Olimpik Sarajevo

pile87
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 07 feb 2014, 12:04

pabizo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:I nek Nijaz vrati pare !
KOLIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,,,,,Samo hajvane moraš znati da ima i onih koji moraju g.Gracicu vratit lovu i nemoj vise biti dosadan jer g.NIJAZ nikome ništa ne duguje.
Kaze se hajvanu, duguje zna on i nek vrati pare a ti si papak koji recenicu ne zna poceti bez vrijedjanja samim tim nisi vrijeden bilo kakve rasprave. Hiššš
Nijaze pare na sunce sto si duzan !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 feb 2014, 12:39

pile87 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
KOLIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,,,,,Samo hajvane moraš znati da ima i onih koji moraju g.Gracicu vratit lovu i nemoj vise biti dosadan jer g.NIJAZ nikome ništa ne duguje.
Kaze se hajvanu, duguje zna on i nek vrati pare a ti si papak koji recenicu ne zna poceti bez vrijedjanja samim tim nisi vrijeden bilo kakve rasprave. Hiššš
Nijaze pare na sunce sto si duzan !
Ko tebi daje pravo hajvanu da prozivas bezbroj puta I nisam nikoga uvredio a tebe naajmanje I nemoj mi dirat predsjednika jer nikome NIŠTA NE DUGUJE.OLIMPIC je ozbiljan kolektiv koga ne moraš voleti ali POŠTUJ.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 feb 2014, 12:45

Ako lazem nek me banuju pa svi znaju da Olimpic dugije Zelji pare i moraju ih uplatiti inace nece moci igrati ligu :D a ako Nijaz moze da rasteze sa uplatom valjda to moze biti javno kritikovano.Uostalom pravi se slika o Nijazu koji je posten i poslovan a evo ne bi se reklo zar ne.Ja mogu sa tobom pricati i bez da te zovem hajvanu jer hajvani su mi nekako mili i nebi zelio da ih na bilo koji nacin omalovazavam.

Nijaze postenajcino vrati ono sto nije tvojeeeeeeeeee!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 feb 2014, 13:16

pile87 je napisao/la:Ako lazem nek me banuju pa svi znaju da Olimpic dugije Zelji pare i moraju ih uplatiti inace nece moci igrati ligu :D a ako Nijaz moze da rasteze sa uplatom valjda to moze biti javno kritikovano.Uostalom pravi se slika o Nijazu koji je posten i poslovan a evo ne bi se reklo zar ne.Ja mogu sa tobom pricati i bez da te zovem hajvanu jer hajvani su mi nekako mili i nebi zelio da ih na bilo koji nacin omalovazavam.

:D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 feb 2014, 13:21

pabizo je napisao/la: Ko tebi daje pravo hajvanu da prozivas bezbroj puta I nisam nikoga uvredio a tebe naajmanje I nemoj mi dirat predsjednika jer nikome NIŠTA NE DUGUJE.OLIMPIC je ozbiljan kolektiv koga ne moraš voleti ali POŠTUJ.
http://s.****/vijest/65146" onclick="window.open(this.href);return false;
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 feb 2014, 13:40

pile87 je napisao/la:Ako lazem nek me banuju pa svi znaju da Olimpic dugije Zelji pare i moraju ih uplatiti inace nece moci igrati ligu :D a ako Nijaz moze da rasteze sa uplatom valjda to moze biti javno kritikovano.Uostalom pravi se slika o Nijazu koji je posten i poslovan a evo ne bi se reklo zar ne.Ja mogu sa tobom pricati i bez da te zovem hajvanu jer hajvani su mi nekako mili i nebi zelio da ih na bilo koji nacin omalovazavam.

A kako znas da nije placeno vec?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 feb 2014, 14:12

Znaju oni sve a posebno dosađivati ova dvojica.Ovoj dosadi gore svaki put se brišu postovi iz istog razloga ali on opet isto piše.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 07 feb 2014, 17:07

Mora da im je dogorilo. :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 feb 2014, 17:17

svejedno je napisao/la:Mora da im je dogorilo. :D
Nije nam dogorilo nego je bezveze gledati da se fali neko ko se ponasa klosarski a ne sportski!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 feb 2014, 17:50

Pobjedili protiv madjara 3:2.
@Pabizo zamalo da predvidis tacan rezultat :D

Golovi:
Smajic(Assis.Kokot)
Durak
Smajic
Prvo poluvrijeme za Vukove igrali su: Lakota, Muharemović, Regoje, Bogičević, Šivšić, Torlak, Smajić, Zeba, Duljević, Durak i Kokot.

Faik Kolar u drugom poluvremenu ukazao je priliku sljedećim igračima: Hamzić, Pandža, Sesar, Gojak, Rizvanović, Merajić i Rahmanović.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 feb 2014, 18:25

Vala da nam je Einstein glavni trener i Pitagora njegov pomocni, nebi mogli odraditi posao dobar k'o Fajo i njegovi pomocnici. :mrgreen:
Izgleda mi da su skoro svi dobili priliku da igraju, evo samo danas 18 su igrali od 22. Probali razlicitih formacija, i opet pobjedili 3/4 utakmica, od kojih su dvoje bili dosta brza i jaka ekipa.

Bravo vukovi, bravo Fajo, bravo Nijaze, i bravo svima ostalim koji rade sa ekipom! :)

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 07 feb 2014, 21:08

tivra lovu Nijaze :lol:

barezi
Kontakt:

Post Postao/la barezi » 07 feb 2014, 21:34

Mokroguz je napisao/la:Vala da nam je Einstein glavni trener i Pitagora njegov pomocni, nebi mogli odraditi posao dobar k'o Fajo i njegovi pomocnici. :mrgreen:
Izgleda mi da su skoro svi dobili priliku da igraju, evo samo danas 18 su igrali od 22. Probali razlicitih formacija, i opet pobjedili 3/4 utakmica, od kojih su dvoje bili dosta brza i jaka ekipa.

Bravo vukovi, bravo Fajo, bravo Nijaze, i bravo svima ostalim koji rade sa ekipom! :)
samo su vas pobijedili stonotenisaći

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 feb 2014, 22:28

A ti si neki tajanstveni forumaš!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 feb 2014, 00:35

Mokroguz je napisao/la:Vala da nam je Einstein glavni trener i Pitagora njegov pomocni, nebi mogli odraditi posao dobar k'o Fajo i njegovi pomocnici. :mrgreen:

SUPER,tri komada smo zabili ali primismo dva,no hajde bice još bolje kada g.Kolar zvani Ferguson sa Otoke to bolje zategne.Pozdrav celoj ekspidiciji.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 feb 2014, 00:38

" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 feb 2014, 00:48

" onclick="window.open(this.href);return false;

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 feb 2014, 02:11

Daj ba nemoj da vas pile lozi bezveze :mrgreen:
Ima rok do kojeg se pare trebaju uplatiti i te pare ce biti uplacene,pa covjek je dosad ulozio par milioncica u Olimpik i da sad ne isplati nekih pisljivih par hiljada zbog kojeg Olimpik nebi mogao nastupati :D

Cestitke ekipi na novoj pobjedi,fino ovo za sada uklapa Faik i nadam se da ce ekipa u ovom ritmu da nastavi i u PL BIH.

@pabizo,mancini-fino je vidjeti da ste opet aktivni na temi i ne dozvolite da zaradite nepotreban ban.Uostalom nije lijepo vrijedjati sagovornika,neka pileta da nam malo ozivi temu :mrgreen: Vidi se iz aviona da covjek namjerno zeza nebi li se ko od forumasa sa ove teme uhvatio :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 feb 2014, 03:09

Ode Mujezinovic izgleda u inostranstvu. Ne znam gdje.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 feb 2014, 18:21

arhimed89 je napisao/la:Daj ba nemoj da vas pile lozi bezveze :mrgreen:
Ima rok do kojeg se pare trebaju uplatiti i te pare ce biti uplacene,pa covjek je dosad ulozio par milioncica u Olimpik i da sad ne isplati nekih pisljivih par hiljada zbog kojeg Olimpik nebi mogao nastupati :D

Cestitke ekipi na novoj pobjedi,fino ovo za sada uklapa Faik i nadam se da ce ekipa u ovom ritmu da nastavi i u PL BIH.

@pabizo,mancini-fino je vidjeti da ste opet aktivni na temi i ne dozvolite da zaradite nepotreban ban.Uostalom nije lijepo vrijedjati sagovornika,neka pileta da nam malo ozivi temu :mrgreen: Vidi se iz aviona da covjek namjerno zeza nebi li se ko od forumasa sa ove teme uhvatio :mrgreen:
naravno da pocinjemo ignorisat malog pileta.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.