Imas fetis na prag, a pises ko pjan

Znaci li to da te stari pjan,sto bi rekli "s vrata"sklepao. .

Zato si ti meni tako "ispao "...
Sav nekakav. .nikakav. .S brda s dola. ...
Neka Meeheemeedee, nisi ti kriv, Allah je milostiv, olaksace ti.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lakoste je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Kada su manijaci osnovani(datum)?
Kada se prvi put pojavio trans manijaci na jugu?
Zasto manijaci postoje kada su ugaseni od strane UF?
Dzes to pitat Atalanta bergamo ultraseLakoste je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Kada su manijaci osnovani(datum)?
Kada se prvi put pojavio trans manijaci na jugu?
Zasto manijaci postoje kada su ugaseni od strane UF?
Siljak je vodja nove generacije na jugumuhamedhulk je napisao/la:Cekajte dok miske kaze kad su osnovani?Ceka se njegov e-mail?
Ostaću imun na ove sitne provokacijeMuhamedTM je napisao/la:Gdje si ti supak jedan, sto ba onako psujes ? hajde znam za onog levata helcu ali kako ti **** te artukovic.
Alaram te budi kad zemberek zove a
Nisi valjda vuko linije opet sram te bilo. Samo prirodno druze tuzlaci budni zovu krleta
Nisu ni Vitez ni Čelik ni Krupaskoroalen je napisao/la:Može u kupu.
Urinira njih Sloboda i bez Mehage, jedino ih Željkan nije uzeo ove sezone.
Pa dobro, nije Željkan ni Viteza dobio, isti su rang.Penaltiky je napisao/la:Ostaću imun na ove sitne provokacijeMuhamedTM je napisao/la:Gdje si ti supak jedan, sto ba onako psujes ? hajde znam za onog levata helcu ali kako ti **** te artukovic.
Alaram te budi kad zemberek zove a
Nisi valjda vuko linije opet sram te bilo. Samo prirodno druze tuzlaci budni zovu krleta
Nisu ni Vitez ni Čelik ni Krupaskoroalen je napisao/la:Može u kupu.
Urinira njih Sloboda i bez Mehage, jedino ih Željkan nije uzeo ove sezone.![]()
Eto sad si dobio svoje
Baja zdurmitora ziv, idemo dalje...Virtu4l je napisao/la:Možda Sarajevo danas kiksa, obično velike ekipe kiksaju nakon reprezentativne pauze jer reprezentativci imaju problem da se vrate u ritam.
znaci zeljeznicar nece kiksat sigurno.Virtu4l je napisao/la:Možda Sarajevo danas kiksa, obično velike ekipe kiksaju nakon reprezentativne pauze jer reprezentativci imaju problem da se vrate u ritam.
Da se upišem prije nego nas Borac oduči od fudbala, pa ponovo idem na pauzubelosevic28 je napisao/la:Svi suuu tuu kao nekadaaaaaa
Normalno valja parcijale odraditiskoroalen je napisao/la:Moj faks radi i petak i ponedjeljak, tako da... vjerovatno se neće prenosit ništa.svrakino1921 je napisao/la:momci izvinite jel mozda neko zna koji se dan nece radit petak ili ponedeljak zbog Dana Drzavnosti koji pada u subotu nase BiH![]()
![]()
![]()
![]()
unaprijed zahvalan.HVALA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.