1971. Ali dosta su bili u tajnosti zbog zestoke borbe i otpora raznim sistemima!Lakoste je napisao/la:KADA SU OSNOVANI MANIJACI?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Djelovali pod imenom Torcida Sarajevojoker90 je napisao/la:1971. Ali dosta su bili u tajnosti zbog zestoke borbe i otpora raznim sistemima!Lakoste je napisao/la:KADA SU OSNOVANI MANIJACI?

- MocMahale444
Prvi navijaci torpeda bili s transom "prva patrola" drugi trans "toki voki". Drotovski dnk kod kona.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:ošamućeni su sad, nisu dezurni kao tz. U bilo koja doba zovnes solinasa on se pojavi kao kasper.skoroalen je napisao/la:Napast će ujutro dok pročitaju.MocMahale444 je napisao/la:Da je Zeljovac to napisao 10 ih bi se stvorilo odma ali kad je pitar oprastaju mu![]()
Izgradili su se kao real madrid.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kone, jel vas stid pustit Zrinjskom da se busaju u prsa kako su najbolji hrvatski klub? Pokažite tim pseudohrvatima gdje im je mjesto. Športski pozdrav sa sunčane strane za kone, nemojte se zapit poslije mise sutra.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
Stakvirulah sto su bahate ove jufke ali prvo da izgubimo od bojca pa cemo onda se vaditi na vama. Pitanje je s koliko razlike kao sto vasi vole reci.
Nemojte samo brku kao šok terapiju pred derbi, gospe vam. kuknjavaMocMahale444 je napisao/la:Stakvirulah sto su bahate ove jufke ali prvo da izgubimo od bojca pa cemo onda se vaditi na vama. Pitanje je s koliko razlike kao sto vasi vole reci.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
Pusti to nece on u Zelju jos dugo. Steta golema.uNbx je napisao/la:Nemojte samo brku kao šok terapiju pred derbi, gospe vam. kuknjavaMocMahale444 je napisao/la:Stakvirulah sto su bahate ove jufke ali prvo da izgubimo od bojca pa cemo onda se vaditi na vama. Pitanje je s koliko razlike kao sto vasi vole reci.
Nego pomenuo helcudin focake i svi sturnuli s teme

Pa i jeste Fočaci. Nema niko osam stoja za golfa. kuknjavaMocMahale444 je napisao/la:Pusti to nece on u Zelju jos dugo. Steta golema.uNbx je napisao/la:Nemojte samo brku kao šok terapiju pred derbi, gospe vam. kuknjavaMocMahale444 je napisao/la:Stakvirulah sto su bahate ove jufke ali prvo da izgubimo od bojca pa cemo onda se vaditi na vama. Pitanje je s koliko razlike kao sto vasi vole reci.
Nego pomenuo helcudin focake i svi sturnuli s teme![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije valjda da smo nas dvojica jedini iz grada ovdje?MocMahale444 je napisao/la:Pusti to nece on u Zelju jos dugo. Steta golema.uNbx je napisao/la:Nemojte samo brku kao šok terapiju pred derbi, gospe vam. kuknjavaMocMahale444 je napisao/la:Stakvirulah sto su bahate ove jufke ali prvo da izgubimo od bojca pa cemo onda se vaditi na vama. Pitanje je s koliko razlike kao sto vasi vole reci.
Nego pomenuo helcudin focake i svi sturnuli s teme![]()

Hajde bordo-plava braćo, ta ima veze što ste fočaci, ljudi ste - niste hercegovci.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
Nije niko bio osim mene na temi od plavih tako da sam pisao o vamaskoroalen je napisao/la:Pa i jeste Fočaci. Nema niko osam stoja za golfa. kuknjava

@Unbx hercegovci nisu ljudi oni came cekajuci, izgleda sve focatrans

Nije niko od plavih bio na temi zato što su trenutno u peglicama, idu doma u foču da obAđu rodbinu nedeljom.MocMahale444 je napisao/la:Nije niko bio osim mene na temi od plavih tako da sam pisao o vamaskoroalen je napisao/la:Pa i jeste Fočaci. Nema niko osam stoja za golfa. kuknjava
@skoro
Uzeće ti morto folciku.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Nije niko od plavih bio na temi zato što su trenutno u peglicama, idu doma u foču da obAđu rodbinu nedeljom.MocMahale444 je napisao/la:Nije niko bio osim mene na temi od plavih tako da sam pisao o vamaskoroalen je napisao/la:Pa i jeste Fočaci. Nema niko osam stoja za golfa. kuknjava
@skoro
Uzeće ti morto folciku.

Naljutit će se brat zbog ovolikih prozivki.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Pokusavas spasiti sto se spasiti moze ha, e nece mociuNbx je napisao/la:Nije niko od plavih bio na temi zato što su trenutno u peglicama, idu doma u foču da obAđu rodbinu nedeljom.MocMahale444 je napisao/la:Nije niko bio osim mene na temi od plavih tako da sam pisao o vamaskoroalen je napisao/la:Pa i jeste Fočaci. Nema niko osam stoja za golfa. kuknjava

Vasi su nestali brate u sekundi, reko vidi focaka.
Moji se kupaju, jer nas je Said zapišo, ja sam se uspio zaštit. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
hajde kone nase drage, ako izgubimo od bojca tesko vam se. Sudija nije bitna cijena obitelj im ebem ukrali su nam titulu. Vratit nekako moraju a to je penal u 93 min (nije regularan) i pogodak za 3 boda 

-
- Kontakt:
Selam za MocMahale, nek te vratise, pravda je zadovoljena. Jos da se bojac ''mlatne'' plavu qravu danas i mirna Bosna 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Alejkumu selam i maksuz selam tebi, jeftine ste bestije ozbiljno.
-
- Kontakt:
Kao sto rekli navijaci najveceg kluba na dunjaluku a i ahiretu , tako smo u mogucnosti.
Nego, naspavaj se k'o insan veceras, slijede ti besane noci. Allahimanet !
Nego, naspavaj se k'o insan veceras, slijede ti besane noci. Allahimanet !

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.