Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Igral Lallana? Nemamo sredine uošte, a i ovi nakvasili teren pravo
At the end of the storm there's a golden sky..
sta je s terenom,kisa padala ili sta ?
Meni najvise smeta kako ljudi igraju lezerno protiv nas 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trebaju napraviti još neko kup takmicenje , da možemo i iz tog takmicenja ko ljudi ispasti
Kenny kralju vrati se, da osvojimo nešto..

Kenny kralju vrati se, da osvojimo nešto..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ide ovo iz 1 u 2, treba skupiti para za Pjanketa 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dame i gospodo i dalje imamo WC napadača u ekipi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Otelo je napisao/la:Ide ovo iz 1 u 2, treba skupiti para za Pjanketa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
tooo majstore 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Opa Ademaga
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Otelo je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ide ovo iz 1 u 2, treba skupiti para za Pjanketa

E yebi ga Allene.
Dodaju se i onda se ovaj mamlaz oklizne
Dodaju se i onda se ovaj mamlaz oklizne

Stu majstor, Balo kraljina hahaha jesam se ismijao, u četvrtfinalu smo hvala bogu 

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Odlican niz se nastavlja.S ovim prolaskom jos vise nam se otvorio put za jos jedan trofej . FA Cup ili Europska liga , bilo sta za kapitena Gerrarda 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- kumkalesic
- Kontakt:
Još jedna stepenica ka Wemleyu je pređena...
Što se tiče same igre nogometaša, tu se mora biti zadovoljno, izuzev Skrtela koji je ovaj duel igrao kao neka pijana osoba...no to je poslije ove pobjede manje bitno...
Sad se samo nadat da ćemo i u narednoj rundi dobiti nekog slabijeg protivnika...ovi danas što su prije nas prošli bi bili odlični
Što se tiče same igre nogometaša, tu se mora biti zadovoljno, izuzev Skrtela koji je ovaj duel igrao kao neka pijana osoba...no to je poslije ove pobjede manje bitno...
Sad se samo nadat da ćemo i u narednoj rundi dobiti nekog slabijeg protivnika...ovi danas što su prije nas prošli bi bili odlični

Joint_fc
Readingkumkalesic je napisao/la:Još jedna stepenica ka Wemleyu je pređena...

Derby ih danas razvalio i sa igračem manje ali nisu imali dovoljno sreće da prodju.
Protiv Besiktasa definitivno mora Coutinha odmorit. Momak ce izgorit kako je krenulo. Zadnjih 15-16 utakmica je poceo, ako ne i vise. Zato i igra lose ovih zadnjih par utakmica.
Ostalo je bilo uredu. Nemam nekih primjedbi, osim da dosta bolje igramo sa 4 vezna igraca nego sa 3.
Ostalo je bilo uredu. Nemam nekih primjedbi, osim da dosta bolje igramo sa 4 vezna igraca nego sa 3.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Sviđa mi se što ekipa nije paničila nakon primljenog gola. Naprotiv, mirnoća i vjera kako svojom igrom mogu do preokreta.
Good stuff.
Good stuff.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Nije lose, ni jednog trenutka nisam ni pomislio da bi mogli ispasti, a posebno mi je drago sto je Mignolet bio igrac utakmice, vec sam ranije pisao sta mislim o njemu, ali svaka mu cast za partiju koju je pruzio jucer, napokon kod prekida nije cekao na liniji, nego je izlazio i kupio te lopte i bio je dosta siguran, a i skino je nekoliko dobrih prilika, samo nek nastavi ovako i na kraju bi mogao dobiti i golden glove... i prosli put i sad smo prosli nakon preokreta, sto je sigurno pozitivno, a drago mi je sto je Balonja vec drugu utakmicu u nizu jedan od najzasluznijih za pobjedu, kako pametno izveden slobodnjak a Lallana je to odlicno ispratio
Kako je sve izgledalo prije nekoliko mjeseci, ovo je odlicno, BR je uspio podici ekipu, pogodio je ubacivanjem Cana i Lukasa, i sad polahko i drugi igraci podizu nivo igre, a slijedi najvazniji dio sezone, ne vjerujem da mozemo do 4 mjesta, jer previse kikseva smo napravili i imamo pretezak raspored do kraja, ali vjerujem da mozemo osvojiti FA kup...

Kako je sve izgledalo prije nekoliko mjeseci, ovo je odlicno, BR je uspio podici ekipu, pogodio je ubacivanjem Cana i Lukasa, i sad polahko i drugi igraci podizu nivo igre, a slijedi najvazniji dio sezone, ne vjerujem da mozemo do 4 mjesta, jer previse kikseva smo napravili i imamo pretezak raspored do kraja, ali vjerujem da mozemo osvojiti FA kup...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.