Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma gubimo ovo ......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovdje smo oštećeni,ovo govorim dok sam pod utiskom mozda grijesim ali na prvi pogled ofsajd !
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Jbo te ovo vise , henderson IGRACINAAAA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Start Gerrarda ni prošo pored faula, a kamoli faul. Dowdu dioptrija 300+
At the end of the storm there's a golden sky..
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Pocetino nam zadvorio Ibea i nema vise ni opasnosti,ako ga ne primimo do kraja bit ce dobro,samo nas Can moze izvuci ovdje,ja predvidjam jedan projektil
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Brendan zatvara utakmicu, uvodi Balu umjesto Stu-a 

Maa tako jeeeeeeeeeeee

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Baloteliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahahahhahaha
Ne verujem ociju mi... 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Hahaha Baloooooooo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Tako je Balaviiii
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
A kontam kad ulazi, dao ga je Markovic prvi put na Anfieldu u ligi nocas, dat ce ga i ovaj levat
Al vratit ce se koke

Al vratit ce se koke

Rusite ovaj kokosinjac

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Idemo jos jedan da dadne Lovren i da idem spavat 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
HHAHAHHAHAHAHAH otaaac ,sad će njega krenut

Zapamtite ovaj datum dobro
Balo namjerno ne ide u spojer
Kapiten
Markec
Stativa Staridza

Balo namjerno ne ide u spojer

Kapiten
Zadnja izmjena: EdoMajka, dana/u 10 feb 2015, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Hahah dobro sam ga prozivo
Krucijalna pobjeda !
Ibe i Emre ponovo fantastični, čak je i Lovren odigrao odlično ovo minuta što je igrao.Ako Stivi ne bude spreman, očekujem Lovrena u "Trojstvu" a Tenka u vezi.
Emre je mrtvi onaj bargain bio
Nadam se da ce Dani moci sljedecu da odigra čitavu jer je i ta utakmica protiv Sotona ovom večerašnjom pobjedom postala mnogo bitnija.
Mene adrenalin dere, ne znam za vas.Kako ću Bože spavat, valja mi sutra rano
Edit:Zaboravih pohvalit Simona koji je (da ga ne ureknem) napokon izgleda ušao u sjajnu formu.Vjerujte da sam nekako sigurniji postao kod kornera
Moreno je isto dosta dobro odradio svoj dio posla.
On i Kutijica stvarno nabiju kilometrazu
Ibe i Emre ponovo fantastični, čak je i Lovren odigrao odlično ovo minuta što je igrao.Ako Stivi ne bude spreman, očekujem Lovrena u "Trojstvu" a Tenka u vezi.
Emre je mrtvi onaj bargain bio

Nadam se da ce Dani moci sljedecu da odigra čitavu jer je i ta utakmica protiv Sotona ovom večerašnjom pobjedom postala mnogo bitnija.
Mene adrenalin dere, ne znam za vas.Kako ću Bože spavat, valja mi sutra rano

Edit:Zaboravih pohvalit Simona koji je (da ga ne ureknem) napokon izgleda ušao u sjajnu formu.Vjerujte da sam nekako sigurniji postao kod kornera

Moreno je isto dosta dobro odradio svoj dio posla.
On i Kutijica stvarno nabiju kilometrazu

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 10 feb 2015, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Konacno pobjeda,dobra utakmica na kraju su tu tri boda,jbt kad skontam izvrsili smo izmjene koje zajedno kostaju oko 70 mil i na kraju su se i pokazali u dobrom svjetlu.Ibe jos jednom pokazao kakva je masinerija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.