GNK Dinamo Zagreb
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
Mislim da je poruka stadiona nakon prvog dijela i vise nego jasna.
Izbori
Izbori

- rob do bagro
- Kontakt:
Ovaj mali Pjaca strasno dobar igrac.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebote, mogao je nastradati covjek...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra utakmica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Taravela i Simunovica podhitno mjenjati,nisu nimalo uigraniji,prespori .
Machado i Sudani nek prebroje koliko su lopti izgubili večeras,cim se vrati antolic njega umjesto machada i fernandeza na krila
Hodzic premalo igro ,toliko hoće da se dokaze,ali ne more od nekih zvijezda...početak je prvenstva očekujem da to u buduce izgleda malo bolje..
Machado i Sudani nek prebroje koliko su lopti izgubili večeras,cim se vrati antolic njega umjesto machada i fernandeza na krila
Hodzic premalo igro ,toliko hoće da se dokaze,ali ne more od nekih zvijezda...početak je prvenstva očekujem da to u buduce izgleda malo bolje..
Losa utakmica, bar meni. Los Dinamo, dobar Hajduk, al i u tome opet Dinamo minimalno bolji. 1-1 je realno, mada je realnije 0-0 jer nije bilo je*ene prilike ni na jednoj strani.
Ovaj Dinamo nema sanse u HNL-u, a kamol u Europi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I meni. Igracki jedan od losijih derbija zadnjih godina. Ali, moram reci da me Hajduk pozitivno iznenadio, dosta su dobro stajali i imali su samopouzdanja. Dinamo dosta los, posebno u prvih pola sata, impresionirala ih atmosfera.Signore je napisao/la:Losa utakmica, bar meni. Los Dinamo, dobar Hajduk, al i u tome opet Dinamo minimalno bolji. 1-1 je realno, mada je realnije 0-0 jer nije bilo je*ene prilike ni na jednoj strani.

do kad će onaj pivaric mucit sebe i one koji vole dinamo,kako je taj proguro se u Dinamo da mi je znat
Mamic je pola Dinama.... vidjelo se kako je taj Hajduk otresen na kraju prosle sezone... nije ni igracima svejedno kad iza njih stoji neko ko ih podrzava... dakako mislim na Mamica... i kad taj isti vjetar iza ledja ne puse .. cim su se vratili antinavijaci odmah problemi u igri... i smijesni rival kakav je inace hajduk, odmah je nepremostiv...
Samo Mamica vratiti i dominacija ce se nastaviti... jer bez njega je odmah kako vidimo raspad sistema. .
Samo Mamica vratiti i dominacija ce se nastaviti... jer bez njega je odmah kako vidimo raspad sistema. .
Cilj je evropa,a vidimo kako je bilo sa mamicem svake godine..bruka i sramota...Utopija je napisao/la:Mamic je pola Dinama.... vidjelo se kako je taj Hajduk otresen na kraju prosle sezone... nije ni igracima svejedno kad iza njih stoji neko ko ih podrzava... dakako mislim na Mamica... i kad taj isti vjetar iza ledja ne puse .. cim su se vratili antinavijaci odmah problemi u igri... i smijesni rival kakav je inace hajduk, odmah je nepremostiv...
Kakva ebena Europa... bez mamica... pa strahobalno smijesni hajduk im pravi problem...
Sad ispade da ako Real odigra nerijeseno sa Leventeom, Levante treba postati prvak Europe a Real ici u borbu za opstanakUtopija je napisao/la:Kakva ebena Europa... bez mamica... pa strahobalno smijesni hajduk im pravi problem...

Kakva atmosfera

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Schneiderlin
- Kontakt:
dinamovi motori su tek na 50% rada,žalosno je samo da mamići nisu vidjeli da obrana je teška koma i da je uz šifu trebalo dofurati jednog bržeg stopera,umjesto 5 milja za roga investirati u stopere,ovaj panj jozo i taravel nisu niti za hnl.a ovaj plaćenik na golu ima reflekse kao krepani mačak
mumiji barišić pozlilo u loži kad je vidio boyse na tribini
mumiji barišić pozlilo u loži kad je vidio boyse na tribini

-
- Kontakt:
igraci dinama nisu igrali maksimalno ,sad je pitanje zasto
hajduk je slabiji igracki ali puno vise zelje i zara su pokazali ,ocito je na igrace dinama uticalo sto su im sefovi iza resetaka ,nije se vidjelo da ih je publka nesto nosila nisu se dobro snasli . bit ce zanimljivi vidjeti kako ce se razvijati stvari u i oko dinama 

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Placenici poslani u 3pm.Istok podržao

Da mi je znat tko ce odgovarat za katastrofalnu organizaciju gdje se zbog 30ak placenika moralo cekat na ulazima i nije moglo uc na tribinu.Kao bonus su jos ljudi pobrali suzavce.
Inace,korteo i reakcije obicnih građana na njegaViše od 25 tisuća gledatelja na gotovo zaboravljenom ringu Maksimira i dva najslavnija hrvatska kluba otvorenog garda u al pari utakmici visokog intenziteta, nešto je što smo mogli samo sanjati posljednjih deset godina, a onda 12. srpnja 2015. kao da su sve puzzle odjednom sjele na mjesto i ocrtale upečatljivu poruku hrvatskog nogometa "Mamiću, od*ebi jednom zauvijek".
Večerašnjih devedeset minuta, za potpisnika je ovih redaka, a vjerujem i za mnoge druge, predstavljalo svojevrsni portal paralelnog svemira u kojem smo jasno mogli vidjeti hrvatski nogomet kakav je i mogao biti svih ovih godina, a jedini zaključak jest da se natrag više ne može. Sada je možda jasnije no ikad da alternative nema i da je nikad nije ni bilo.

Pozdrav Tatti,Strittzu i Vrbi u Remetincu

Atmosfera je bila bas onakva kakvu derbi zasluzuje. Da su barem mamicevci bili negdje na istoku ili zapadu i da sjever dolje bude pun boysa, al jbg. Ovako se barem vidio pravi omjer ljudi koji podrzavaju i onih koji ne podrzavaju Mamica. Znam dosta ovih koji ne prate nogomet uopce, a reci ce da je Mamic kralj. Nemaju pojma o desavanjima, kad im krenes pricat njih to ne zanima, jer ih eto nogomet ne zanima, al Mamic je ipak kralj i ljudi koji ga ne vole su huligani. Sad se vidjelo koliko je tih 'huligana', a koliko njih.
Igra je bila potpuno suprotna atmosferi, al vec iznesoh misljenje o igri koja je bila uzasna. Zajedno nisu imali jednu priliku.
Igra je bila potpuno suprotna atmosferi, al vec iznesoh misljenje o igri koja je bila uzasna. Zajedno nisu imali jednu priliku.
Konacno pravi derbi. Prijatno sam iznenadjen, atmosferom, navijacima...
Svaka cast. BBB su pokazali da je jedini razlog nedolaska na stadion tata...
Sretno!
Svaka cast. BBB su pokazali da je jedini razlog nedolaska na stadion tata...
Sretno!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.