FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

reds
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la reds » 25 avg 2010, 21:43

drop je napisao/la: Docek Ronaldinha fantastican, gotovo 100.000 ljudi ga docekalo sa ovacijama, prije toga pušteni klipovi njegovih igara u dresu Barce.
Ako nađeš klip postavi molim te. ;)
FK Pjetlovi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 avg 2010, 21:58

ko je prvi puco penal za barcu a ko za milan? malo sam zakasnio na penale.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 21:58

Wolverine je napisao/la:ko je prvi puco penal za barcu a ko za milan? malo sam zakasnio na penale.
za barcu puco messi za milan seedorf usvakom slucaju cestitke Barsi !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 avg 2010, 22:19

slika

Pred utakmicu. 8-)

A, na aerodromu u razgovoru s medijima rekao je kako je uvijek lijepo vratiti se kući.
http://link.brightcove.com/services/pla ... 4862530001
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2010, 22:21

slika

Ronaldinho se oprostio od navijaca sa natpisom : Barca,volim te !
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 22:26

nidjo_barca je napisao/la:slika

Ronaldinho se oprostio od navijaca sa natpisom : Barca,volim te !
svaka čast barsi prije svega na dočeku, doduše to je dinjo i zaslužio, al opet prekrasna je atmosfera bila, čestitke i na ovom kupu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 22:44

Ja bi ga sad i ovakvog mjenjao za Ibru i to odmah bez ikakve nadoknade :!: jer je on velemajstor i as kakav se rijetko viđa , malo cudno ga vidjeti na Nou Campu u drugom dresu ali Ronaldinho je definitivno zaslužio onakav docek i ovacije.
Ispoštovan je maximalno veceras i od navijaca i od bivših igraca, i od Pepa, onako kako mu i dolikuje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 avg 2010, 22:45

[youtube][/youtube]

Legenda!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2010, 23:13

Ako neko nije znao,za ovu vece je pozvan i Laporta.On se fotografisao se zajedno sa igracima Blaugrane, trenerom Josepom Guardiolom i aktuelnim predsjednikom, Sandrom Rosellom, u sklopu dodjele pehara za osvojeno prvenstvo u sezoni 2009/2010

slika

Prelijepa noc 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2010, 23:20

Ibrahimovic je debitovao za Barcu na ovome Gamper kupu,tu ce se izgleda i oprostiti od dresa Barce,nisam gledao al cuo sam da je uzasan bio...Villa se uklopio na prvu i to bi vjerovatno trebalo biti to

Pinto je vrhunski golman,al samo kad su penali u pitanju :mrgreen: jbt sjecam se kad je rekao igracu u koju ce se stranu baciti i skinuo mu penal :D stvarno je lud golman,isti ovaj Hasagic malo malo,izleti zajebaje se,pocne sevat,al na penale je medju 3 100%
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 23:28

miky_hz je napisao/la:Ibrahimovic je debitovao za Barcu na ovome Gamper kupu,tu ce se izgleda i oprostiti od dresa Barce,nisam gledao al cuo sam da je uzasan bio...Villa se uklopio na prvu i to bi vjerovatno trebalo biti to

Pinto je vrhunski golman,al samo kad su penali u pitanju :mrgreen: jbt sjecam se kad je rekao igracu u koju ce se stranu baciti i skinuo mu penal :D stvarno je lud golman,isti ovaj Hasagic malo malo,izleti zajebaje se,pocne sevat,al na penale je medju 3 100%
Zlatan nije ništa naravio u prvom poluvremenu.
Možda je bolje covjeka pustiti da ide u Milan ili gdje je vec, on ce svakako biti klupa ove sezone Villi i Bojanu a njegov ego mu to ne podnosi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2010, 23:29

miky_hz je napisao/la:Ibrahimovic je debitovao za Barcu na ovome Gamper kupu,tu ce se izgleda i oprostiti od dresa Barce,nisam gledao al cuo sam da je uzasan bio...Villa se uklopio na prvu i to bi vjerovatno trebalo biti to

Joj stvarno je lud ovaj Pinto.Zaebancija ziva kod njega,ali sto se tice ovih penala,odlican je.Odbrani veceras 3 penala samo tako,jos ustade i ko veli "Hajde pi.cke,sta je" :mrgreen: Sjecam se prije predprosle sezone kad je odbrani penal protiv Mallorce u kupu i spasi nas.

A stto se tice ove situacije oko Ibre,neam pojma sta da mislim vise :D Totalno komplikovano,danas ostaje,sutra ide...Ako su ove spekulacije tacne,blizi je odlasku,ali eto,vidjecemo sta ce biti.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 25 avg 2010, 23:31

A_d_0 je napisao/la:Brnjovac kao prvo nista se nemoj smijat vec idi pisi na onaj tvoj blog gdje i ti sam znas kakvi su komentari,a kao drugo ja mislim da bi Realovci prvi trebali reci ko je najbolji: Inace Ronaldinha su aplauzom ispratili na Bernabeu. A dobro mozda se ti nesjecas te utakmice.

A sto se tice ove utakmice sutra svjestan sam da cete nas rasut ko rizu po tepsiji.
:mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 23:31

Ovo sa odlaskom Zlatana postaje ista sapunica kao i sa dolaskom Fabregasa.
Nek ide više i on i onaj njegov menager koji mu truje mozak svaki dan, yebo ga on :evil:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2010, 23:39

Menadzer mu nije normalan,svako pola sata se oglasava i baljezga.Ibra ako ostane,mora biti svjestan da ce biti rotacija dosta i da on nije vise prvi napadac,vec da takav status mora zasluziti.Tu je sada Villa,a Bojan vise nije dijete,veliki napredak je ostvario,sve vise i vise igra i odlicne partije pruza.

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 23:46

nidjo_barca je napisao/la:Menadzer mu nije normalan,svako pola sata se oglasava i baljezga.Ibra ako ostane,mora biti svjestan da ce biti rotacija dosta i da on nije vise prvi napadac,vec da takav status mora zasluziti.Tu je sada Villa,a Bojan vise nije dijete,veliki napredak je ostvario,sve vise i vise igra i odlicne partije pruza.
Upravo to...ogromna konkurencija je u napadu, Zlatan,Villa,Krkic,Pedro,Messi- to je vec 5 igraca koji mogu igrati u samoj špici napada zavisno od potrebe.
Zlatan jest skupo placen i doveden kao veliko pojacanje, ali ako se ne izbori za prvi tim ,ima klupa jbg...tako je to uvijek bilo u fudbalu.
E sad što njemu ego ne dozvoljava da griju klupu manjim zvijezdama od sebe i što mu svaki dan onaj njegov dosadni menager truje mozak- to je njegov problem.
Nek ide u Milan i gotova prica, ako se uzme kakve dobre para za njega dobro i jeste, samo da nam ne uvale one propalitete Boriela ili Huntelara.
Što se tice vecerasnje utakmice,Adriano je odigrao vrlo dobro i mislim da ce imati veliku minutažu u narednoj sezoni i potpuno opravdati ocekivanja...lik zna igrati,brz je, jak na lopti,ne bježi od duela...vrlo zahvalan igrac.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 26 avg 2010, 00:06

Evo i ono sa pocetka za Ronaldinha ako neko nije vidio :

[youtube][/youtube]

Blaugrana

Mes Que Un Club

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 avg 2010, 08:50

According to the reports in Spain, “Ibracadabra” will be a Milan player officially tomorrow.According to leaked from Spain, Zlatan Ibrahimovic would be a Milan player. The agreement between the parties, despite the ritual words, would have been reached in the evening after Gamper trophy. The details of the negotiations are still top secret but could come out of the day today and Friday. Updates to follow. :mrgreen: :mrgreen: :D 8-) On je nas
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 avg 2010, 09:56

nidjo_barca je napisao/la:Evo i ono sa pocetka za Ronaldinha ako neko nije vidio :

[youtube][/youtube]
Svaka čast ! 8-)

Inače nisam pratio tekmu ali kako je odigrao Ronaldinho ?
FK Pjetlovi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 avg 2010, 11:40

Barcu sam zavolio na prvi pogled.

Jos kao mali, u ratnim godinama, u rijetkim trenucima kad je bilo struje, dok sam ih onako ponekad gledao, boje njihovog dresa su mi zapale nekako za oko, i taj vizuelni efekat je mozda i presudio. Moj stari ne prati fudbal odavno, al voli Krojfa, gledao je njegove igre sedamdesetih dok je zivio i radio u Amsterdamu, kad je bio trener Barce gledao je ponekad, pa tako i ja s njim. Kasnije su u Barci zaigrali neki od meni tada najdrazih igraca kao sto su Romario, Hagi, Stoickov. Kad se pocelo voljeti taj klub, onda je sve bilo lako, igrali su uvijek prelijep fudbal, a redom su dolazili velemajstori. Bilo je uspjesnih i neuspjesnih godina, al klub se podjednako volio, i voli se jos uvijek. Kasnije sam tek saznao da je do vise od kluba.

Volio sam i Milan zbog Van Batena, a takodje i Ajax sredinom devedesetih, kad je kontigent Ajaxovih igraca presao u Barcu, ljubav prema blaugrani se jos vise produbila. Zapamtio sam velike timove i igrace Barce, ali ovo sto sad imamo najbolje sto smo ikada imala, a mnogi poznavaoci fudbala reci da je ovaj tim najbolji i najmocniji koji je svijet ikada vidio. Mi navijaci zbog toga uzivamo sto imamo srece gledati svoj voljeni tim u njegovim najsvjetlijim trenucima.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.