AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 05 avg 2015, 23:09

Sta je sa sudijom.
embrace the chaos

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2015, 23:09

macahz je napisao/la:jes nam tema zivnula, al zna se ko su pravi Romanisti, dok Dzeko nije doso samo smo ja Manuel, Denno i Francesco bili

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tek vam slijedi šou, ovo je samo početak :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

NoName
Kontakt:

Re: RE: Re: AS Roma

Post Postao/la NoName » 05 avg 2015, 23:13

macahz je napisao/la:jes nam tema zivnula, al zna se ko su pravi Romanisti, dok Dzeko nije doso samo smo ja Manuel, Denno i Francesco bili

Bio sam i ja :)

Šta je sa DDR, zašto on ne igra stalno?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 05 avg 2015, 23:14

E tuge i igre.Trebali smo hladno gubiti 5:0.Hajde Montella preuzmi nas da barem gledam fudbal kako Bog zapovjeda a ne ovo sranje od igre.Skudeto sa ovim debilom i onako necemo osvojiti ako Garsija ne dodje sebi i vidi da mu Gervinho ne moze igrati ni u Primaveri.Pa koliko je samo akcija usrao.

Destro ide u Bolonju hvala Bogu,pa kako je lik propao ne vjerujem.Pjanicu kad se ne igra ne mozes ga puskom natjerati da potrci.Mbiwa i ludi Poljak najbolji a Castan nikad vise nece biti kakav je bio prije povrede.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 05 avg 2015, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 avg 2015, 23:15

Denno je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:haj sto vam dolaze pojacanja, al evbo muštuluk jedan vidim niko nije skonto
porazom sinošnjim ajaxa, u izvlačenju grupa LP cete biti definitivno u 3 šeširu :thumbup: :thumbup: ne morate više cekat dalje rezultate kvalifikacija :mrgreen:
Ipak jos nismo u 3. potu, al velike su sanse da cemo biti. Dva tima iznad nas treba da ispadnu.
Po mojim računicama i tabelama nakon sinosnjeg ispadanja Ajaxa ušli ste u 3 šešir definitivno, ne treba vise niko ;)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 avg 2015, 23:17

"Kad pokušaju da ti naplate porez po prvi put" :urnebes:

Ovo je bilo za crveni, bez sekunde razmišljanja. Da je ovako nešto Suarez uradio, ili šta ja znam neki tako neotesan lik zna se kako bi se završilo.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 avg 2015, 23:19

JoseMourinho je napisao/la:
Denno je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:haj sto vam dolaze pojacanja, al evbo muštuluk jedan vidim niko nije skonto
porazom sinošnjim ajaxa, u izvlačenju grupa LP cete biti definitivno u 3 šeširu :thumbup: :thumbup: ne morate više cekat dalje rezultate kvalifikacija :mrgreen:
Ipak jos nismo u 3. potu, al velike su sanse da cemo biti. Dva tima iznad nas treba da ispadnu.
Po mojim računicama i tabelama nakon sinosnjeg ispadanja Ajaxa ušli ste u 3 šešir definitivno, ne treba vise niko ;)
Tri ekipe iznad nas jos imaju bolji koef. lazio, CSKA i Sporting ,citao sam danas, provjeri kad si vec uporan.
;) hehe
embrace the chaos

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 05 avg 2015, 23:20

Fuj, koje je **** postao ovaj mali pigmejac.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 avg 2015, 23:21

L'Avvocato je napisao/la:

"Kad pokušaju da ti naplate porez po prvi put" :urnebes:

Ovo je bilo za crveni, bez sekunde razmišljanja. Da je ovako nešto Suarez uradio, ili šta ja znam neki tako neotesan lik zna se kako bi se završilo.
Pa što ga garavi nije sastavio sa zemljom, e svašta ljudi dopuštaju :o

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: AS Roma

Post Postao/la JoseMourinho » 05 avg 2015, 23:23

Denno je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
Denno je napisao/la: Ipak jos nismo u 3. potu, al velike su sanse da cemo biti. Dva tima iznad nas treba da ispadnu.
Tri ekipe iznad nas jos imaju bolji koef. lazio, CSKA i Sporting ,citao sam danas, provjeri kad si vec uporan.
;) hehe
Jeste samo sto je Sporting sad uzo mjesto Ajaxa, a Lazio i CSKA ako prodju onda se gubi ekipa koja još jaci koeficijent ima tj. Utd, Valencia i sl. I samim tim vi ostajete u 3 šeširu ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 avg 2015, 23:23

@Avvocato

Naravno, kao sto je bio i crveni za Spahu u prijateljskoj kad nasamara Marina. Tad je bilo, gledaj patriote. :njanjanja:

Da je neko iz Juvea ovo uradio, brijem da bi bilo: gledaj mudonje krenuo na veceg od sebe, Juveov DNK, pravi ratnik. :tokralju:

Izgleda da ti i Messi imate nerasciscenih racuna jos od Berlina. :njanjanja:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 avg 2015, 23:24

Posteno, grazie na pojasnjenju. Ovi moji sa RB nepouzdani!
embrace the chaos

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 avg 2015, 23:26

Ma i prije je bilo romanista (naravno zbog Mireta), samo sto smo pisali na temi Miralema Pjanica, a sada da ne bismo pisali na dvije teme (Pjanic; Dzeko), lakse je to ciniti na jednoj, ovdje...sto bi rekli: dvije muhe jednim udarcem. :D
A kada Edin i Mire odu iz Rome, nece biti ni Romanista, osim vas 3,4 :mrgreen:

Scudetto dolazi u Rim, jer je Dijamant igrac koji donosi titule, a Roma ce sa jos ovih par pojacanja imati tim za takvo sto, samo da povredje zaobidju glavne igrace i to je to, i da Pjanke ne ode nigdje do kraja prelaznog roka, a mislim da od toga nema nista pogotov nakon dolaska reprezentativnog kolege...FORZA ROMA!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 avg 2015, 23:28

messilla je napisao/la:@Avvocato

Naravno, kao sto je bio i crveni za Spahu u prijateljskoj kad nasamara Marina. Tad je bilo, gledaj patriote. :njanjanja:

Da je neko iz Juvea ovo uradio, brijem da bi bilo: gledaj mudonje krenuo na veceg od sebe, Juveov DNK, pravi ratnik. :tokralju:

Prijatelju drugo je Spaha on može Marina nosit u zubima, ovdje je obrnut slučaj lik udara čovjeka koji ga može otrest ko šljivu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 avg 2015, 23:29

A znaci Spaha udara slabije od sebe... :think:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 avg 2015, 23:31

hurem je napisao/la:Ma i prije je bilo romanista (naravno zbog Mireta), samo sto smo pisali na temi Miralema Pjanica, a sada da ne bismo pisali na dvije teme (Pjanic; Dzeko), lakse je to ciniti na jednoj, ovdje...sto bi rekli: dvije muhe jednim udarcem. :D
A kada Edin i Mire odu iz Rome, nece biti ni Romanista, osim vas 3,4 :mrgreen:

Scudetto dolazi u Rim, jer je Dijamant igrac koji donosi titule, a Roma ce sa jos ovih par pojacanja imati tim za takvo sto, samo da povredje zaobidju glavne igrace i to je to, i da Pjanke ne ode nigdje do kraja prelaznog roka, a mislim da od toga nema nista pogotov nakon dolaska reprezentativnog kolege...FORZA ROMA!
Ima nas sa Balkana koliko 'oces, cak se i putuje u Italiju da se gleda Vucica. Bujrum svima ugl, ne bih me iznenadilo da necije srce pocne iskreno kucat za djalorose.
embrace the chaos

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 avg 2015, 23:32

messilla je napisao/la:@Avvocato

:facepalm:

Šta briješ?

Kakvih računa?

O čemu ba ti jbt, pa jel' ima jedan tvoj post, a da nije napisan na nivou napaćenog srednjoškolca. Ideš ti na ovu ignore listu, kao tek druga osoba pa se dopisuj sa sebi sličnima.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 05 avg 2015, 23:33

messilla je napisao/la:A znaci Spaha udara slabije od sebe... :think:
nemoj se bolan zamarati ovim stvarima...svrsavaj od srece...messi zabio gol

Jos malo pa ce i drugi
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 05 avg 2015, 23:33

Zamisli brate da su jos tu Evil,Admir,Alen,Zeman,El Loco.Sta bi tek onda bilo al neka hvala Bogu nek sam i ovo docekao a ne da nas dvojica ili trojica pisu svaki dan.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 avg 2015, 23:33

Denno je napisao/la:Posteno, grazie na pojasnjenju. Ovi moji sa RB nepouzdani!
Nista idi obradu ih, jer taj isti Lazio i CSKA moraju nosioca izbacit pa se iz te price odma izbacuje još jedan jaci protivnik tako da ste trenutno ako svi najjači prodaju u grupe 24-ta ekipa tj. Zadnja u trećem šeširu ;) (prvi šešir su šampioni)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 4 gosta.