Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja ne znam sto nam je ovo trebalo. Trebas voditi 2 - 0 minimum, sad ces ispast. Trebao je izvaditi Sturridge zbog zajebancije 2-3 puta pred golom, Kolo najbolji, Cana geni j.e.bu, plus ce ostaviti mu..da na terenu a slijedi City 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sreca je ocito na Liverpulovoj strani imamo srece sto smo usli u produzetke ovo je katastrofa od igre pogotovo u drugom poluvremenu ne mogu spojiti 2 pasa...Sterling i Staridz neprimejtni
Ode ovo do dosadnih penala, ispuhali smo ko balon.
Pa koji su chokeri ovi Hrvati
Yebo te Besiktas nas izbaci
Majko mila pa koji ludjak moras biti da nekom sa Balkana das da izvodi zadnji penal

Yebo te Besiktas nas izbaci

Majko mila pa koji ludjak moras biti da nekom sa Balkana das da izvodi zadnji penal

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kumkalesic
- Kontakt:
Eeeeeeeeeee Dejo konju jedan
A i ova spodoba na klupi nas nastavlja brukati u Europi...

A i ova spodoba na klupi nas nastavlja brukati u Europi...
Joint_fc
E čuj lovren
Koliko se klub sroz'o, nije tako davno bilo kad se ovaj besiktas ispratio sa 8 golova.

Koliko se klub sroz'o, nije tako davno bilo kad se ovaj besiktas ispratio sa 8 golova.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cim sam vidio Lovrena znao sam da ce promasiti. 

Hvala ti Brendane, nikad nisam sumnjao u tvoj mentalni sklop.Abd ova flopcina od trenera ce dobit nogu na kraju sezone
Cuj krivi se Loveren. Pa cijela ekipa je kriva sto nije uspjela dobiti povoljan rezultat i prije samih penala. Penal ko penal, promasi ga i CR u finali LP pa ga niko nije ****....
Prvo Allen suta, kontam evo masi, lik pogodi i onda ide Lovren ko kakav kreten i gleda u nebesa u salje u ta ista nebesa loptu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nek se i ovo sranje završi, nismo mi ovo zaslužili proći ni sa penalima ni bez njih.
Protiv City-ja sve osim poraza bi bilo čudo.
Protiv City-ja sve osim poraza bi bilo čudo.
Pa stvarno treba znat pa dat ovom levatu da puca penal. Meni bi prije Minjole puco

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Hrvatski znalac. I HSV je previše za njega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znao sam da cemo ispasti ,od samih izbacivanja igraca koji znaju pucati penale,pa do 2 poluvremena citavog gdje je npr Sterling koji u 5 min ima po 2 prodora minimalno danas nije imao nijedan.Nekako imam utisak da se na poluvremenu nesto desilo,pa totalno da se promjenio koncept igre.Meni iskreno u ovoj utakmici nesto ne stima,nismo odigrali ni 30 posto kako mozemo.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ionako ne bi osvojili EL, neko bi nas rasuo do kraja sto posto ali ova izgubljena ide na dusu gladnom i cesto sebicnom Staridzu a ne Lovrenu...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Schneiderlin
- Kontakt:
lovren panjina neviđena,ali kolko moraš lud biti da daš lovrenu da puca penal u 5 seriji 

Daboga ispo iz avijona dok se budete vracali u englesku.
Kakav si rahljo i zemlju bi promasio
Kakav si rahljo i zemlju bi promasio
-
- Kontakt:
I Messi fuli penal, kriv je Rodgers za ovo ispadanje ekipa igrala ko k.rac cijelu utakmicu i kako ovaj allen moze igrat fudbal 

Ma zasluzeno ispali i pre penala, ovo sto je usledilo nakon produzetaka je cista (ne)sreca. Pristup je bio jednostavno ocajan, niti smo imali brzu igru, niti je slabo ko vrsio presing, time a i ocajnom pas igrom na sredini smo dozvolili Besiktasu da se razigra.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Shategabri i 8 gostiju.