovornost kako god okrenes, zato ne treba kriviti pojedince.ackeey je napisao/la: Nije poenta u njima dvojici. Poenta je u tome da se konacno zna ko odlucuje o kupovini igraca. Pomalo izvlacis iz konteksta, kad sam rekao 10tak tekmi, mislio sam na to da ne smijemo biti zadovoljni dobrim igrama i lijepom igrom, vec da zelimo da se nesto i osvoji. Moramo biti najjaci, a da bi bili najjaci, moramo za svaku poziciju imati po dva dobra rjesenja. Ovako smo u situaciji, da kad se desi neka povreda ili slicno strepimo kakav ce kiks zamjena napraviti. Znaci, teziti tome da budes najbolji, a ne "pri vrhu", ili epitetima "velikan" etc.
mignoleackeey je napisao/la:Hajde da malo ozivimo temu. Koga bi sutra voljeli vidjeti u prvih 11? Sta ocekujete od tekme, kakav rezultat?
ja kontam da ce csna vratiti u odvranu, alena na njegovo mjesto u vezi i ibe umjesto lazara. Nisam bas siguran ni za Balotelia, ali mozda bas protiv "svojih" dobro idigraSage je napisao/la:mignoleackeey je napisao/la:Hajde da malo ozivimo temu. Koga bi sutra voljeli vidjeti u prvih 11? Sta ocekujete od tekme, kakav rezultat?
kolo,skrtel,sakho
lazar,can,hendo,moreno
cou,balo,sterling
Ne bih Sturridge uvodio do 60.minute jer bih mu dao loptu da se izigra sam sa njom do tad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.