Tako nekako...calcio je napisao/la:Ako bi neko sa strane ovo citao pomislio bi da je Hasagic teski kloc. Ma dajte, pa i on sve skida kada ima svoj dan.
Imamo dva ekstra golmana, trener je napravio procjenu u dogovoru sa Piplicom. Ako je Keno zdrav i spreman, ne vidim zasto bi prigovarali.
Da je Avdukic u pitanju pa hajde, shvatio bih...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Safet je od kritičara dobio pohvale zato što je neke svoje greške ispravio!
Zovnuo je Begovića iako ga je bio malte ne otpisao!Sad tu leži drugi problem!
Kako se odhrvati nekim igračima koji nevole Begovića, i koji žele Hasagića na golu!Lobiji su jaki, imena nebi spominjao!
Sam je sebe doveo u ovu nezgodnu situaciju!
Žalosno je da niko od igrača nije spomenuo da mu je drago što je beg tu!Da je to uradio Hasagić, meni bi srce bilo ko Bjelašnica! Ovako će nažalost u slučaju negativnog rezultata na površinu izaći sav prljavi veš!
Stalno se priča da je atmosfera dobra..ja nemislim tako!
Novinari su se zakleli na šutnju, samo iz razloga što se nesmije napisati nijedna ružna rječ, jer bi to imalo dalekosežne posljedice!
Sušić je itekako izgubio autoritet, ili jednostavno u datom trenutku nije radio ispravno, zbog nedostatka iskustva u ovakvim situacijama!
Preko noći se mjenja golman, iako se na onim slikama sa Grbavice nemože primjetiti da je Hasagić trenirao!
Sve je ukazivalo da je Begović na golu, medjutim, imamo apsurd!
Brani nam nespreman i hronilan golman koji je van takmičarske forme, a klupu će da grije jedan od najboljih golmana engleske lige koji je u životnoj formi!
To je kao da nespremni Ibišević predvodi napad umjesto jednog od najboljih igrača engleske Edina Džeke!
Nadam se da je ovo Safetova podvala, ako se obistini, kapa do poda
Zovnuo je Begovića iako ga je bio malte ne otpisao!Sad tu leži drugi problem!
Kako se odhrvati nekim igračima koji nevole Begovića, i koji žele Hasagića na golu!Lobiji su jaki, imena nebi spominjao!
Sam je sebe doveo u ovu nezgodnu situaciju!
Žalosno je da niko od igrača nije spomenuo da mu je drago što je beg tu!Da je to uradio Hasagić, meni bi srce bilo ko Bjelašnica! Ovako će nažalost u slučaju negativnog rezultata na površinu izaći sav prljavi veš!
Stalno se priča da je atmosfera dobra..ja nemislim tako!
Novinari su se zakleli na šutnju, samo iz razloga što se nesmije napisati nijedna ružna rječ, jer bi to imalo dalekosežne posljedice!
Sušić je itekako izgubio autoritet, ili jednostavno u datom trenutku nije radio ispravno, zbog nedostatka iskustva u ovakvim situacijama!
Preko noći se mjenja golman, iako se na onim slikama sa Grbavice nemože primjetiti da je Hasagić trenirao!
Sve je ukazivalo da je Begović na golu, medjutim, imamo apsurd!
Brani nam nespreman i hronilan golman koji je van takmičarske forme, a klupu će da grije jedan od najboljih golmana engleske lige koji je u životnoj formi!
To je kao da nespremni Ibišević predvodi napad umjesto jednog od najboljih igrača engleske Edina Džeke!
Nadam se da je ovo Safetova podvala, ako se obistini, kapa do poda

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Obojica su vrh trenerskog posla , posebno ovaj drugi. Imao je blistavu karijeru i mnogo poteza za pamcenje ...VanBasten je napisao/la:Tako nekako...calcio je napisao/la:Ako bi neko sa strane ovo citao pomislio bi da je Hasagic teski kloc. Ma dajte, pa i on sve skida kada ima svoj dan.
Imamo dva ekstra golmana, trener je napravio procjenu u dogovoru sa Piplicom. Ako je Keno zdrav i spreman, ne vidim zasto bi prigovarali.
Samo sto su ti potezi bili velikom vecinom komicni ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
Al zasto ste tako tvrdoglavi? on je selektor i valjda ima fudbalskog iskustva,sta je to jedno 600-700 utakmica...on prica s begovicem i hasagicem,ima pomocnika koji mu pomaze,ostale igrace..pa valjda on zna najbolje a ne mi koji nikad nismo ni pricali s begovicem i kenom,nit znamo kako se osjecaju i sve to..slazem se i ja da je bolje da begovic brani al ko zna sta se desava sa njim..
YNWA!
Imas stranicu Ljetni Kuhar pa ti malo tamo ako ne kontas o cemu ja....Pasodzigera je napisao/la:Momcino,smiri malo dozivljaje, kakvi pitari,o cemu ti?bparena je napisao/la:space je napisao/la:eh sad da je administracija na nivou da pocisti ovu djecu i bolesnike,prava prilika da se napravi kvalitetan forum...sto se sastava tice nebi ga ni ferguson ovako sastavio...dize se hajka oko golmana a dzaba ti golman ako ostali igraci ne budu na nivou... veceras 0 : 2
Sto da pocisti - jel sto tvojim pitarskim ocima ne pase, a ne gledas ocima Bosanca kojem je vise pun kur.c seljackih fazona. Haaaaaa ??

p.s. usput zbog tvog potpisa znam zasto ti nije jasno. Ja ba gdje ce mo mi reci da konj nezna sta radi

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
E moj Safete, **** te Hasagic!
Kako ovi pozivaju moderatore da nas brisu koji smo protiv Susica
da bi mogli velicat ovog nazovi strucnjaka,mada je daleko od toga,al haj ko vas sisa,imamo i mi pravo iznijeti svoje misljenje,svidjalo se to vama ili ne
zao mi sto se Begovic odazvao,bolje da i nije,kada ga mijenja Kenodisk,covjek koji brani u turskoj ligi za neki poluklub.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:Obojica su vrh trenerskog posla , posebno ovaj drugi. Imao je blistavu karijeru i mnogo poteza za pamcenje ...VanBasten je napisao/la:Tako nekako...calcio je napisao/la:Ako bi neko sa strane ovo citao pomislio bi da je Hasagic teski kloc. Ma dajte, pa i on sve skida kada ima svoj dan.
Samo sto su ti potezi bili velikom vecinom komicni ...
Dobro, ponekad volimo zbijati sale sa Piplicom zahvaljujuci nekim njegovim kiksovima koji su stvarno komicni.

ali sa druge strane, on je branio 10 godina u Bundesligi, u zemlji sa jakom golmanskom tradicijom. Da je bio tako slab kako neki misle, nebi se zadrzao ni 6 mjeseci.

Ma Pipli je pripremljen oprostaj od kluba da ga Kahn nije takvog imao.Sigurno nije na lijepe oci.Ali ko' nas narod,samo vidi ono lose.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Isti Piplica koji je u onoj emisiji pred euro 2008,u kojoj se svako vece presdstavljala neka reprezentacija ucesnica,govorio o reprezentaciji Hrvatske sa "Mi".harishp je napisao/la:Ma Pipli je pripremljen oprostaj od kluba da ga Kahn nije takvog imao.Sigurno nije na lijepe oci.Ali ko' nas narod,samo vidi ono lose.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kako neće, kad je zabavljao narod na stadionu!harishp je napisao/la:Ma Pipli je pripremljen oprostaj od kluba da ga Kahn nije takvog imao.Sigurno nije na lijepe oci.Ali ko' nas narod,samo vidi ono lose.

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Nije tvoje da ti palamudis selektoru,koga ce da postavi na gol,tvoje je da podrzis ko god bude igro,ispade da si ti ostavio svoj zivot u fudbal,a ne Susic. Za svoje uspjehe i neuspjehe ce Pape pred javnost ,a ne ti. Begovic je na klupi vjerovatno,ako je uopste tacna ta informacija,samo iz razloga ,da se na njeg nebi naljutile kolege iz reprezentacije,ako stane na gol,onda je istina da je Begovic napravio ultimatum Susicu. Ja nit sam iz Sarajeva,nit bilo kakve povezanosti imam sa tim gradom,tako da pises gluposti ovo za pitare,Susica je volila cijela Jugoslavija i ne provaljuj se ziv bio.bparena je napisao/la:
Imas stranicu Ljetni Kuhar pa ti malo tamo ako ne kontas o cemu ja....![]()
p.s. usput zbog tvog potpisa znam zasto ti nije jasno. Ja ba gdje ce mo mi reci da konj nezna sta radi
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Nadam se da je to samo laz - Ja znam da je on citav zvot u parama a ja u Bosni. I Volim samo Bosnu...Pasodzigera je napisao/la:Nije tvoje da ti palamudis selektoru,koga ce da postavi na gol,tvoje je da podrzis ko god bude igro,ispade da si ti ostavio svoj zivot u fudbal,a ne Susic. Za svoje uspjehe i neuspjehe ce Pape pred javnost ,a ne ti. Begovic je na klupi vjerovatno,ako je uopste tacna ta informacija,samo iz razloga ,da se na njeg nebi naljutile kolege iz reprezentacije,ako stane na gol,onda je istina da je Begovic napravio ultimatum Susicu. Ja nit sam iz Sarajeva,nit bilo kakve povezanosti imam sa tim gradom,tako da pises gluposti ovo za pitare,Susica je volila cijela Jugoslavija i ne provaljuj se ziv bio.bparena je napisao/la:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dzeko je sad u parama, i to kakvim al on ne voli Bosnu kao ti.bparena je napisao/la:Nadam se da je to samo laz - Ja znam da je on citav zvot u parama a ja u Bosni. I Volim samo Bosnu...Pasodzigera je napisao/la:Nije tvoje da ti palamudis selektoru,koga ce da postavi na gol,tvoje je da podrzis ko god bude igro,ispade da si ti ostavio svoj zivot u fudbal,a ne Susic. Za svoje uspjehe i neuspjehe ce Pape pred javnost ,a ne ti. Begovic je na klupi vjerovatno,ako je uopste tacna ta informacija,samo iz razloga ,da se na njeg nebi naljutile kolege iz reprezentacije,ako stane na gol,onda je istina da je Begovic napravio ultimatum Susicu. Ja nit sam iz Sarajeva,nit bilo kakve povezanosti imam sa tim gradom,tako da pises gluposti ovo za pitare,Susica je volila cijela Jugoslavija i ne provaljuj se ziv bio.bparena je napisao/la:

Al sigurno da njega BiH voli vise neg tebe i mene i voljela bi da imamo jos tako nekih sto ne vole Bosnu jer su u parama i zive u Parisu ili Londonu.
I ti i ja da smo koji slucajem sposobni kao oni zivjeli bi u parama i mogli bi zivjeti gdje god hocemo.
Safetovih (mogucih (ss.ba)) jedanaest: Kenan Hasagić, Senad Lulić, Saša Papac, Emir Spahić, Boris Pandža, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Elvir Rahimić i Edin Džeko.
Mojih jedanaest: Begovic, Papac, Besic, Spahic, Lulic, Rahimic, Medunjanin, Salihovic, Pjanic, Stilic, Dzeko.
Iako ne sumnjam u kvalitete Kenanove, smatram da je trebao/morao da Asmir brani. Keno je dobar golman, ali mu jos prvesnstvo nije pocelo, to je jedan od razloga zasto je Asmir trebao braniti, druga stvar je da Asmir brani u najacoj ligi i trenutno je u zivotnoj formi.
Pandza je kikser ("nabijac") i smatram da na toj poziciji, iako mlad, Muhamed puno vise moze dati od Borisa.
Adnana Zahirovica nisam gledao, nemam uvid u njegove kvalitete... no, posto je formacija samo da jednim spicem (a trazi se tri boda), trebao bi na toj poziciji poceti Semir Stilic. Sa njim bi se dobilo na dinamici i bili bi u spicu za nijansu opasniji.
Mojih jedanaest: Begovic, Papac, Besic, Spahic, Lulic, Rahimic, Medunjanin, Salihovic, Pjanic, Stilic, Dzeko.
Iako ne sumnjam u kvalitete Kenanove, smatram da je trebao/morao da Asmir brani. Keno je dobar golman, ali mu jos prvesnstvo nije pocelo, to je jedan od razloga zasto je Asmir trebao braniti, druga stvar je da Asmir brani u najacoj ligi i trenutno je u zivotnoj formi.
Pandza je kikser ("nabijac") i smatram da na toj poziciji, iako mlad, Muhamed puno vise moze dati od Borisa.
Adnana Zahirovica nisam gledao, nemam uvid u njegove kvalitete... no, posto je formacija samo da jednim spicem (a trazi se tri boda), trebao bi na toj poziciji poceti Semir Stilic. Sa njim bi se dobilo na dinamici i bili bi u spicu za nijansu opasniji.
Da si ti ziv i zdrav Besic je prekomandovan u U-21.zato i jesu odigrali odlicnu tekmu protiv na papiru totalno favorizirane Bjelorusije.Nije se lose informisati prije.......cole-ch je napisao/la:Safetovih (mogucih (ss.ba)) jedanaest: Kenan Hasagić, Senad Lulić, Saša Papac, Emir Spahić, Boris Pandža, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Elvir Rahimić i Edin Džeko.
Jedino ako ne kontas da ga ubacis opet nakon sat i po ove prijasnje tekme.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- adriano_leite
- Kontakt:
Papetovi pljuvaci, jeste li zadovoljni?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sad ga svi redom glabajte papetu ! Ajmo pljuvaci...
- skyisthelimit
Lazar Popović je napisao/la:Safete pojačaj nas, marš iz reprezentacije!
GDJE STE, JAVITE SE, HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.