Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Šta ovo bi? 

Lijevi bek?
Okej, tek sad nista ne kontam.
Okej, tek sad nista ne kontam.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Novi Van Bronkorst. 

Volim ovakav potpis, ako i promasis nije strasno. Mlad igrac, gladan uspjeha. O kvalitetu ne mogu jer pojma nemam o njemu. Mnogo bolja kupovina nego ovo plesanje oko De Jonga, samo da se hoce tu okrenuti drugoj meti i zavrsiti transfer.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Malacia i De Jong imaju istog agenta. 2 u 1 pregovori
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dakle, bar jedan od dvojca Shaw-Telles ide, sa Malaciom, to bi bio treći lijevi bočni u rosteru. Inače, Malacia je bio velika želja ETH dok je vodio Ajax, ali su odnosi između Feyenoorda i Ajaxa takvi da su transferi između njih gotovo nemogući, tako da, ovo nije iz “vedra neba”, očito se mali već podugo prati.
Mislim da je realno da Telles ide. Shaw je ipak Englez, pa im ne zauzima mjesto stranca, a ne može se reći da je katastrofalan. Nije bio odličan ali zna lopte igrati. U Engleskoj je potpuno drugi Shaw, mislim da će se kod Ten Haga dokazati u potpunosti
Prodje i 30.06.
Koji je sljedeci deadline za transfer De Jonga?
Koji je sljedeci deadline za transfer De Jonga?

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Je li vrijeme da krenemo po Sneijdera i Gaitana?
Blago nama. Mirno ljeto. Sredjen klub u svim segmentima.
Blago nama. Mirno ljeto. Sredjen klub u svim segmentima.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Eto Malacia, here we go
Prvo pojacanje ovog ljeta, nek je konacno krenulo. Sad u kratkom roku zavrsiti sa De Jongom i onda dalje

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- DragonReborn
- Kontakt:
Trebaju nam: defanzivnii vezni, desni bek, desno krilo, štoper, napadač i centralni vezni
Dovodimo: levog beka.
Dovodimo: levog beka.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Ja se samo uzdam u to da ETH zna sta radi i da ce sva pojacanje biti striktno njegov izbor. Ni meni lijevi bek nema smisla ali ocigledno on za desnu stranu ima planove raditi sa onim sto ima. Vidjet cemo da li racuna na AWBa ili je upratio nekog omladinca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa nece, a ne bi ni ja, odmah otpisao igraca, a da ga nisam vidio kako se uklapa u moj sistem igre. Zato ETH treba dva, tri roka da sklopi ekipu tacno po svom.
Vjerujem da ce dati šansu AWB, pišu da ga je oduševio na treningu. Onda Martial isto tako, nikad ne znaš.
De Jong je blizu, a pišu da je ponuda i za Martineza spremna.
Vjerujem da ce dati šansu AWB, pišu da ga je oduševio na treningu. Onda Martial isto tako, nikad ne znaš.
De Jong je blizu, a pišu da je ponuda i za Martineza spremna.
Martialov problem je glava, nikako fudbalsko znanje. Logicno bi bilo da dobije sansu jer se stilom igre moze lako uklopit u ono sto igra Ten Hag.
Za De Jonga sam pisao vec. Razumijem zasto, ali daj boze da me bude jos jedna skupa fula.
Martinez mi vec itekako ima smisla, tip moze pokriti i tri pozicije komotno. Takvog trenutno nemamo u ekipi.
Za De Jonga sam pisao vec. Razumijem zasto, ali daj boze da me bude jos jedna skupa fula.
Martinez mi vec itekako ima smisla, tip moze pokriti i tri pozicije komotno. Takvog trenutno nemamo u ekipi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma realno je da i ako dovedemo sve ovo sto ten hag hoce od de jonga do martineza opet nismo medju top 4 po kvalitetu
Zeljeznicar! 1921 !
Pa drug tako nesto nije ni realno. 7 igraca nas je napustilo nakon jedne od najgorih sezona ikad.
Nakon svih silnih pokusaja rebuildinga, sada smo opet na pocetku novog, sto je poprilicno tuzno.
Sve u svemu, ako se Ten Hag pokaze kao dobar recruiter, najrealnije je da preko UEL ganjamo ligu prvaka, a onda naredno ljeto odrijesimo kesu i pustimo ga da dovede koga hoce, no questions asked.
Sljedece sezone ne treba traziti mnogo. Dovesti sad na ljeto 3-4 igraca, ispostovati ga u zimu sa bar 1 ili 2 pojacanja. Ali treba nam bar 2-3 ljeta da nekako uhvatimo korak sa top 4 ekipama.
Nakon svih silnih pokusaja rebuildinga, sada smo opet na pocetku novog, sto je poprilicno tuzno.
Sve u svemu, ako se Ten Hag pokaze kao dobar recruiter, najrealnije je da preko UEL ganjamo ligu prvaka, a onda naredno ljeto odrijesimo kesu i pustimo ga da dovede koga hoce, no questions asked.
Sljedece sezone ne treba traziti mnogo. Dovesti sad na ljeto 3-4 igraca, ispostovati ga u zimu sa bar 1 ili 2 pojacanja. Ali treba nam bar 2-3 ljeta da nekako uhvatimo korak sa top 4 ekipama.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ovo je proces,sigurno ce biti mnogo mladih igraca.
Treba pustiti covjeka 5 sezona da napravi kostur ekipe koja ce se moci nositi sa svima.
Treba pustiti covjeka 5 sezona da napravi kostur ekipe koja ce se moci nositi sa svima.
Ako je suditi po onome što nam je jučerašnji dan donio kroz vijesti - katastrofa za katastrofom. Ronaldo je zatražio transfer u neku od ekipa koje će igrati CL (Chelsea i Bayern se spominju kao ekipe sa kojima je u kontakt stupio Mendes). Ten Haag je sazvao nekakav krizni sastanak i tražio da se pošto-poto realizira Anthony ako se ovo s Ronaldom realizira.
Drugi crnjak je izgleda da nas je predsjednik Barce ispalio za De Jonga i naglasio da isti nije na prodaju.
Jedini plus za sada je odlazak škarta, te Malacia koji još nije na papiru, pa ga ne računam.
Uglavnom, kao i u doba strašnog Eda Woodwarda, sa nama uobičajeno - korak naprijed, nazad dva. Mada sve ovo treba uzeti s rezervom, medijska naklapanja su u 90% slučajeva, potpuno fula ili nagađanje.
Drugi crnjak je izgleda da nas je predsjednik Barce ispalio za De Jonga i naglasio da isti nije na prodaju.
Jedini plus za sada je odlazak škarta, te Malacia koji još nije na papiru, pa ga ne računam.
Uglavnom, kao i u doba strašnog Eda Woodwarda, sa nama uobičajeno - korak naprijed, nazad dva. Mada sve ovo treba uzeti s rezervom, medijska naklapanja su u 90% slučajeva, potpuno fula ili nagađanje.
Barca je isto za Messija uradila,prebacila sve na igraca a De Jong bi od oveveezone imao astronomsku platu koju oni nece da placaju ,mislim da je on zavrsen. CR ganja rekorde,golovi,Lp itd i bolje da ide onda .
Zeljeznicar! 1921 !
Ja mu ne bih pravio probleme kod odlaska, cak bih ga drage volje i pustio da ide. 
Ako se Mason vrati onda bi odlazak Ronalda bio pozeljna stvar, zelim vidjeti malog na spicu i to je to.

Ako se Mason vrati onda bi odlazak Ronalda bio pozeljna stvar, zelim vidjeti malog na spicu i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.