Ako nađeš klip postavi molim te.drop je napisao/la: Docek Ronaldinha fantastican, gotovo 100.000 ljudi ga docekalo sa ovacijama, prije toga pušteni klipovi njegovih igara u dresu Barce.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ako nađeš klip postavi molim te.drop je napisao/la: Docek Ronaldinha fantastican, gotovo 100.000 ljudi ga docekalo sa ovacijama, prije toga pušteni klipovi njegovih igara u dresu Barce.
za barcu puco messi za milan seedorf usvakom slucaju cestitke Barsi !Wolverine je napisao/la:ko je prvi puco penal za barcu a ko za milan? malo sam zakasnio na penale.
svaka čast barsi prije svega na dočeku, doduše to je dinjo i zaslužio, al opet prekrasna je atmosfera bila, čestitke i na ovom kupunidjo_barca je napisao/la:
Ronaldinho se oprostio od navijaca sa natpisom : Barca,volim te !
Zlatan nije ništa naravio u prvom poluvremenu.miky_hz je napisao/la:Ibrahimovic je debitovao za Barcu na ovome Gamper kupu,tu ce se izgleda i oprostiti od dresa Barce,nisam gledao al cuo sam da je uzasan bio...Villa se uklopio na prvu i to bi vjerovatno trebalo biti to
Pinto je vrhunski golman,al samo kad su penali u pitanjujbt sjecam se kad je rekao igracu u koju ce se stranu baciti i skinuo mu penal
stvarno je lud golman,isti ovaj Hasagic malo malo,izleti zajebaje se,pocne sevat,al na penale je medju 3 100%
Joj stvarno je lud ovaj Pinto.Zaebancija ziva kod njega,ali sto se tice ovih penala,odlican je.Odbrani veceras 3 penala samo tako,jos ustade i ko veli "Hajde pi.cke,sta je"miky_hz je napisao/la:Ibrahimovic je debitovao za Barcu na ovome Gamper kupu,tu ce se izgleda i oprostiti od dresa Barce,nisam gledao al cuo sam da je uzasan bio...Villa se uklopio na prvu i to bi vjerovatno trebalo biti to
Pinto je vrhunski golman,al samo kad su penali u pitanjujbt sjecam se kad je rekao igracu u koju ce se stranu baciti i skinuo mu penal
stvarno je lud golman,isti ovaj Hasagic malo malo,izleti zajebaje se,pocne sevat,al na penale je medju 3 100%
A_d_0 je napisao/la:Brnjovac kao prvo nista se nemoj smijat vec idi pisi na onaj tvoj blog gdje i ti sam znas kakvi su komentari,a kao drugo ja mislim da bi Realovci prvi trebali reci ko je najbolji: Inace Ronaldinha su aplauzom ispratili na Bernabeu. A dobro mozda se ti nesjecas te utakmice.
A sto se tice ove utakmice sutra svjestan sam da cete nas rasut ko rizu po tepsiji.
Upravo to...ogromna konkurencija je u napadu, Zlatan,Villa,Krkic,Pedro,Messi- to je vec 5 igraca koji mogu igrati u samoj špici napada zavisno od potrebe.nidjo_barca je napisao/la:Menadzer mu nije normalan,svako pola sata se oglasava i baljezga.Ibra ako ostane,mora biti svjestan da ce biti rotacija dosta i da on nije vise prvi napadac,vec da takav status mora zasluziti.Tu je sada Villa,a Bojan vise nije dijete,veliki napredak je ostvario,sve vise i vise igra i odlicne partije pruza.
Svaka čast !nidjo_barca je napisao/la:Evo i ono sa pocetka za Ronaldinha ako neko nije vidio :
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.