Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 feb 2015, 22:59

Svaka cast momci, ovo je jako vazna pobjeda. Ali pitanje je koliko nasi momci mogu da drze ovaj tempo, jer imamo jako puno teskih utakmica u malom rasponu..
ZZ

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 10 feb 2015, 23:00

Odlično!!! Osvojena su strašno bitna tri boda koja nas ostavljaju u utrci za tu ligu prvaka...
Al' kakve izmjene Rodgersa...vjerovatno i nešto najbolje od njega u ovoj sezoni :)
Joint_fc

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 feb 2015, 23:01

Emre. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Dobra, dobra tekma. Dva pomalo nesretno primljena gola, ali odlična igra u napadu.

Najvažnije, i više smo nego u igri za 3/4. mjesto. Također, većina ofanzivaca je u formi (i Mario :mrgreen: ), što će biti bitno pred zgusnut predstojeći raspored.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 10 feb 2015, 23:02

Kako likovi najavise ovaj totenhem kontam neka atomska ekipa. Bravo za Balotelija i Markeca.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 10 feb 2015, 23:03

Seeing is believing :rol: :rol:

slika

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 10 feb 2015, 23:15

Ja još moram jednom da se umijem hladnom vodom da povjerujem u ovaj pobjednički gol :D
Ne bih nikoga izdvajao, svi su propišali krv za ovu pobjedu.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 10 feb 2015, 23:17

Kad smo vec finansirali Soton,red bi bio da pocastimo kakvim bonusom Leverkuzen,kakvu smo igracinu dobili,covjek igra bez greske daje ogromnu sigurnost cijelom timu pa i meni dok ga gledam. Brendane da si u pocetku dao Emreu sansu sad bi imali bar 3 boda vise,al kakvi bitno je forsirat xavia Yebo ti on tetku
Simon po meni MOTM,razbranio se Simo samo da tako nastavi :bow:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 feb 2015, 23:29

Jos ne vjerujem da smo pob'jedili ovu utakmicu, pola ekipe je odigralo katastrofalno, sreda uopste nije postojala, Dembele se igrao sa nasim veznjacima, Coutinho katastrofalan, na poluvremenu je sam trebao izaci, od Gerrarda i Hendersona ne zna se ko je bio gori, Sakho opet po starom, Daniel los...

Can jos jednom pokazao kakav je igrac, drago mi je sto je Lovren dobio priliku, jer ne zelim vise Cana gledati na stoperu, dok u sredi nemamo kako treba igraca, a sta reci o Ibe-u, znao sam da je veliki potencijal, za mene veci potencijal i od Sterlinga, ali da ce igrati ovako nisam ocekivao, momak koristi svaki minut na terenu, cak je bio u prvom najbolji na terenu, ali u drugom ocekivano pochettino ga je duplirao...Markec i Mignolet dobri, napokon i ona taraba da odbrani nesto :D

Na kraju idealan scenarij, i pored lose igre glavnih igraca, pobjeda, i to pobjedu donijela velika trojka :D
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 10 feb 2015, 23:45

Ako ja mogu nešto reći ovdje, nabaviti barem jednog dobrog stopera, otjerati Sakhoa, postaviti Cana u sredinu, davati sve više šansi Ibe-u, dovesti dobrog napadača i opet se sljedeće godine uključiti u borbu za titulu.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 feb 2015, 23:54

Ako uzmemo nekim slucajem Soton u gostima i barem remi sa Manchester C. mislim da imamo realne sanse za Ligu Prvaka kao i ostali konkurenti.
Ako ovi momci izbore LP na kraju, to ce biti veci uspjeh od onoga ono sto smo postigli prosle sezone, moje skromno misljenje :thumbup:
ZZ

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 11 feb 2015, 00:06

Kakva borba večeras, kakva trka, košenje protivnika, igra srcem. Ma nema šta, ponosan ! :kafa: Žao mi Stua što ne dade petom, grehota stvarno. Ali zato je uletio brko u kasnim minutama i zavalio golčinu :mrgreen: Simon sve bolji i bolji, Emre-a da ne komentarišem. lik jede! Nema šta, samo jako i TOP4 je tu!
At the end of the storm there's a golden sky..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 feb 2015, 00:57

Mario je dao više golova u EPL u 2015 (1) od Runija i Aguera zajedno (0) :lol:
Večerašnja igra me podsjetila na onaj Liverpul iz prošle sezone - agresivno, trka, zalaganje maksimum, i BR dobro uradio posao sa izmjenama(Lalana assistencija, Balo go) :clap:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 11 feb 2015, 01:22

Bogami zadnjih 5 utakmica u prvenstvu sam zadovoljan učinkom ekipe, a i Brendan kao da se počinje dozivati pameti, počinje sve polako da podsjeća na prošlu sezonu :hmmmmm: :D
Ni sanjati nisam mogao da će u ovoj utakmici Baloteli uopšte zaigrati, a kamoli riješiti utakmicu, ali drago mi je zbog njegovog samopouzdanja, možda se sad raspuca :thumbup:
Najbolji pojedinac po meni Can, mada su svi izginuli za pobjedu, Kutijica je bio katastrofalan, ali ajde ne može ni on svaku odigrat perfektno, Lazar me raduje iz utakmice u utakmicu kao i Mindzo, Daniel slabo vidi se da mu fali utakmica, Gerrard i Henderson blijedo, Sakho katastrofa opet...pobjeda je najbitnija, idemo dalje, očekujem da ćemo hladno dobiti Sotona, ali baš hladno, ubijeđen sam da završavamo 3. na tabeli ukoliko se ovaj napredak u igri i u svemu nastavi, a mislim da hoće :opaopa: :njanjanja:
Brendane ubo si izmjene pravo, hvala Bogu :tokralju: :bow: a možda se na kraju čak ispostavi da za neke pojedince nisi džaba iskeširao tolike milione, ko zna :think:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 11 feb 2015, 12:38

Bio sam živi svjedok kada je Balo dao go. :shock:
Kocka je bačena

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 feb 2015, 12:50

Hendo je napisao/la:Bio sam živi svjedok kada je Balo dao go. :shock:
Blago tebi. Ja planiram u avgustu ili septembru opet otici na Anfield, nesto uzivo pogledati.
Sto se tice tekme, upravo onako kako sam i pisao, dobili smo ih na misice. Najbitnije od svega je da smo postali ekipa, i da sada i izmjene donose prevagu. Samo, nemojte prebrzo tvrditi da su svi dobra pojacanja, mozda su to samo bljeskovi!?
CP nas je ubio u prvoj tekmi, sada im treba vratiti istom mjerom. Ni slucajno ne vaditi Ibe-a iz ekipe, mali je nevjerovatan. Negdje sam procitao da je on 16-ti mladi igrac kojeg Brendan koristi od dolaska u Liverpool. To mu je jedna od rijetkih dobrih stvari.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 11 feb 2015, 14:49

Morao sam svratiti i cestitati na odlicnoj utakmici ne samo sinoc vec zadnjih mozda cak i 10utakmica. Nadam se odlasku u ligu prvaka,jer realno tu vam i jest mjesto.
Stern des Südens

coutinholfc
Kontakt:

Post Postao/la coutinholfc » 11 feb 2015, 17:43

http://****/fudbal/ovo-je-vjecn ... znenaditi/" onclick="window.open(this.href);return false;

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 11 feb 2015, 19:11

Srce mi je opet puno. Digli smo formu, imamo kontinuitet, samopouzdanje i najbolja smo engleska ekipa ove godine. Ponovo nas je milina gledati :)

Ono sto je bio samo eksperiment da se u kratkom roku regulise odbrana i srihta malo stanje na terenu, izrasta u ozbiljan potencijal dugorocne takticke postavke na terenu. Malo sam se i iznenadio kad sam cuo Rodgersa da sve kategorije iza prvog tima (od Liverpool Reserves pa sve do pijetlica) igraju 3-4-2-1 sistem.

Naznaka da se ozbiljno racuna na ovo, ali sasvim opravdano. BR, kojeg sam i ja licno osporavao nakon najgoreg ligaskog starta Liverpoola ikad, je ponovo nasao svoj i mir ekipe u onome sto najbolje znaju. Protok lopte, onemogucavanje pritiska protivnika, brzi vertikalni i dijagonalni pasovi u prazan prostor ili male dzepice s brzim napadom. To je ono sto Rodgers zeli, a kad pali, svi mi uzivamo i furamo se u raji kako nasi Redsi opet haraju :)

Vjerovatno jedina tekma gdje nismo izgledali kao sigurno bolji sastav na terenu je ova sinoc. I to se znalo odmah jer smo igrali sa Gerrard-Henderson sredinom koja ne moze nositi s 3 ofanzivna veznjaka Mamuza i jos dvojicom koja se ubacuju iz drugog plana. Takticki gledano, oni su imali kontrolu, slobodu i inicijativu na sredini, jer je Coutinho bio preumoran za bilo sta vise nazad, a Markovic iako je bio odlican naprijed (meni njegova najdraza tekma) nazad je jos uvijek nezreo za ovo RAMF mjesto u timu. U biti falio je DMF, pa makar bio Lucas :)

Nadam se da ce mali Philipe konacno dobiti odmor, jer mu ocajno treba. Umor je jedini razlog njegove 2 slabije partije zaredom i ocekujem Lallana-Markovic tandem iza Maria u subotu. Daniel i Raheem trebaju biti na klupi za svaki slucaj.

Ibe mi je uvijek bio drazi od sve sebicnijeg Jamajanina i vjerujem da sa njim imamo novu buducu zvijezdu. Neko je gore ranije spomenuo Wisdoma i vjerujem da bi nam taj decko savrseno pasao kao RCB i time rasteretio Emre-a da dominiraa na sredini. Can se vec isprofilirao kao vodja ekipe. Decko je baja na terenu u svakom pogledu. Bilo sta reci o njemu postaje suvisno.

Za ocekivati je povratak Lovrena, pa cak i Allena za mec sa Palace-om. Ja bih izbacio ovaj sastav, ali sef najbolje zna :)

http://www.footballuser.com/1201250/Cha ... eague_Team" onclick="window.open(this.href);return false;
Klupa: Ward, Johnson, Enrique, Can, Sterling, Sturridge, Lambert

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 11 feb 2015, 19:43

slika

Vrijeme je da i ovaj momak dobije svoju sansu sljedece sezone(illori)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 11 feb 2015, 21:27

Sta je sa Enrique-om? Zna li iko?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Brokula i 2 gosta.