Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Henderson nije materijal za kapitena.
Ibe je strasan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Balotelli je najveca qurcina sto je krocila Anfieldom.
A Henderson je ispao pizda. Kako mu neki Balo moze uzet loptu i izvest penal bez da je on kao kapetan to dopustio.
A Henderson je ispao pizda. Kako mu neki Balo moze uzet loptu i izvest penal bez da je on kao kapetan to dopustio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nek se goni ovaj Henderson u 3pm. Ne ide mu nista veceras i on se gura za svaki yebeni prekid, evo na kraju svi mogli u kazneni da ide centarsut jer ce kraj cim lopta izadje vani a on ko kakva p*icka suta i to u zivi zid.
Pored Skrtela ovaj mamlaz nosi kapitensku traku
Pored Skrtela ovaj mamlaz nosi kapitensku traku

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Henderson 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ovo StieveG.ju nikada ne bi smio uraditi , nevjerovatno je da je onako odmahnuo rukom prema DS a onda Henda da mu dopusti da suta isto je ovo radio i u Interu , City i Milanu prevelik ego ima taj decko nije ni cudno sto su ga se svi rijesili ....
Zadnja izmjena: Lucryler, dana/u 19 feb 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ibe je veci talentat od Sterlinga
A kao sto vec neko gore rece Hendo nije materijal za kapitena.Pa ne moze ti onako ni Messi uzeti loptu da suta ako si kapiten.

A kao sto vec neko gore rece Hendo nije materijal za kapitena.Pa ne moze ti onako ni Messi uzeti loptu da suta ako si kapiten.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- elninho_resTO
- Kontakt:
Henderson je danas bio ubjedljivo najlosiji, sreca mu Balo nije dao da suta penal inace bi i to fulio, previse je silovao igru jednostavno.
Odlican rezultat na kraju, s obzirom na igru naravno, opet nismo primili gol
Odlican rezultat na kraju, s obzirom na igru naravno, opet nismo primili gol
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Balo ima izuzetan procenat sa bijele tačke u karijeri. Ne znam šta Hendo tu uopšte ima tražiti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Nek mu je uzeo. Henderson je choker i vjerovatno bi napio loptu toliko da bi ista zavrsila u mrezi Intera u Glasgowu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Henderson smijesan igrac
Balotelli je tehnicki najbolji igrac Liverpoola samo jos da se sabere u glavi,al evo polahko ide na bolje,koliko je bolja igra bila nakon ulaska,penale je uvijek puco i uvijek dobro
Henderson je danas bio očajan i kao što je neko rekao,da je uzeo onu loptu i pucao,teško da bi dao.Puno grešaka je imao danas.
Ne možete vi znati šta se desilo,možda je rekao Rodgers ako Balotelli bude u igri,da on puca penal,a ako ne bude,da to bude Henderson,pa je Henderson poletio.Ko zna šta je rekao Brendan,ako je išta rekao.
I to su velike šanse,da ništa nije ni rekao,zato i jest ovako ispalo.
Kako god,ne možeš ti jednom od najboljih izvođača penala u zadnjih 5-6 godina se protiviti u noći kada ti ništa ne ide za nogom,džabe što si kapiten.Za nadati se da će se ovo riješiti u svlačionici kako treba,ako već nije na terenu onim zagrljajem.
Uz to,Balotelli je i izborio onu loptu te izbacio Ibea koji je izborio penal.
Rezultat odličan,poprilično sam siguran da prolazimo.
Ne možete vi znati šta se desilo,možda je rekao Rodgers ako Balotelli bude u igri,da on puca penal,a ako ne bude,da to bude Henderson,pa je Henderson poletio.Ko zna šta je rekao Brendan,ako je išta rekao.

Kako god,ne možeš ti jednom od najboljih izvođača penala u zadnjih 5-6 godina se protiviti u noći kada ti ništa ne ide za nogom,džabe što si kapiten.Za nadati se da će se ovo riješiti u svlačionici kako treba,ako već nije na terenu onim zagrljajem.
Uz to,Balotelli je i izborio onu loptu te izbacio Ibea koji je izborio penal.
Rezultat odličan,poprilično sam siguran da prolazimo.
You'll never walk alone.
Da mu je dao Hendo da izvede, ja bih to pozdravio, ali onako da ti uzima iz ruke, to ne sme da se desava kapitenu, jer rusis momku kredibilitet i gazis po toj kapitenskoj traci koju je dobio, pogotovo sto se vidi da nije po planu, niti igraca, niti trenera. Sturridge mu je ocitao bukvicu na kratko. Ovako se dolazi do ugrozavanja harmonije i atmosfere u timu, i zato sam isticao Balotellija kao najveceg kancera.
Gerrardu se ovo naravno nikad ne bi moglo desiti u zivotu, jednostavno je prejak autoritet, veci i od trenera samog.
Balo cim oseti malo vecu slobodu, vraca stare navike, jednostavno se nece nikad popraviti. On se sad trudi, i mozda ce jos par meceva.
Gerrardu se ovo naravno nikad ne bi moglo desiti u zivotu, jednostavno je prejak autoritet, veci i od trenera samog.
Balo cim oseti malo vecu slobodu, vraca stare navike, jednostavno se nece nikad popraviti. On se sad trudi, i mozda ce jos par meceva.
Zadnja izmjena: Paradajz, dana/u 19 feb 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko se da vidjeti u zadnjih par sedmica Emre Can i Balo dva velika jarana, čini mi se da se njih dvojica najbolje slažu..
A Ibea bi u idućih par sedmica volio vidjeti na lijevom krilu..Kako se samo lako riješi čuvara, ali se skoro nikad ne odlučuje na udarac kada se izvuče na lijevu stranu.
A Ibea bi u idućih par sedmica volio vidjeti na lijevom krilu..Kako se samo lako riješi čuvara, ali se skoro nikad ne odlučuje na udarac kada se izvuče na lijevu stranu.
UpravoParadajz je napisao/la:Da mu je dao Hendo da izvede, ja bi to pozdravio, ali onako da ti uzima iz ruke, to ne sme da se desava kapitenu, jer rusis momku kredibilitet i gazis po toj kapitenskoj traci koju je dobio
Priča je daleko dublja od samog izvođenja penala
Mislim da bi Wilshere u onakvoj situaciji zakrvio sa Balom

A.F.C. Bournemouth!
Samo nikad mi nece biti jasno da je dobio traku ispred Skrtela
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Bas to.Sage je napisao/la:Samo nikad mi nece biti jasno da je dobio traku ispred Skrtela
Ja kad bih odigrao onako sramotno kao kapiten skinuo bih je nakon 45min i dao nekom drugom.
Fkt ne mogu vjerujem da nisu skontali ko ce penale izvoditi kad nema Stevena. Komična situacija mada bi to trebao biti Balo jer ima tu neku smirenost koja fali i Hendi i Sturridgu. Uglavnom na kraju dobar rezultat najvažnije da nije primljen gol kući.
Ovako kao neutralni posmatrac, i neko ko bas rijetko pise bilo gdje osim na domacem terenu, moram da kazem da Hendersonu ovo nije trebalo... Cisto jer, Mario je maher za penale,a Henderson kao kapiten ne mozes od sebe praviti igracinu sa penala, vec za dobro ekipe pustis specijalca za penale i uzmes pobjedu! Inace, cestitke na pobjedi !
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.