kad god padne pred mec, mi uzimamo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Mozes misliti da ajla izadje u javnost i kaze gasimo se, treba nam pomoc, tacno bi se ugasili. Skretnicare pljackaju na svakom koraku, prave budalama, ali ljudi su uz klub, orilo gorilo.
U novi boj ...
Vidi burazeru kad je Mirza postavljen za trenera glavu dam 80 % navijaca je bilo protiv,ne bitno tribina.
Sad imamo situaciju da Mirzu podržava više od polovine navijača.
I gle čuda Mirza se sve manje proziva. A sve je razlog nekih pogrešnih i ishitrenih poteza HZ.
Ne bi me zacudilo da se isto ne desi sa upravom.
-
bordobijeli
- Kontakt:
A sinoc se htjeli po ubijatiamypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:08Evo i Manijaci podrzavaju saopstenje HZ sve ode u tri lijepe.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:54Mi kao ne trebamo doci na stadion al borimo se da manijaci dodju u sto vecem broju. Ovo je sve otišlo u pm
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 12 maj 2023, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Vama djaba pisati, koga boli briga za uhljupe da im da 2 karte ako se moze ali da nas ne sjebe, ovim potezom krave samo smo mi donji ispali.
Ma neka i ćuskije padaju a ne kišaa
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Slazem se s vama. Uvijek smo se borili da i oni ne dobiju komociju na jugu i citav jug jer su nama smanjili prostor na sjeveru i istoku Grbavice a sad kritikujemo sto im se ne da vise prostora....Krste11 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:19Taman htio napisatiZutti je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:51Znamo svi da su iz udruzenja jedva docekali da popljuju bilo koji potez uprave. Da smo im dali cijeli jug islo bi saopštenje u kojem se pljuje nekompetentna direktorica koja je dala gradskom rivalu cijeli jug, a mi na Grbavici uprkos nasim zahtjevima godinama dobijamo 1500 ulaznica. Ko kaze da se ne bi pljuvalo da im se jug dao ili je glup ili se pravi lud.
Je.bo majku da li ljudi kontaju sta znaci reciprocitet u postotcima i kako se to odnosi onda na brojke.
U koje ste vi skole isli? Ili samo pravite spin, u svrhu pravdanja doticne guske.
500 > 1500????????????
U koje ste vi skole isli? Ili samo pravite spin, u svrhu pravdanja doticne guske.
500 > 1500????????????
- FKS -
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bojkotujes utakmicu pozivaš svoje navijace da ne idu na utakmicu a tražiš da protivnički navijaci dobiju sto vise karti. Moliš da bude pljusak i kiša sve to radi par prolaznika u klubu. Niko me ne moze ubijediti da je to ispravno, puno vecu snagu bi pokazali da je veceras 3500 na sjeveru i kad na kraju pobijedimo da svi u glas zapjevamo Ayla odlazi
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Fujj. Trebala im je ova navijacica plavih Aylah dati cijeli jug i pola zapada,da nas popisaju jos vise,svakako ce nas popisati nocas,onda da je to uradila izaslo bi 10 saopstenja od HZ. Izgubili ste kompas zestoko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakvim pptezom? Mozda si cuo da smo nekad bojkotovali Grbavicu,znas li razloge? Tretiraju te kao stoku,daju ti lafo 1500 karti a ondje moze stati 800 ljudi,trebalo im je dati pola juga i prodat 5000 karti
Horde izgubile kompas..
Kakav je kurs?
Kakav je kurs?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nemoj da seres da bi neko osim hordi i 20% mavijaca to skandiraobordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:44Bojkotujes utakmicu pozivaš svoje navijace da ne idu na utakmicu a tražiš da protivnički navijaci dobiju sto vise karti. Moliš da bude pljusak i kiša sve to radi par prolaznika u klubu. Niko me ne moze ubijediti da je to ispravno, puno vecu snagu bi pokazali da je veceras 3500 na sjeveru i kad na kraju pobijedimo da svi u glas zapjevamo Ayla odlazi
Imali ste eto priliku na dvije utakmice da to skandirate, pa ste sutili ko zadnje picke
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:44Bojkotujes utakmicu pozivaš svoje navijace da ne idu na utakmicu a tražiš da protivnički navijaci dobiju sto vise karti. Moliš da bude pljusak i kiša sve to radi par prolaznika u klubu. Niko me ne moze ubijediti da je to ispravno, puno vecu snagu bi pokazali da je veceras 3500 na sjeveru i kad na kraju pobijedimo da svi u glas zapjevamo Ayla odlazi
- 1 9 4 6 -
Kakvi mentoli ovdje imaju profile i pisu, ovo je samo jedna utakmica debili, derbi kao i svaki do sad sto je bio samo malo veci ulog, pa sve i da oni dobiju opet ne znaci da ce oni u europu a mi ne...Bitka koju vode momci sa sjevera je bitka koja traje od pocetka ove polusezone i bitna koja ce trajat dok se ova **** ne istjeraju iz kluba, a onaj koji misli da je tim momcima drago sto veceras nisu tu je mentalno zaostao, ali ponavljam vaznija je ova bitka i buducnost kluba od jedne utakmice pa ne znam s kim se igrala...
E tako je isto i za ovo saopstenje, ovdje se govori kako je glupa direktorica kluba htjela da ispadne mangup, a na kraju je prvo osramotila klub jer je savez naredio jos ulaznica, a drugo s tim da ona mozda iduci derbi akoBogda nece biti na toj poziciji a da cemo mi na iduci derby ici ako neka mala grupica sto je mnogo vise zalosnije nego oni sto ce veceras doci u brojci od 2000...ne znam sta pojedincima ovdje nije jasno u ovom saopstenju i sta treba objasnjavati dodatno.Uvijek ali uvijek cu vise podrzati te momke koji su do sad imali mnogo borbe protiv raznih uprava i ljudi u njima i uvijek izlazili kao pobjednici i uvijek se ispostavilo da su u pravu...Pa ne vidim razlog zasto i sad ne bi bili...
Yebem te željo !!!
E tako je isto i za ovo saopstenje, ovdje se govori kako je glupa direktorica kluba htjela da ispadne mangup, a na kraju je prvo osramotila klub jer je savez naredio jos ulaznica, a drugo s tim da ona mozda iduci derbi akoBogda nece biti na toj poziciji a da cemo mi na iduci derby ici ako neka mala grupica sto je mnogo vise zalosnije nego oni sto ce veceras doci u brojci od 2000...ne znam sta pojedincima ovdje nije jasno u ovom saopstenju i sta treba objasnjavati dodatno.Uvijek ali uvijek cu vise podrzati te momke koji su do sad imali mnogo borbe protiv raznih uprava i ljudi u njima i uvijek izlazili kao pobjednici i uvijek se ispostavilo da su u pravu...Pa ne vidim razlog zasto i sad ne bi bili...
Yebem te željo !!!
12. igrač kluba iz Titove 38b
Sokantno je koliko pojedinci nisu u stanju da shvate ni najbanalnije stvari, a sve jer smo pobijedili nekoliko utakmica za redom.