FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 05 sep 2017, 01:16

messilla je napisao/la:i

"Culesi se ne trebaju brinuti: Jorge je potpisao Messijev ugovor"
:lol:
u u u a na JorgeTa sam i zaboravio.....Antoneli svekar već uveliko ide na živce i insistira da ribu njenu više videt neće ako se ne odveže od tatinih skuta....."Leo biraj, tata ili ja.....ako je tata potpisao za tebe, tata i neka igra ćori" :rol: :rol: :rol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 sep 2017, 01:17

Zaboravio sam dodati: "Postoji okvirni dogovor za Iniestino produženje."

"Neymarov odlazak je prilika da se vratimo timskom fudbalu, uložimo u našu omladinsku školu..."
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 05 sep 2017, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 05 sep 2017, 01:20

@Romario.....sutra ćemo o tome, kasno je :wave:

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 05 sep 2017, 10:08

Klauzula za KOKEa je "mizernih" 150 miliona EURA po novom ugovoru.

Ako tehnicki pogledamo od bacenog novca u Gomesa i Paulinha mogao si imati "ONOG" pravog na sredini uz relativno malu nadoplatu.

A da bi se u Barceloni igrali menadzera potrebne su prodaje i da se fina sredstva namaknu.

Prodaja Rakitica za cca 30-40 miliona, Arda Turan 10 miliona, Rafinha 20 miliona, Mascherano 5 - 10 miliona, Andre Gomes 30 miliona i Vermalen 5 miliona.

Od prodaje zaradis : 100 miliona i nadodas 50 milioina sto je ostalo od Neymara i hop cup eto ti Kokea. Vratis Marlona sa posudbe ili ako ti vec dolazi Mina a vratis i Sampera sa posudbe i nista ti nije slabiji igracki kadar.

Golmani : Stegen i Cillesen
Odbrana : Alba, Digne, Pique, Umtiti, Marlon, Mina, Semdeo, Vidal
Vezni red : Busquets, Paulihno, Koke, Suarez, Iniesta, Roberto, Samper
Napad : Dembele, Messi, Suarez, Deulofeu, Paco

I naravno POVECAS Messiju PLATU !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 sep 2017, 11:01

Kaže Barto nude Iniesti ugovor koji će se automatski produžiti svake godine do kada on bude želio igrati. Parangal na respiratorima. :kafa:

S Messijem kaže potpisana tri ugovora. Jedan sa njegovom fondacijom, jedan vezan za image rights i onaj standardni.

Ako fakat ne laže, onda mu se mora priznati da ima muda do poda. Doduše to je pokazao i prezentacijom Paulinha nakon debakla u superkupu. :lol: Istina mnogo je lakše sa MD-om i Sportom na njegovoj strani.

Nisam optimističan glede glasanja o povjerenju. Možda i dođe do istog, ali dvije trećine su ipak previše.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 sep 2017, 11:23

Arda: "Sretan sam u Barceloni, imam još tri godine ugovora i ostajem."
:kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 sep 2017, 13:43

messilla je napisao/la:Kaže Barto nude Iniesti ugovor koji će se automatski produžiti svake godine do kada on bude želio igrati. Parangal na respiratorima. :kafa:

S Messijem kaže potpisana tri ugovora. Jedan sa njegovom fondacijom, jedan vezan za image rights i onaj standardni.

Ako fakat ne laže, onda mu se mora priznati da ima muda do poda. Doduše to je pokazao i prezentacijom Paulinha nakon debakla u superkupu. :lol: Istina mnogo je lakše sa MD-om i Sportom na njegovoj strani.

Nisam optimističan glede glasanja o povjerenju. Možda i dođe do istog, ali dvije trećine su ipak previše.
Pa ako je dvije trecina ipak previse i onda nas Messi napusti, sami smo krivi. To je kao na balkanu, taslace te 20 godina a ti i dalje za iste glasas. Onda je to najmanje sto zasluzujemo. :kafa:
27.10.2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 sep 2017, 14:03

Nema Rakitica naredne dvije tekme. Nije hendikep. Nadam se da će ga Roberto mijenjati i zacementirati ja klupu

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 sep 2017, 14:11

leorey je napisao/la:Pa ako je dvije trecina ipak previse i onda nas Messi napusti, sami smo krivi. To je kao na balkanu, taslace te 20 godina a ti i dalje za iste glasas. Onda je to najmanje sto zasluzujemo. :kafa:
Nit zasluzujemo, nit smo krivi. Zamijenio si nas za kockaste glave sto ih zovu sociosi. :kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 sep 2017, 14:15

messilla je napisao/la: Nisam optimističan glede glasanja o povjerenju. Možda i dođe do istog, ali dvije trećine su ipak previše.
Dvije trečine onih što izađu, ako računamo da su svakako lijeni i da ih malo izađe na izbore dovoljno će biti da se aktiviraju oni kojim je dopizdio.
Ali tu se opet postavlja pitanje koliko je dopizdio kataloncima a koliko nama. Svejedno, dosta će zavisiti od rezultata, ako se raspišu izbori a mi uzmemo Ligu ovaj ostaje, ako se desi neki totalni fijasko tipa ostaneš bez lige xy kola prije kraja i ispadneš u 1/8 finala onda postoje neke šanse da ode.
Don't hate what you don't understand.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 sep 2017, 14:52

messilla je napisao/la: Nisam optimističan glede glasanja o povjerenju. Možda i dođe do istog, ali dvije trećine su ipak previše.
Neka, izglasani su, sad nek trpe ti koji su ih izglasali. Ko ih **** što su glupi.

Kad se sjetim tvoje priče o aparatima, mislim da si ti bio u pitanju :kafa:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 sep 2017, 14:54

xaviesta je napisao/la:
Dvije trečine onih što izađu, ako računamo da su svakako lijeni i da ih malo izađe na izbore dovoljno će biti da se aktiviraju oni kojim je dopizdio.
Ali tu se opet postavlja pitanje koliko je dopizdio kataloncima a koliko nama. Svejedno, dosta će zavisiti od rezultata, ako se raspišu izbori a mi uzmemo Ligu ovaj ostaje, ako se desi neki totalni fijasko tipa ostaneš bez lige xy kola prije kraja i ispadneš u 1/8 finala onda postoje neke šanse da ode.
ma moze se to i expresnije rijesiti, ako se desi neka rezultatska kriza, messi objavi da ce otici ako ovi ne odu, odma se digne haranga i bijele maramice kad pocnu mahati na kamp nou, ova uprava ce brzo podnijeti ostavku, tako to ide, kolko god su nesposobne i ne vole napustiti funkciji, prvi jaci pritisak i oni pucaju, tako je to u savremenom svijetu, sigurno bi podnijeli ostavke bez ikakvih izbora o nepovjerenju, kakvi god da su nisu to nasa posla i nisu ko munib usanovic i nasi foteljasi koje iz fotelja mogu iznijeti jedino u zatvor ili u kabur.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 sep 2017, 14:54

Uvijek protiv propalog politicara. :kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 sep 2017, 16:28

messilla je napisao/la:
leorey je napisao/la:Pa ako je dvije trecina ipak previse i onda nas Messi napusti, sami smo krivi. To je kao na balkanu, taslace te 20 godina a ti i dalje za iste glasas. Onda je to najmanje sto zasluzujemo. :kafa:
Nit zasluzujemo, nit smo krivi. Zamijenio si nas za kockaste glave sto ih zovu sociosi. :kafa:
Pa sociosi bi trebali da pate vise nego mi jel :mrgreen:

Na 20 stranica se mogu ispisati greske koje su napravili, i to samo ove godine. Ako to nije dovoljno, ja ne znam sta je. Mozda bude fakat dovoljno kad Messi ode kod Guardiole.
27.10.2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 05 sep 2017, 17:57

jeli bre katalonci kako vidite sanse sa lopovskim klubom iz torina ,mene bi bilo samota da sam navijac barce ,a da ne zavrsite prvi u grupi,ispred mafijasa
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 sep 2017, 18:23

Juve je u svemu trenutno za klasu ispred Barce, bice borba sa Sportingom za drugo mjesto, ali realno koga boli q sad za LP...klub je teškoj krizi.

Marlon Santos: "Odlučio sam otići iz Barçe kako bih više igrao. S obzirom da sam mlad, potrebno mi je što više minuta na terenu, a Nica mi je dobra prilika da steknem više samopouzdanja."

"Nisam razgovarao s Valverdeom, odluku o posudbi sam donio u razgovoru sa svojim zastupnicima. Nisam imao direktnog kontakta s Valverdeom."

"To je bila moja odluka, mog oca, moje supruge i mojih zastupnika. Moj cilj je da odigram što bolju sezonu. Možemo biti među najboljim ekipama."

Ono što smo pisali se i obistinilo - Bartomeuovim lažima nikad kraja. Predsjednik je u izjavi koju smo prenijeli prije nekoliko minuta poručio da je Valverdeova želja bila da se Marlon pošalje na posudbu. Međutim, mladi Brazilac je ovime to opovrgnuo. Pravo pitanje je do kada će uprava nastaviti sa time.
Evo i Marlon se popišao po lažovima.
Ima li kraja njihovim lažima :puke:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 05 sep 2017, 18:39

ova slika sto kruzi netom
slika

Pa da nije malo zalosno da covjek mora da kreira panjevima 6 prilika da bi oni zabili gol? To je tako tuzno ako se uzme u obzir kakvi igraci su u napadu s njim igrali, pa jbt da mu je Ronaldo bio jedan od saigraca, ruku dajem da bi bar 200asist vise imao.

Ono odnos broja suteva i golova ja strava, lik prakticki opuca malo vise od 2x po tekmi da za bi zabio gol, jos da mu dodaju ovdje broj driblinga sto je cca izmedju 1300-1500 driblinga, nestvarni brojevi.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 05 sep 2017, 18:44

Furymaker je napisao/la:ova slika sto kruzi netom
slika

Pa da nije malo zalosno da covjek mora da kreira panjevima 6 prilika da bi oni zabili gol? To je tako tuzno ako se uzme u obzir kakvi igraci su u napadu s njim igrali, pa jbt da mu je Ronaldo bio jedan od saigraca, ruku dajem da bi bar 200asist vise imao.

Ono odnos broja suteva i golova ja strava, lik prakticki opuca malo vise od 2x po tekmi da za bi zabio gol, jos da mu dodaju ovdje broj driblinga sto je cca izmedju 1300-1500 driblinga, nestvarni brojevi.

& & је & " & ;)
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 05 sep 2017, 18:50

Karlo je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:ova slika sto kruzi netom
slika

& & је & " & ;)
mozda

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 sep 2017, 20:03

slika

Danasnja razlika izmedju nas i Real Madrida :lol:
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.