Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
VOLIM TE ŽELJO !!!Grbavica moj zivot je napisao/la:.Osmijeh na Ivicinom licu vrijedan svih kruna.
Zola nema još 19.inacefindecko je napisao/la:Zola ubjedljivo najbolji, kakvo kretanje ima, a i može trčat svaka mu čast!
vidi se da fali još iskustva, ali definitivno djeluje iskusnije za nekog 19-godišnjaka!
Samo da ti zahvalin na iskkrenoj cestitci!!! Iz posta se vidi da je iskrena, i od pravog navijaca.<3 LiMes <3 je napisao/la:Željo bolji u svakom segmenut igre, Široki dosta inferioran, al očito da ona vrijedi, igraš koliko ti protivnik dozvoli. Ovo što se izdešavalo večeras, a ne tiče se nogometa, to bi svakako trebali preskočiti i ne komentarisati. Prepustimo Komitetu za normalizaciju da rješava te stvari. Rezime sezone, gledajući Želju, ne umiru u nekoj fudbalskoj ljepoti, al pobjeđuju fzičkom spremom koja je evidentno superiornija u odnosu na ostatak lige, što opet možemo opravdati činjenicom da trenutno Amar i nešto vrijedi iz trenerske branše, ostalo su pijandure, konobari, pumpadžije i sl. Treba biti iskren pa priznati da je Željo bio najbolji ove godine, da je zasluženo osvojio duplu krunu, te koliko god oni bili mrski nekom, mora im se čestitati na svemu što su ostvarili, organizaciono kao klub za koplje su ispred ostalih. Čestitke iz Zenice.
Kako nema? Je l' bošnjački klub uzeo ligu? Jest. Je l' hrvatski Kup? Jest. Iduće godine srpski osvaja ligu, a jedan iz reda ostalih Kup, znači opet Željo u igri za duplu. Jer mi smo sve, mi smo Željini, Željo je naš!tm8782 je napisao/la:Zaboravio sam da jos dodam u svoj prethodni post jednu recenicu. Mislim da je ova utakmica veceras dokazala da vise nema nekih teorija zavjere kako neko mora uzeti ovo, a neko ono. Jednostavno je to sad, ako si bolji uzimas sve.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 46 gostiju.