Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GabrielBatistuta
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la GabrielBatistuta » 13 okt 2015, 21:22

Ispodprosjecan golman.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 13 okt 2015, 21:43

Ovo definitivno nisu kvalifikacije gdje se nas golman odlikuje ... Nemoze on izgleda bez frljavog gola
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 okt 2015, 21:46

Sto je frljav gol????
Frajer mu hladno puca sa 10 metara neometan
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 okt 2015, 23:19

Danas loš. Međutim prvi gol suta ti fudbaler sa 10 metara neometan, ispred njega igrac od kojeg ne vidi nista.
Drugi isto nije mogao ništa.
Al' dosta je bilo pacerskih ispuštanja lopte tokom tekme
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 okt 2015, 00:08

Begovic mi je mnogo drag zbog njegovog profesionalnog odnosa ali treba biti posten i reci da ove kvalifikacije loše brani ,nadam se da ce vratiti formu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2015, 00:10

Loše danas, par sitnih grešaka i vala onaj prvi gol je njegov. Ono je trebao braniti...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 okt 2015, 00:11

Kvale katastrofalne, realno... Ali, imam osjecaj da ce biti jedan od vaznijih igraca u barazu ;) :bih:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2015, 00:11

GabrielBatistuta je napisao/la:Ispodprosjecan golman.
Ma ispodispodprosjecan. Pa zato brani u Chelsea. Normala. :urnebes:

Nije bio dobar danas, ali ga je i odbrana iznervirala dobro.
Spasivao je on nas vec dovoljno puta. Do baraza ce biti pravi kao i ostali momci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 okt 2015, 00:36

Nekad je ulijevao sigurnost, al ove kvalifikacije skroz lose. Njegova su bar 4 gola.
Don't believe the hype.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 okt 2015, 00:38

akisarajevo92 je napisao/la:Nekad je ulijevao sigurnost, al ove kvalifikacije skroz lose. Njegova su bar 4 gola.
Katastrofa imao je par odlicnih intervencija da to nije imao ne znam ja se ne bi bunio da ga stavi i na klupu... Poceo sam da strepim kad mu vracaju loptu nazad , los izbor kluba ali ova krizica je krenula i prije prelaska u celzi...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2015, 00:41

Sjetite se zadnje utakmice sa Wales, kada smo svi mislili da je lopta u golu vec. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 okt 2015, 00:42

pa dragi Asmireeeee.....sta nam se desava sa kapitena,jbt...pa covjek unosi totalnu nervozu u kompletnu zadnju liniju...kvale je bio KATASTROFALAN... prvi gol cipra u zenici,gol belgije u zenici,veceras prvi gol :facepalm: :facepalm: ...valjda digne formu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 okt 2015, 00:44

Principatus je napisao/la:Sjetite se zadnje utakmice sa Wales, kada smo svi mislili da je lopta u golu vec. ;)
tu ti je pasa moj dobri, heroj Mujdza...kakav Asmir,bolan..covjek je stigao klizecim startom sa 2 noge da izblokira igraca...Begovic je samo uspio da poklopi loptu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2015, 00:46

Asmir je protiv Walesa imao nekoliko dobrih akcija, posebno pri opasnim povratnim pasovima odbrane. Ne branim ga, jest popustio ali jos uvjek je imao akcije koje su nas spasavale. Imaju svi mjesec dana da dodju pri sebi.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 14 okt 2015, 00:58

Iznenadio me večeras zaista, kao da u mislima uopšte nije bio na utakmici, djelovao mi je indisponirano, međutim znamo svi o kakvom golmanu se radi i očekivati je da će to već u sljedećoj utakmici izgledati mnogo bolje. Barem bi trebalo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 okt 2015, 01:08

Pitao bih vas ja kako bi ste se osjecali da vam oni kriminalci igraju odbranu, covjek je dovoljno istraumiran u Chelseau, jos sad u repki, jos ono vracanje lopti nazad to ga je ubilo. Stari mi rece sa je u Subotu cuo da je ovim iz odbrane rekao "Yebem mater koji mi vise vrati loptu" ako mene otac laze lazem i ja vas :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 okt 2015, 02:11

esprit24 je napisao/la:Pitao bih vas ja kako bi ste se osjecali da vam oni kriminalci igraju odbranu, covjek je dovoljno istraumiran u Chelseau, jos sad u repki, jos ono vracanje lopti nazad to ga je ubilo. Stari mi rece sa je u Subotu cuo da je ovim iz odbrane rekao "Yebem mater koji mi vise vrati loptu" ako mene otac laze lazem i ja vas :D
:D :D :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 okt 2015, 02:15

BadrHari je napisao/la:Danas loš. Međutim prvi gol suta ti fudbaler sa 10 metara neometan, ispred njega igrac od kojeg ne vidi nista.
Drugi isto nije mogao ništa.
Al' dosta je bilo pacerskih ispuštanja lopte tokom tekme
Pogledaj kako se lopta odbila , mislim da je pokusao uhvatiti loptu jer je udarac bio pravo los.

Samopouzdanje mu je katastrofa ,najbolje se vidjelo iz prekida...doduse nije ni cudo kad sa onim panjevima iz Celzija prima 3 gola po utakmici.

Inace danas su svi nekako mlako u odbrani izgledali hem oni nas hem i mi njih prolazili kao Ronaldo na PESu 13ki.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 okt 2015, 03:05

Ona odbrana poslije ispustanja lopte. :tokralju:

Prvi gol je njegov ali je ostali dio posla odradio sasvim korektno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 okt 2015, 08:04

Principatus je napisao/la:Asmir je protiv Walesa imao nekoliko dobrih akcija, posebno pri opasnim povratnim pasovima odbrane. Ne branim ga, jest popustio ali jos uvjek je imao akcije koje su nas spasavale. Imaju svi mjesec dana da dodju pri sebi.
Gledaj, njegovim dolaskom sam poceo osjecati sigurnost kakvu prije toga nisam osjecao po pitanju repke na golmanskoj poziciji, znas da su prije njega branili Supic, Brasnic, Nurkovic i najvise Hasagic. Izgledao je smireno, sigurno, autorativno medjutim odjednom je i on poceo da kiksa, pocevsi od utakmice prvog kola kvalifikacija u ovom ciklusu bas protiv Kipra kad ih je vratio u igru kod rezultata 1-0 za nas. Nakon toga, prilicno smo dobro stojali kontra Belgije i takodje vodili 1-0 medjutim on je opet napravio kiks, taj put jos gori i Belgija je izvukla 1-1. Protiv Andore nije imao posla, zatim prije mjesec opet protiv Belgije gol od zuce je jedan od onih koje vrhunski golman ne smije primiti uprkos losoj intervenciji Medunjanina u situaciji kod gola i slag na tortu sinocnji kiks i kod situacije priej gola kad u je ispala lopta i kod prvog gola (ne moze se nazvaati kiksom vec losom intervencijom koja ne dolikuje jednom golmanu Chelsea). Uvijek kazem, ako nekog golmana smatramo WC, u redu je da ima 2-3 nevidjene odbrane u jednom ciklusu ali nije u redu da prima ovakve golove koje sam nabrojao. Sta se desilo sa njim samo dragi Bog zna.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.