Napokon nesto i od naseg nogometa,cestitke navijacima
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
A ovi kuci prosle godine nisu poraza imali,i sad trica O Dzenane, Dzenane kakav si ti majstor
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koja smo masinerija,to je strasno..Svaka cast svima ali trojica se moraju izdvojiti
Bilbija
Dzenan
Stojcev
nadam se da ce Tan odrijesiti kesu pa da cemo dovesti kvalitetnog golmana za playoff..I obratiti paznju na odbranu kod kornera,siguran sam da ce Dzeno na tome raditi
dabogda dobili rapid iz beca,kurcu nevaljaju,prosjek godina ove sezone 22,igraju ****,nisu u formi bato,salzburg ih je razmontirao u proste faktore kuci jedva dobiju 1-0,nemaju igru,nemaju nista...a jos horde bi to fino ispratile
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ovo je pravi iskorak, ljudi krenuli smo naprijed, izdigli smo se izvan okvira PL BiH, sad mozemo ocekivat u buducnosti jako lijepe stvari i napredak, samo treba ovako nastaviti, hrabro i odlucno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
treba vam bolji golman i jos jedan dobar stoper ako mislite dalje.Sve ove golove sto ste do sada primili u Evropi je greska odbrane.Sretno dalje
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti