FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
dres je vrhunski za 30 KM, kvalitetnijeg a pristupacnijeg fan dresa dugo nisam vidio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma ovo sa dresom je odlicna opcija, realno dosta dijaspore ce se sad zaleit i vjerujem da ce ova tura dresova puknut vec nekako do druge utakmice EL.. I cijena dresa za nase uslove je prihvatiljva, ja sam uzeo sebi danas, prava fan verzija, i vjerujem da je "otkupljen" dizajn dresa od Patricka i po njihovom sablonu uradjen,,, jer vidim da ima i dole na dnu dresa da je patrick official a isto tako iznutra gdje pise velicina dresa
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Gifron je napisao/la:
??

čovjek samo na probi bio

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jel ovo onaj što je bio na probi protiv SlogeGifron je napisao/la:
??
Niko,niko samo Sloboda !!!!
-
- Kontakt:
Jeste. To haman neko sa TM pogrešno informisanBiHpl je napisao/la:Jel ovo onaj što je bio na probi protiv SlogeGifron je napisao/la:
??

- tuzlak1987
- Kontakt:
Gifron je napisao/la:
??
Zukanovic ne sredjuje to tom TM nista eto sta je

Neka on Sarajevu nabija nerealne cijene na TM a drugima ne znaju ni osnovne stvari odrzavati.tuzlak1987 je napisao/la:Gifron je napisao/la:
??
Zukanovic ne sredjuje to tom TM nista eto sta jeprebacili nam ove sto su otisli, a nisu nikog stavili da je dosao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja dns kupio dres na ircu ima jedno 15 komada visi na vjesalicama , dobar je dres ja sam zadovoljan 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
pa **** im hitler mater, neumorni su sa komentarima bog te
-
- Moderator
- Kontakt:
To vidio na onom FB eventu?Benjo_AFC86 je napisao/la:Termin utakmice 12:00h?
Nije jos odredjen termin.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Moderator
- Kontakt:
Da. Kontam da nije šta radi Izraelaca to, nadam se večernjem terminuGifron je napisao/la:To vidio na onom FB eventu?Benjo_AFC86 je napisao/la:Termin utakmice 12:00h?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma vecernji termin sigurno. Izmedju 19 i 21h najvjerovatnije.Benjo_AFC86 je napisao/la:Da. Kontam da nije šta radi Izraelaca to, nadam se večernjem terminuGifron je napisao/la:To vidio na onom FB eventu?Benjo_AFC86 je napisao/la:Termin utakmice 12:00h?
Jedan grad, jedna ljubav!
evo uefa kaznila hr za baklje 100 hiljada eura pa mi kad bi dobili kaznu mozemo se odma ubiti haha ma nadam se da ce sve proci u fer i korektnom atmosferi kud nas spoise sa ovima ha 

Jarane hrvatski navijači već godinama fašističkim navijanjem se pomiluje od strane uefe i fife jer imaju jak lobi u istim kućama, Eto uzmi osim splita i svastike kad su po 10 put smjesne kazne dobili, evo sad najveći incident na euru su imali osim bakljui suđeno im je još po 3 tačke od čega im je najveća opet rasističko navijanje. Dok god tako imaju prvilegije neće bit dobro. Igraci nisu krivi i njih mi je zao, al on kao pomoćnog trenera imaju šimunića - deklarisanog fašistu itd itd, znaci ni savez a ni drzava neće da se obračuna stim.Eto uzmi samo oni su za ovaj veliki incident kažnjeni 100 000 eura, a nas je uefa ta ista kaznila sa 60 000 eura sto smo 2 kilometra od stadion gazili izraelsku zastavu, Aj da se to desilo na utakmici itd, al van sportskog objekta i tako te kazne to je smijesno.adnan27 je napisao/la:evo uefa kaznila hr za baklje 100 hiljada eura pa mi kad bi dobili kaznu mozemo se odma ubiti haha ma nadam se da ce sve proci u fer i korektnom atmosferi kud nas spoise sa ovima ha
Zato ne bi me cudilo i da na bilino polje dođe kakav sumljak koji nezna gdje se lopta pumpa, isturi palestinsku zastavu ili zapali njihovu, a tako odmah zaple i nas budzet.
Nadam se da će do srijede-četvrtka odraditi plakate, ulaznice i početnu organizaciju meča. Malkice me brine da neko od igrača ne dobije vizu zbog sličnih imena koji nisu dobrodošli u Izrael i pečata u pasošima igrača, stručnog štaba i uprave.
. . sad bi nam voz do Zenice dobro došao
. . .

Ako se desi da se ne dobije viza, morali bi se žaliti UEFI, brate mili čuj ne dati vizu igraču. Da je navijač pa hajde..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma mora pustiti sportiste ako ima uredna dokumenta znas li da bi mogli biti diskfalifikovani zbog toga.nisu ni oni toliko opiceniAerials je napisao/la:Ako se desi da se ne dobije viza, morali bi se žaliti UEFI, brate mili čuj ne dati vizu igraču. Da je navijač pa hajde..
"Modra boja,na bijelome platnu,