Kakve to veze ima kad je i igraca odnio znaci prekrsaj dakle penal20le je napisao/la:Nije ovo penal, prvo je ostvario kontakt s loptomŽeljooooo je napisao/la:Čist penal nam nije dosuđen..
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Kompenzacija, nije ni njima sviran cist penal.Željooooo je napisao/la:Čist penal nam nije dosuđen..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nije, isto sto ti svira penal kad je nabijes prema korneru i golman te zakaci, tj. ti prije njega stignes do lopte, tako i ovdje, Fonte je prije stigao do lopte i izbacio je, pa se onda sudario sa Sterlingom. Hem je logicno, hem ti pise u pravilimaSteveHeighway je napisao/la:Kakve to veze ima kad je i igraca odnio znaci prekrsaj dakle penal20le je napisao/la:Nije ovo penal, prvo je ostvario kontakt s loptomŽeljooooo je napisao/la:Čist penal nam nije dosuđen..

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- Carragher23
- Kontakt:
Ove godine nas vile nosaju kao da smo sa sotonom ugovor potpisali 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Au kakav pritisak Sotona, da nema hobotnice Simona 3 bi primili. Rodgers pokušava umrtviti igru ali ne uspijeva. Ne mogu Allen i Hendo držati sredinu pored njihovih trkača nikako. Lallana igra previše naprijed, trebao bi se više vraćati, nevidljiv jednom riječju. Marković se gubi na lijevoj strani, vidi se da nije to to. Moreno mora ući.
At the end of the storm there's a golden sky..
Auuu ali sijeva, nadam se da ce uradit izmjene i krenuti po drugi pogodak jer ovaj rez ne mozemo odbranit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sreća pa nije više produžio, inače bi ga primili kroz par sekundi, i njima i nama nije sviran penal al eto, dobro je imali smo malo i sreće napokon, u drugom zaigrat bolje i dat još jedan i mirno privest kraju uzet 3 bobe
Uvodi Balu i Stua da se ovo riješi.

Uvodi Balu i Stua da se ovo riješi.

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Koja je flopina ovaj Markovic 

- Consigliere
- Kontakt:
Objasni mi misteriju tvog avatara.Otelo je napisao/la:Ove godine nas vile nosaju kao da smo sa sotonom ugovor potpisali

Inace, dobra tekma.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- alan_kardec
- Kontakt:
Auh golčine Coutinha
Lazar asistent
Što se tiče te situacije kod penala, nisam vidio pa ne mogu puno o tome, ali ako je tačno ko što gore neko reče, da je ovaj Fonte prvo stigao do lopte, nema govora o penalu
.

Što se tiče te situacije kod penala, nisam vidio pa ne mogu puno o tome, ali ako je tačno ko što gore neko reče, da je ovaj Fonte prvo stigao do lopte, nema govora o penalu

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ma cistiji je penal bio nad Sterlingom nego bilo koja od njihove 2 situacije. Ne igramo nesta posebno,sterling puno bolji na krilu,lazar vrlo los protiv clynea kutijica umoran valjda zadrzimo ovo.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Meni jos nije jasno kako mi vodimo, pa sam Mignolet igra ovu utakmicu, ostali katastrofa, niti ih ima u odbrani a centar kako treba nismo presli...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Treba pravi napadač ko hljeb, ne može Rahim protiv njihovih grmalja u odbrani, valjda će izbaciti Lallanu da ubaci napadača. Mada bi možda i Cou trebao izaći, poslije gola nije se vidio, umor ili težak teren nebitno. Ubaciti Tourea da Can pređe u sredinu, makar malo da stanemo na loptu.
O da, ja jesam. u novermbru 1991 protiv Notinghama(2-0) i u januaru 1992 protiv arsenala - dobili 2:0, znam da su zabili Molby i McMahon...MCMXLVI je napisao/la:Jel ko od vas ovde ikad vidio Anfield svojim ocima?
Nadam se da cu bar jos jednom otici na Anfield.
Sto se tice tekme, uvesti Daniela da ovo zavrsi...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ajde jos daniela umjesto adama da rjesimo ovo
Ja i dalje ne vjerujem da smo mi doveli Lovrena i Lamberta umjesto Scheneiderlina

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nista manje nisam ni ocekivao 

Pala stranica, nismo ni gol mogli proslavit
Rahimeeee

Rahimeeee

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nas covjek, iz Mostaragaston je napisao/la:Pala stranica, nismo ni gol mogli proslavit![]()
Rahimeeee

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.