Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Mi realno nemamo ekipu za ligu prvaka..bar sedam,osam ekipa imaju i bolju igru i igrački kadar od nas..mi ne možemo 10 minuta podnijeti samo malo jači pritisak ,pucamo i kroz sredinu i po bokovima ,iz auta,iz prekida,iz kornera..nama svaki napad protivnik pravi ozbiljne šanse..ako nemožeš u 21 kolo to zategnuti onda to znači da nemamo kvalitet.Delap fulio zicera..pa dobro fulio..nije stvar što je fulio nego što je u 103 minuta igre to bila jedina šansa ..to boli..napravi pet zicera pa mora ući jedna..teško se ovdje može bilo šta napraviti..
Sacuvali smo Estevaa za vikend ne brinite. Sta ljudi rade ne mogu da vjerujem, umjesto da najbolju postavu posalju na teren oni Jamesa odmaraju, o Pedru Netu je suvisno pricati u posljednje vrijeme covjek odustaje da prati igraca jer je crko oko 70. min
- Pensioner26
- Kontakt:
Možemo li mi kada ubosti špica u 10 godina, ko ove srednje ekipe tipa Brendford, Brighton, Bournemouth. Očekujem sada na Bridgeu da nas Igor Thiago isqara svojom velikom qrcinom
Ustvari dzaba ti špic kada imaš vašersku odbranu
Ustvari dzaba ti špic kada imaš vašersku odbranu
Jedna zanimljiva konstatacija, drugu tekmu zaredom Garnacho bez minute. Dal to znaci da je on fakat bio Marescina zelja
- superFrankie
- Kontakt:
Dobro nas je bas krenulo kako je Maresca otisao, pa ni new manager bounce nam ne pomaze
Ma zijane i kad James igra
- Pensioner26
- Kontakt:
Zamisli koliko si smeće od ekipe kada je ovaj United i ovaj Liverpool ispred tebe.
- teamnorth1989
- Kontakt:
sreca pa su i oni losi zasad inace bi bjezali 20 bodova, koliko se para potrosilo za vrijeme Amerikanaca i jedan Brentford je ispred.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 08:28Zamisli koliko si smeće od ekipe kada je ovaj United i ovaj Liverpool ispred tebe.
- Pensioner26
- Kontakt:
Mi kad padnemo, ne znamo malo, već to ide iz krajnosti u krajnost. Prije svega ima krivica nove uprave to svi znamo, ali ja bih i igračima za ove predstave maksimalno rezao od plata. Osim neznanja, ima tu manekenstva i razmaženosti.teamnorth1989 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 10:10sreca pa su i oni losi zasad inace bi bjezali 20 bodova, koliko se para potrosilo za vrijeme Amerikanaca i jedan Brentford je ispred.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 08:28Zamisli koliko si smeće od ekipe kada je ovaj United i ovaj Liverpool ispred tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.