Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Liverbird
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Liverbird » 26 feb 2015, 21:51

A jeste i Sturridge kriv al ja bi mogo izblokirat onaj šut kad su zabili go. Drugo je što Lovren pogledom to blokira.
Treba mu dat Ballon d'Or :lol:
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 26 feb 2015, 21:52

Očajno da ne može očajnije biti.

Sve će se ovo zaboraviti ako se u nedjelju dobije utakmica. :D
You'll never walk alone.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 feb 2015, 21:52

Curicama se očigledno nije igrala EL.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 feb 2015, 21:52

Sa ovakvim pristupom igri i postavkom, Brendane, ne ide ni Braco sa Vrbanjusom na Bajramski. Sad imas situaciju u kojoj su ti igraci umorni i zagarantovan poraz od Citya te sve manju vjerovatnocu da ce Liverpool igrati LP naredne godine. Bolje da ste ostali u Engleskoj i izgubili sluzbenim rezultatom nego sto su sada igraci umorni i porazeni. Toliko indisponirani igraci, znaci trener je kriv i niko drugi. Yebo li te tvoj Allen skupi, mogao si cijelu Bosnu nahraniti cevapima toliko da se oni svakom zgade, a sve od tih para sto dade za mentola. Jos mi nije jasno ni postavljanje Lovrena da puca..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

baboo
Kontakt:

Post Postao/la baboo » 26 feb 2015, 21:54

Rodzers je krivac sto je odredio da Lovren puca moze svako penal masit.... a da se razumijemo Besiktas je zasluzeno prosao

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 feb 2015, 21:56

jb.vas vise rodzers ,dovedite trenera koji zna nesto ,maknite ovog osrednjeg kelta sa klupe :evil:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Marjan
Kontakt:

Post Postao/la Marjan » 26 feb 2015, 21:58

je*em mater ovom lovrenu da ti je*em nisi igro 100 utakmica i sad te ovaj idot nasao ubacivat u prvu , jos mu dade da penal puca. Je*o te onaj ko te dovede a ti njeg .

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 26 feb 2015, 22:01

High je napisao/la:Hrvatski znalac. I HSV je previše za njega.
Lovren je Bosanac kojeg je Hrvatska ukrala :mrgreen:
ali šta je bilo treneru pa je dao Lovrenu da puca zadnji penal?

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 26 feb 2015, 22:01

Kvazi navijaci, ova utakmica je trebala biti rijesena u prvih 35 minuta. A ostalo je sportska karma i nepisano pravilo...doduse u ovom slucaju u korist Besiktasa
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 26 feb 2015, 22:05

Jucer kad sam vidio kako igra Arsenal,pa onda i City mislio sam steta sto Brendan nije ranije skontao taktiku sad bi imali bar 1/2 F lige prvaka,kad racku mi gori od svih yebem im pleme svima ako vec nisu dosli da pobjede cemu umor Emrea,Alberta,Stua zasto nije njih odmorio kad je vec dosao na izlet u tursku.Valja sad City stuci i pokusat doci do
top4 jos ako Scum odigra nerjeseno sa Sunderlendom(a oni su majstori za remije) ide se u top 4 gotovo pa sigurno.

Realno mi i nismo puno izgubili ovim ispadanjem,nema sanse da mi osvojimo EL jednostavno ima puno jacih timova sa extra kvalitetnijm trenerima za nokaut sistem.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 feb 2015, 22:10

PEP je napisao/la:jb.vas vise rodzers ,dovedite trenera koji zna nesto ,maknite ovog osrednjeg kelta sa klupe :evil:
Interpretacija posta u skladu sa avatarom.

Elem, kako je trebao neko ko ce povezati ove redove, i da povuce, Can je imao vrlo slabu utakmicu, dosta je gresio, a Allena ni ne racunam, tako da je tu srz problema. Henderson i Cou su falili, ma koliko Hendo igrao slabije ove sezone, covek je neizostavan deo kolektiva. Sterling je trebao da igra presser 10-ku, ali ocigledno da nije fit uopste, niti se dobro pozicinirao izmedju redova, tako da je njegova rola bila za zaborav.
Nonsalancija u napadu Dannya i Maria je takodje nesto sto nas je kostalo.

Lovrena mozda i najmanje treba kriviti, penale svako masi, ali ne svako sme da pridje i da trazi da sutira, sto je mozda slucaj sa Lovrenom.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 26 feb 2015, 22:18

SRAMOTA to je sve što ću reći, ovakav pristup...ne mogu vjerovati :wtf:
Rodgers da li si poslije ove utakmice konačno shvatio da Allen ne može igrati ni za Vrbanjušu a kamoli za Liverpool, da li si normalan da staviš Lovrena da puca zadnji penal, mislim da dugo vremena nismo u ekipi imali ovoliko promašaja od igrača, a i trener koji ih je doveo izgleda nije dobar s mozgom, ne znam šta je ovo kuknjava
Jedini koji je imao pristup kako treba je po meni Škrtel i možda Kolo, ovo ostalo sve neka zajebancija i dosta sebičnosti, fuj :sick:
Nadam se da u nedelju nećemo doživit debakl, treba sjest sa ljudima iz City-a i zamolit ih da nas ne natamburaju previše, dosta 1 razlike :oops:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 feb 2015, 22:31

Dobro, kako sam i ocekivao, ocito i brendan misli da imamo veliku sansu za top 4 i da guramo u kupu. Ipak, trebalo je onda i sterlinga i sturidgea odmarati. Iskreno se nadam da je ovo bila zadnja tekma lovrena u dresu liverpoola. Nimalo mi nije zao zbog ispadanja, ialo smo ocajno izgledali na terenu, cak je i sterling ispadao smijesan. Idemo daljed, pokusati ne izgubiti od city-ja, iako bi bolje bilo pobijediti.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 26 feb 2015, 22:33

Pa normalno da je bolje pobijediti
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 26 feb 2015, 22:52

Nisam gledao utakmicu tako da ne znam kako je ekipa igrala, ali moram reci da nisam ocekivao poraz, remi mi je bio najrealniji. Nije mi tesko palo ni ispadanje, veci problem je igranje 120min na drugom kraju kontinenta pred jako tesku utakmicu. Onda poraz koji ce uticati na formu u kojoj se tim nalazi. Odigrali u vec 16-17 utakmica bez poraza. Ovaj ce sigurno uticati na formu igraca.
Penali su cista kocka i tu se nikad ne zna.konacan ishod. Ne mogu da vjerujem da nisu bili u stanju zabiti bar jedan go.
Protiv Citya nee biti lako, ali iskreno ja njih i ne cijenim kao neku top ekipu. Imaju sirok i kvalitetan roster i to je ono sto ih dosta i izvlaci jer svaku povredu ili suspenziju mogu bez problema zamijeniti. Moze se izvuci barem remi ako bude igrao najbolji sastav, prije svega odbrana mora biti Sakho-Skrtel-Can.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 feb 2015, 23:02

Ja sam navijao da prodjemo, ali nisam razocaran zbog ispadanja. Realno, cisto sumnjam da bi uzeli ovaj kup, tako da je bolje, po mom misljenju, da se skoncentrisemo na ligu.
Jel' jos nekog Sturridge nervira otkako se vratio poslije povrede ? :mrgreen:
ZZ

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 26 feb 2015, 23:36

Na stranu losa rotacija na ovom i prethodnim mecevima, te nelogican izbor igraca naprijed, primjetan je nekorektan odnos, prvenstveno Rodgersa, ka Mariu. Covjek je vezao 3 jako dobre tekme (2 gola i 1 asistencija) i to sve sa klupe. Proslu utakmicu nije dobio ni minutu, a veceras kao nas najaktivniji igrac s one strane centra biva zamijenjen. Najbolji izvodjac penala izlaz prije jamajcanskog dvojca koji ce opet sigurno startati u nedjelju. To mi je jasno koliko i odabir Lovrena za izvodjenje posljednjeg udarca sa 11m.

Grozna utakmica s par gresaka u postavci:
- 3 stopera na jednog napadaca
- Can, onako premoren da nosi sam sredinu terena
- bekovi/krila bez dozvole da idu naprijed
- 3 igraca koja ne zele igrati zajedno u vrhu napada

siguran sam da bi bolje izgldali s 2 igraca nazad ili sa drugom trojkom naprijed (lallana-borini/sterling-balotelli)

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 26 feb 2015, 23:54

moj uzor-S.G je napisao/la:Jel' jos nekog Sturridge nervira otkako se vratio poslije povrede ? :mrgreen:
I mene u pojedinim situacijama iznervira, a to je najčešće kad bude sebičan jer hoće on da dadne go, isto kao i Sterling, počinju pičit po živcima sa sebičnošću, mada kad pogledaš, njih dvojica plus Cou, gdje bi mi bili da nemamo njih trojicu sad, dobro je šuti :clap:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2015, 09:48

lovren najgori transfer u historiji liverpoola. sto se ispadanja tice steta stvarno jer imao je liverpool dobar rezultat iz prve utakmice. steta cinilo se da je i rodgers napravio neki napredak al izgleda da nije tako.
You are someone else I am still right here

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 27 feb 2015, 10:26

ackeey je napisao/la:Sta je ovo sa nasim pdf-om, nigdje nikoga. Da igramo lose, gubimo pisalo bi se po par stranica... Poslije nedjeljne tekme, iako sam mislio da treba forsirati Europa ligu, ubijedjen sam da mozemo zavrsiti u top 4. Ako Brendan bude znao kada odmarati koje igrace, i ako budemo imali srece da ne bude puno povreda, moglo bi se gurati na dve tri strane. Mada, cisto sumnjam da ce se sve ganjati, mozda je bolje gurati Fa kup i prvenstvo. Opet kazem, Brendane kupi Kondogbiu, ne pitaj za cijenu.
Dosli su navijaci da kritikuju.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.