Mogli su ga komotno onda prodati, bolje to nego da truhne na tribini, a da minute uzimaju brazilski i portugalski virtuozi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ponovo počinje ista pesma (zetko tebe slučajno citiram ali ne odnosi se isključivo na tebe) u stilu....treba da igra ovaj, onaj...treba odmoriti ovog ili onog....Furymaker je napisao/la:ne razumijem ni ja zasto se to radi, momak je fantasticno odigrao svaku minutu sto je dobio, bez problema bi ga stavio da igra lijevo ili na iniestinoj poziciji, ne znam koji je razlog zasto je na tribinama, idealna prilika da odigra od pocetka ili bar 30ak minuta.
ma gle, iniesta je upravo igrao za repku obe tekme po 90min, igramo protiv juventusa 3 dana poslije, rakitic je ozlijedjen, roberto na tribinama, sta, riskirat rakitica il iniestu forsirati da umre prije pocetka sezone, ne znam, nisam pametanparangal je napisao/la:Ponovo počinje ista pesma (zetko tebe slučajno citiram ali ne odnosi se isključivo na tebe) u stilu....treba da igra ovaj, onaj...treba odmoriti ovog ili onog....Furymaker je napisao/la:ne razumijem ni ja zasto se to radi, momak je fantasticno odigrao svaku minutu sto je dobio, bez problema bi ga stavio da igra lijevo ili na iniestinoj poziciji, ne znam koji je razlog zasto je na tribinama, idealna prilika da odigra od pocetka ili bar 30ak minuta.![]()
Za vas sa kratkim pamćenjem samo da vas podsetim....upravo zbog glupana Enrikea i baš takvih stvari Barsa je izgubila titulu prošle godine....rotacije, varijacije i ostale zayebancije.....neki idu dotle da kažu da ne treba igrati ni Mesi? To su oni koji ne znaju da je sadašnja Barsa bez Mesija ravnopravan tim Espanjolu i polovini timova a obzirom da ni roviti Luis neće igrati onda će gol verovatno dati Pique jel da? Nadam se da će i Demba biti spreman da vidimo od kakvog je materijala...
Elem, mali Denis je zaista pokazao da se može računati na njega ali on (i dalje) treba ulaziti zadnjih pola sata kada je sve gotovo ili pak naprotiv kad baš ne ide i kad se na silu nešto mora pokušati....nema Barsa igrače za te zahebancije i ne sme dozvoliti kikseve na startu sezone, tek je počelo od čega da se odmaraju nabedjene zvezdice? Svi sposobni na teren i neka im to bude priprema za Juve...
Da, ušao je sa klupe kada je sve bilo rešeno.....tako treba da ostane i dalje u bliskoj budućnosti! Moglo je da bude verovatno mesta za njega i sada na klupi....u razloge izostanka ne bih ulazio možda su i opravdani ali sa druge strane treba biti realan i reći da je Barsin igrački pogon ogroman (nažalost nekvalitetan ali ipak ogroman) a prioritet trebaju dobiti novajlije da ih vidimo...Donnie Darko je napisao/la:Frajer ušao sa klupe prošlu, bio jedan od zapaženijih igrača, i nagrada je put na tribine
Ne znam zašto raja i dalje traži neku logiku kad je Barca u pitanju.parangal je napisao/la:Ponovo počinje ista pesma (zetko tebe slučajno citiram ali ne odnosi se isključivo na tebe) u stilu....treba da igra ovaj, onaj...treba odmoriti ovog ili onog....Furymaker je napisao/la:ne razumijem ni ja zasto se to radi, momak je fantasticno odigrao svaku minutu sto je dobio, bez problema bi ga stavio da igra lijevo ili na iniestinoj poziciji, ne znam koji je razlog zasto je na tribinama, idealna prilika da odigra od pocetka ili bar 30ak minuta.![]()
Za vas sa kratkim pamćenjem samo da vas podsetim....upravo zbog glupana Enrikea i baš takvih stvari Barsa je izgubila titulu prošle godine....rotacije, varijacije i ostale zayebancije.....neki idu dotle da kažu da ne treba igrati ni Mesi? To su oni koji ne znaju da je sadašnja Barsa bez Mesija ravnopravan tim Espanjolu i polovini timova a obzirom da ni roviti Luis neće igrati onda će gol verovatno dati Pique jel da? Nadam se da će i Demba biti spreman da vidimo od kakvog je materijala...
Elem, mali Denis je zaista pokazao da se može računati na njega ali on (i dalje) treba ulaziti zadnjih pola sata kada je sve gotovo ili pak naprotiv kad baš ne ide i kad se na silu nešto mora pokušati....nema Barsa igrače za te zahebancije i ne sme dozvoliti kikseve na startu sezone, tek je počelo od čega da se odmaraju nabedjene zvezdice? Svi sposobni na teren i neka im to bude priprema za Juve...
Ti se baš voliš pravit glup i udarat kontru di stigneš. Niko ne kaže da je Denis svemirac jbeni, al ljudi zamjeraju što je on na tribini, a recimo Gomes u momčadi. Kao da će Gomes ku.rca pomoć na terenu.parangal je napisao/la:Da, ušao je sa klupe kada je sve bilo rešeno.....tako treba da ostane i dalje u bliskoj budućnosti! Moglo je da bude verovatno mesta za njega i sada na klupi....u razloge izostanka ne bih ulazio možda su i opravdani ali sa druge strane treba biti realan i reći da je Barsin igrački pogon ogroman (nažalost nekvalitetan ali ipak ogroman) a prioritet trebaju dobiti novajlije da ih vidimo...Donnie Darko je napisao/la:Frajer ušao sa klupe prošlu, bio jedan od zapaženijih igrača, i nagrada je put na tribine
@zetko....što me boli qurac da li će da umre? ako nije sposoban da igra u ritmu neka skapa ili neka se penzioniše![]()
Da, ja se pravim glup.....a ti si zaista glup, i to glup kao qurac. A sad idi i gledaj di je Samper i zašto ga nema u timu?Lillard je napisao/la:Ti se baš voliš pravit glup i udarat kontru di stigneš. Niko ne kaže da je Denis svemirac jbeni, al ljudi zamjeraju što je on na tribini, a recimo Gomes u momčadi. Kao da će Gomes ku.rca pomoć na terenu.parangal je napisao/la:Da, ušao je sa klupe kada je sve bilo rešeno.....tako treba da ostane i dalje u bliskoj budućnosti! Moglo je da bude verovatno mesta za njega i sada na klupi....u razloge izostanka ne bih ulazio možda su i opravdani ali sa druge strane treba biti realan i reći da je Barsin igrački pogon ogroman (nažalost nekvalitetan ali ipak ogroman) a prioritet trebaju dobiti novajlije da ih vidimo...Donnie Darko je napisao/la:Frajer ušao sa klupe prošlu, bio jedan od zapaženijih igrača, i nagrada je put na tribine
@zetko....što me boli qurac da li će da umre? ako nije sposoban da igra u ritmu neka skapa ili neka se penzioniše![]()
Naravno, svako prosipa šta ima......ja pamet, ti mleko....obriši nosLillard je napisao/la:Vidi ga što prosipa pamet
FCBlaugrana je napisao/la:Ma svaku utakmicu treba igrati u najjacem sastavu koji je u tom trenutku dostupan, vidjeli smo kako je prosla sezona bila kad se rotiralo. I onako uvijek igraju messi, suarez i sada ce dembele. Ako oni mogu uvijek igrati onda nek igraju i najjaci u stedini sa mozda jednom izmjenom a ne da se 3 igraca rotiraju svaki utakmicu pa da nemaju ritam nikakav
Da, zaboravio sam na tu foru, "vi ste klinci, ja sam mator i najpametniji"parangal je napisao/la:Naravno, svako prosipa šta ima......ja pamet, ti mleko....obriši nosLillard je napisao/la:Vidi ga što prosipa pamet
Objasni mi zašto si dosadan? da li ostali forumaši trebaju čitati ovo? Imaš tamo onu ciciban temu za vas klince gde se vi volite "mačevati" slovima ko je veći navijač Reala i Barcelone i ko je pametniji....ako imaš koju pametnu i vezanu za konkretno ovu temu napiši ako ne.....daj levi migavac i obidji me matere ti....evo u pravu si, znam da vi volite da vam se povlladjuje, a sad tema....FC BarcelonaLillard je napisao/la:Da, zaboravio sam na tu foru, "vi ste klinci, ja sam mator i najpametniji"parangal je napisao/la:Naravno, svako prosipa šta ima......ja pamet, ti mleko....obriši nosLillard je napisao/la:Vidi ga što prosipa pamet
vas dva ne zelite da shvatite, Rakitic je pod ozljedom, zapravo ono, trenira, al proslu tekmu Hrvatske je propustio jer je pokupio neku ozljedu, bilo je upitno hoce li biti pozvan za tekmu, znaci vi bi njega u vatru odmah iako nije u potpunosti zdrav?parangal je napisao/la:FCBlaugrana je napisao/la:Ma svaku utakmicu treba igrati u najjacem sastavu koji je u tom trenutku dostupan, vidjeli smo kako je prosla sezona bila kad se rotiralo. I onako uvijek igraju messi, suarez i sada ce dembele. Ako oni mogu uvijek igrati onda nek igraju i najjaci u stedini sa mozda jednom izmjenom a ne da se 3 igraca rotiraju svaki utakmicu pa da nemaju ritam nikakav....upravo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.