Treba mu dat Ballon d'Or

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Lovren je Bosanac kojeg je Hrvatska ukralaHigh je napisao/la:Hrvatski znalac. I HSV je previše za njega.
Interpretacija posta u skladu sa avatarom.PEP je napisao/la:jb.vas vise rodzers ,dovedite trenera koji zna nesto ,maknite ovog osrednjeg kelta sa klupe
I mene u pojedinim situacijama iznervira, a to je najčešće kad bude sebičan jer hoće on da dadne go, isto kao i Sterling, počinju pičit po živcima sa sebičnošću, mada kad pogledaš, njih dvojica plus Cou, gdje bi mi bili da nemamo njih trojicu sad, dobro je šutimoj uzor-S.G je napisao/la:Jel' jos nekog Sturridge nervira otkako se vratio poslije povrede ?
Dosli su navijaci da kritikuju.ackeey je napisao/la:Sta je ovo sa nasim pdf-om, nigdje nikoga. Da igramo lose, gubimo pisalo bi se po par stranica... Poslije nedjeljne tekme, iako sam mislio da treba forsirati Europa ligu, ubijedjen sam da mozemo zavrsiti u top 4. Ako Brendan bude znao kada odmarati koje igrace, i ako budemo imali srece da ne bude puno povreda, moglo bi se gurati na dve tri strane. Mada, cisto sumnjam da ce se sve ganjati, mozda je bolje gurati Fa kup i prvenstvo. Opet kazem, Brendane kupi Kondogbiu, ne pitaj za cijenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.