Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
zna li neko rezultate od
Osasuna : R.sociedad
Lazio : La coruna
Lecce : valencia
Malaga : parma
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Juce odigrao i cekam par wozniacki-kuznetsova, juce odigrale samo dva gema, danas isto otkazano, sutra u 4 se igra. Hoce li biti kvota 1 ili ce se pikati sta bude sutra???
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
48 h vazi pravilo mislim..zavisi od kladionice... vazit ce cim sutra igrajuAdmir_Sa je napisao/la:Juce odigrao i cekam par wozniacki-kuznetsova, juce odigrale samo dva gema, danas isto otkazano, sutra u 4 se igra. Hoce li biti kvota 1 ili ce se pikati sta bude sutra???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Brasov - Unirea Urz....1....0-2 gola....0-1 gola
Brasov je u gostima dobio Temišvara 2-1, dok je sa Steauom kući odigrao 1:1
Unirea u raspadu, otišao trener, glavni igrači se spremaju da odu, vjerovatno će završiti sezonu u donjem dijelu tabele - trenutno su posljednji bez ijednog postignutog gola
U međusobnim susretima je 2-2-1 za Brasov uz gol-razliku 2-1
dvije su bile bez golova, a ostale tri min. pobjede od po 1-0
Valerenga-Sandefjord.....1.....3+.....4+
Međusobni susreti 8-0-1 za Valerengu sa gol-razlikom 20-8
Valerenga 3. na tabeli sa gol-razlikom 46-23 a Sandefjord posljedni sa samo jednom pobjedom i 5 remija u 20 utakmica
Makedonija-V.Britanija....1....H1
Makedonci kvalitetnija i kompletnija ekipa
Dugo su vodili u prvoj utakmici i na kraju nesretno izgubili u produžetku
Napravili su kiks protiv Mađara i vjerujem da će sutra zaigrati kako najbolje znaju i da će pokazati Britancima šta je košarka
Sretno !
Brasov je u gostima dobio Temišvara 2-1, dok je sa Steauom kući odigrao 1:1
Unirea u raspadu, otišao trener, glavni igrači se spremaju da odu, vjerovatno će završiti sezonu u donjem dijelu tabele - trenutno su posljednji bez ijednog postignutog gola
U međusobnim susretima je 2-2-1 za Brasov uz gol-razliku 2-1

Valerenga-Sandefjord.....1.....3+.....4+
Međusobni susreti 8-0-1 za Valerengu sa gol-razlikom 20-8
Valerenga 3. na tabeli sa gol-razlikom 46-23 a Sandefjord posljedni sa samo jednom pobjedom i 5 remija u 20 utakmica
Makedonija-V.Britanija....1....H1
Makedonci kvalitetnija i kompletnija ekipa
Dugo su vodili u prvoj utakmici i na kraju nesretno izgubili u produžetku
Napravili su kiks protiv Mađara i vjerujem da će sutra zaigrati kako najbolje znaju i da će pokazati Britancima šta je košarka
Sretno !

FORZA MARŠAL !!!
I ja bi volio da odigraju,tj da se pika, uvijek sam volio riskiratisarajlija89 je napisao/la:48 h vazi pravilo mislim..zavisi od kladionice... vazit ce cim sutra igrajuAdmir_Sa je napisao/la:Juce odigrao i cekam par wozniacki-kuznetsova, juce odigrale samo dva gema, danas isto otkazano, sutra u 4 se igra. Hoce li biti kvota 1 ili ce se pikati sta bude sutra???

Inace danas jangboys zx2 za 100
Lilestrom zx2 za 99
Imao kasnije jedan listic i imam under paris i padnu tri gola pred kraj, a gore na tiketima ne mogu kad treba za pare

nema potpisa
0-1LudLo je napisao/la:zna li neko rezultate od
3-1
0-2
2-1
Zar nije YB dosao 3+?Admir_Sa je napisao/la:I ja bi volio da odigraju,tj da se pika, uvijek sam volio riskiratisarajlija89 je napisao/la:48 h vazi pravilo mislim..zavisi od kladionice... vazit ce cim sutra igrajuAdmir_Sa je napisao/la:Juce odigrao i cekam par wozniacki-kuznetsova, juce odigrale samo dva gema, danas isto otkazano, sutra u 4 se igra. Hoce li biti kvota 1 ili ce se pikati sta bude sutra???![]()
Inace danas jangboys zx2 za 100
Lilestrom zx2 za 99
Imao kasnije jedan listic i imam under paris i padnu tri gola pred kraj, a gore na tiketima ne mogu kad treba za pare![]()
Al sreca pa sam tu fulio jos jedan, inace bi ebo parisu majku majcinu, kako su samo odvratan tim
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bilo bi dobro da bar svaki dan napise svaki forumas po analizu jednog meca,naravno ako to zeli,medjusobni dueli,povrijedjeni ili suspendirani igraci itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma jest djavola, 1-0 dobili ciriha
Opalim na marku bezze listic xamax 2/1 i monpelje 0-1 gola i ovaj xamax bude 0-1, poce drugo odma 1-1 i 5min prije kraja 1-2
A taman se ponado cudu 

Opalim na marku bezze listic xamax 2/1 i monpelje 0-1 gola i ovaj xamax bude 0-1, poce drugo odma 1-1 i 5min prije kraja 1-2

nema potpisa
Ja sam za,krecemo od sutra.harry_90 je napisao/la:Bilo bi dobro da bar svaki dan napise svaki forumas po analizu jednog meca,naravno ako to zeli,medjusobni dueli,povrijedjeni ili suspendirani igraci itd.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bolje da napishe neshto za sta ima osjecaj, engo analize te. Svakako ih bude pun internet ako nekome fali dosta igraca, a obicno se na tome pada samo tako.harry_90 je napisao/la:Bilo bi dobro da bar svaki dan napise svaki forumas po analizu jednog meca,naravno ako to zeli,medjusobni dueli,povrijedjeni ili suspendirani igraci itd.
Pratite sta ja napishem i samo kontru opalite, nemam mozda 20% uspjesnosti kada javno napishem neshto
nema potpisa
I ja cu od sutra stavit analizu barem jednog mecaDevil je napisao/la:Ja sam za,krecemo od sutra.harry_90 je napisao/la:Bilo bi dobro da bar svaki dan napise svaki forumas po analizu jednog meca,naravno ako to zeli,medjusobni dueli,povrijedjeni ili suspendirani igraci itd.

trs trs trs 104 KM jbna osasunamirza_9 je napisao/la:0-1LudLo je napisao/la:zna li neko rezultate od
3-1
0-2
2-1

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Sta cemo sa ovim TOP IGRACI,tu niko nista ne pise,djaba se otvaralo,dal da tamo pisemo ili ovdje nastavimo ??? Ako cemo ovdje pisati,neka se onda ona tema izbrise.Sta mislite ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Harry,
Toliko ste "galamili" da se napravi podforum "Top igrači" i sada biste da ga nema. Ma neka stoji, nek @admin pomisli da smo iole ozbiljni, a ne da tražimo neke zahtijeve. Što se tiče analiza, ja ću opet samo postavljati tikete sa analiziranim parovima, pa neka svako(ukoliko želi, naravno) uzme jedan par od tih i riješen problem.
Jučer je bio katastrofalan dan. Ne mogu da vjerujem da su strijelci zakazali(prvenstveno mislim na Švicarsku ligu), te da moj Newcastle nije dopustio Aston Villi da zabije počasni pogodak.
Nisam ni pogledao današnju ponudu, postaviću nešto poslije. Tek sam ustao tako da mi ne ginu doručak i kafa.
Toliko ste "galamili" da se napravi podforum "Top igrači" i sada biste da ga nema. Ma neka stoji, nek @admin pomisli da smo iole ozbiljni, a ne da tražimo neke zahtijeve. Što se tiče analiza, ja ću opet samo postavljati tikete sa analiziranim parovima, pa neka svako(ukoliko želi, naravno) uzme jedan par od tih i riješen problem.
Jučer je bio katastrofalan dan. Ne mogu da vjerujem da su strijelci zakazali(prvenstveno mislim na Švicarsku ligu), te da moj Newcastle nije dopustio Aston Villi da zabije počasni pogodak.
Nisam ni pogledao današnju ponudu, postaviću nešto poslije. Tek sam ustao tako da mi ne ginu doručak i kafa.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 23 avg 2010, 08:54, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pazite se Sandefjorda, ubi Raščić s' klupe
City - Liverpool /zbroj žutih kartona/ preko 4,5

City - Liverpool /zbroj žutih kartona/ preko 4,5
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Monolog me kritikuje da sam slabo na ovoj temi,pa evo malo cu se aktivirati..Dobio sam od nadleznih poruku,dva sigurna para :
Colorado-Atalanda 1.in X 1.80
Philadelphia-Houston 1.in X 1.85
ja cu jos odigrati
Schamrock 1 (Island)
Honka 1
Kups 1
Valarenga 1
Colorado-Atalanda 1.in X 1.80
Philadelphia-Houston 1.in X 1.85
ja cu jos odigrati
Schamrock 1 (Island)
Honka 1
Kups 1
Valarenga 1
A C A B !
19:00 Brasov v Unirea
Svi u Rumuniji znaju da ce Unirea, nakon meca sa Hajdukom, rasprodati veci dio svog tima. I to nije sve, lose vijesti samo pristizu!
Prvo ih je napustio predsjednik, pa zatim menadzer, a istim putem je krenuo i sportski direktor. Jedino ko je ostao, to je trener! Medjutim, sigurno ce i on ubrzo da spakuje kofere i da napusti klub nakon utakmice protiv Hajduka, sad u cetvrtak. Sumnjam da ce iko u klubu da bude orijentisan na predstojecu utakmicu sa ekipom Brasov-a.
Brasov je zabiljezio 2 pobjede,remi i poraz, i do sada je postigao 6 golova i primio 4. Unirea ima 2 remija i 2 poraza, gdje su primili 2 gola a nisu postigli NI JEDAN! Brasov nije neki efikasan tim, ali se od njih ocekuje da osvoje 3 boda sada ili nikad! Brasov je takodje u finansijskoj krizi, gdje su primorani da prodaju igrace kako bi klub opstao, medjutim, sigurno je da su u boljoj situaciji od ekipe Unirea-e.
Tip: Brasov
Svi u Rumuniji znaju da ce Unirea, nakon meca sa Hajdukom, rasprodati veci dio svog tima. I to nije sve, lose vijesti samo pristizu!
Prvo ih je napustio predsjednik, pa zatim menadzer, a istim putem je krenuo i sportski direktor. Jedino ko je ostao, to je trener! Medjutim, sigurno ce i on ubrzo da spakuje kofere i da napusti klub nakon utakmice protiv Hajduka, sad u cetvrtak. Sumnjam da ce iko u klubu da bude orijentisan na predstojecu utakmicu sa ekipom Brasov-a.
Brasov je zabiljezio 2 pobjede,remi i poraz, i do sada je postigao 6 golova i primio 4. Unirea ima 2 remija i 2 poraza, gdje su primili 2 gola a nisu postigli NI JEDAN! Brasov nije neki efikasan tim, ali se od njih ocekuje da osvoje 3 boda sada ili nikad! Brasov je takodje u finansijskoj krizi, gdje su primorani da prodaju igrace kako bi klub opstao, medjutim, sigurno je da su u boljoj situaciji od ekipe Unirea-e.
Tip: Brasov
-
- Kontakt:
Manch City-Liverpool 0
Torpedo Zhodin-Dinamo Minsk 2
Midtjylland-Nordsj. Farum 1
Bosna in Hercegovina-Madžarska 1
=4km
sta mislite ....dobra
Torpedo Zhodin-Dinamo Minsk 2
Midtjylland-Nordsj. Farum 1
Bosna in Hercegovina-Madžarska 1

=4km
sta mislite ....dobra

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Man. City - Liverpool 0-2 - U posljednjih 17 utakmica, samo je jednom slavio City. Nisu uspjeli ni prošle godine pobijediti diva iz Liverpoola koji je odigrao katastrofalnu sezonu. Obje ekipe su igrale i igraće u četvrtak uzvratne utakmice Europa League. City ima lakši zadatak, jer dočekuje Temišvar, dok će Liverpool morati na noge Trabzonu. Nego, u posljednjih 11 utakmica ovih dvaju timova, samo je 2 puta postignuto više od 3 pogotka. Roy je stabilizovao odbranu(vidjelo se to protiv Arsenala), dok Mancini još nije uigrao svoje pulene da igraju onako kako se od nih očekuje. Danas bih smio igrati i 0:0, te ću to vrlo vjerovatno uplatiti za 3-4 KM.
Midttylland - Nordsjaeland ONG - U posljednjih 10 utakmica nisu obje ekipe postigle gol na jednom meču. Domaćini su u boljoj formi, dok su gosti u nezavidnom položaju. No, bitno je istaći da kada igraju ove dvije ekipe, često gosti uzimaju puni plijen. Da li će se to desiti i danas, ostaje nam da vidimo. Ovo je prvi put da prognoziram jednu utakmicu Danske lige, a da je tip oba ne daju gol. Moram priznati da je rizik prevelik, ali statistika ne laže.
Midttylland - Nordsjaeland ONG - U posljednjih 10 utakmica nisu obje ekipe postigle gol na jednom meču. Domaćini su u boljoj formi, dok su gosti u nezavidnom položaju. No, bitno je istaći da kada igraju ove dvije ekipe, često gosti uzimaju puni plijen. Da li će se to desiti i danas, ostaje nam da vidimo. Ovo je prvi put da prognoziram jednu utakmicu Danske lige, a da je tip oba ne daju gol. Moram priznati da je rizik prevelik, ali statistika ne laže.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.