U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Neki su prije utakmice govorili da je Jagodić upravu kad drži Prcića na klupi.
Eto, sad su dobili odgovor. Za klasu bolji igrač od svih ostalih.
Eto, sad su dobili odgovor. Za klasu bolji igrač od svih ostalih.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hairlija se ovdje htio potuci kad ovog nije bilo, te Kovacevic ovo te Kovacevic ono, a ono Kovacevic ****.legenda reala je napisao/la:svi su pričali kako je ovaj Kovačević doktor , a dečko je u svim utakmicama do sada pravio slične greške ali to niko nije gledao do sadaBatko je napisao/la:Ko gura ovog Kovačevića, oborice svjetski rekord u direktnim greškama za golove..
Ovi sto govore da imamo bolje igrace, koje? Besic? I to je to?
Celik!3,2,2.
Koji barisic igra ? Ime,klub ?
A neće, zato jer propada u mrtvom Evertonu.Head je napisao/la:Ova 11-ka iz Spanije ce za par godina biti najbolje krilo,sta je ovo u pm
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sve je ovo Jagodić kriv!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
LEti ovaj s reprezentacije 100%
Ja mislim da treba uvesti pravilo na ovom djelu foruma. Ko pomene Kovačevića da mu se spuca ban 10 dana a ako opet ponovi isto trajno klošara banovati...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Batko je napisao/la:Ja mislim da treba uvesti pravilo na ovom djelu foruma. Ko pomene Kovačevića da mu se spuca ban 10 dana a ako opet ponovi isto trajno klošara banovati...

a nije samo on hudnik kriv
Na posudbi je decko iz Barcelone,sad dali ce tamo ikada dobiti pravu sansu o tom po tommandraX je napisao/la:A neće, zato jer propada u mrtvom Evertonu.Head je napisao/la:Ova 11-ka iz Spanije ce za par godina biti najbolje krilo,sta je ovo u pm
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Nismo ispostovali dogovor iz svlacionice", "Neki igraci se igraju sa dresom reprezentacije" , "Ne mogu da vjerujem kakav smo gol primili. Umjesto da raširimo protivnika, mi uradimo suprotno. Zasluzena pobjeda Spanije" ...
NO PYRO NO PARTY
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Sanjin prcic i goran zakaric,ovo ostalo nikad nece igrati ozbiljan fudbal i primirisati A selekciji,vlado nek se poselami,a novi selektor preostale utakmice treba da igra sa momcima koji mogu igrati u narednom ciklusu.
Ovo Jagodić daje izjavu za forum....Buu je napisao/la:"Nismo ispostovali dogovor iz svlacionice", "Neki igraci se igraju sa dresom reprezentacije" , "Ne mogu da vjerujem kakav smo gol primili. Umjesto da raširimo protivnika, mi uradimo suprotno. Zasluzena pobjeda Spanije" ...

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Hajrović je bio dosta solidan.ovisnik je napisao/la:Sanjin prcic i goran zakaric,ovo ostalo nikad nece igrati ozbiljan fudbal i primirisati A selekciji,vlado nek se poselami,a novi selektor preostale utakmice treba da igra sa momcima koji mogu igrati u narednom ciklusu.
Kako ovaj mali Duljevic nije za prve postave?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
"Kriv sam, dajem ostavku"Buu je napisao/la:"Nismo ispostovali dogovor iz svlacionice", "Neki igraci se igraju sa dresom reprezentacije" , "Ne mogu da vjerujem kakav smo gol primili. Umjesto da raširimo protivnika, mi uradimo suprotno. Zasluzena pobjeda Spanije" ...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Daj Bože.Batko je napisao/la:Mislim da nema sumnje da je Vladovski bivši...
Kao što neko reče, do kraja kvalifikacija pokušati uigrati ekipu za naredne kvalifikacije. Dobro je što u tu grupu spadaju i Prcić i Hajrović.