Monolog je napisao/la: Rekoh već, da nije bilo sudijskih grešaka, osvojili bismo sva 3

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Monolog je napisao/la: Rekoh već, da nije bilo sudijskih grešaka, osvojili bismo sva 3
Cemu toliko cudjenje? Momak se odlucio ponasati kao vecina sa ove teme i njega odmah napadaju, a nisam primjetio do sada da je se neko cudio i bunio kada su oni (navijaci Arsenala) pisali ovakve postove (a 90 % postova je u ovomo stilu).volimliverpool je napisao/la:Jao,majko mila.Monolog je napisao/la: Rekoh već, da nije bilo sudijskih grešaka, osvojili bismo sva 3![]()
@monolog:ti moras odabrati ili raditi svoj posao,a to je,nadam se da ga bolje poznajes od mene,birasnje spama i vrijedjanja,takodje sankcionisanje pocinioca,ili da prestanes obnasati admina ss.ba .foruma i pocnes sa nama da pljujes po svemu zivom.Monolog je napisao/la:@Karabaja,
Arsenalovi navijači i prijatelji istih koji su članovi ovog foruma, ne mogu provariti to. Dakle, u redu je kada oni omalovažavaju druge, govore kako navijaju za "poluklubove", kako su igrači tih klubova "antitalenti", vrijeđaju druge forumaše nazivajući ih ciganima(romima), budalama, glupanima, bla, bla, bla. Eh, kada im neko argumentovano začepi usta ili kada se počne ophoditi prema njima kao što se oni ophode prema drugima(izuzev vrijeđanja i fazona sa "poluklubom"), onda to nije u redu. Licemjerstvo je jedna od ljepših ljudskih osobina, zar ne? Nikad nikog ne nazvah glupanom(niti imam pravo na to), nikad nikog ne uvrijedih(ponekad im odgovorim na ove djetinjaste provokacije), za razliku od njih. Iskren da budem, ne zanima me šta oni misle o meni, tako da...
Ti mozes biti sretna jer si treba pa te fudbal ne zanimaLos_Blanos2 je napisao/la:Arsenal moze biti sretan sa 1 bod jucer
Paja cekam odgovor na moje pitanje po cemu to jedan veliki klub arsenal dominira u zadnjih 6 god ? ? ?-Paja je napisao/la:Ti mozes biti sretna jer si treba pa te fudbal ne zanimaLos_Blanos2 je napisao/la:Arsenal moze biti sretan sa 1 bod jucer
Najsmjesnije od svega je sto ovaj Monolog misli da je on argumentovano zacepio nekome ustane bi ti mogao argumentovano zacepiti usta polazniku predskolskog a kamoli nama navijacima vise rase.
Pijan, drogiran, na*rkan i ne znam kakav još, tebi i navijačima više rase-Paja je napisao/la:Najsmjesnije od svega je sto ovaj Monolog misli da je on argumentovano zacepio nekome usta ne bi ti mogao argumentovano zacepiti usta polazniku predskolskog a kamoli nama navijacima vise rase.
A haj mi reci odakle toliko gnjeva, pa sam sebi kontriras?U svom postu prije ovoga na ovoj temi si rekao da prvi penal nije postojao, a sad govoris kako bi pobijedili da nije bilo sudijskih gresaka, sto znaci da NU nije dosudjen prvi penal osvojili bi sva 3 boda!? Veoma zanimljivo.Stalno spominjes ponisteni gol, a ne pricas o smijesnim faulovima, penalima, prljavoj igri Brtona i Nolana, smijesnom sudiji koji je sve to odobravao i uveliko podrzavao, koji su prethodili tome. Ne moras meni kontrirati, nisam ni paja ni bosko, budi realan i objektivan.Stvarno izgleda smijesno primiti 4 gola i izgubiti tako visoko vodstvo tako brzo, da nisam gledao utakmicu rekao bih da su igraci Arsenala sami krivi, ali kad vidis kako je sudija imao nejednake kriterije, kako je olako svirao faulove i penale NU onda shvatis da i nije tako tesko izgubiti dobijenu utakmicu.Monolog je napisao/la:Ne, Newcastle je osvojio bod, a Arsenalu je uzeo 2. Dakako da mi je drago.niccolo je napisao/la:Je li ti stvarno toliko drago sto je NU uzeo bod ArsenaluRekoh već, da nije bilo sudijskih grešaka, osvojili bismo sva 3, ali ipak sam ponosan na momke koji su se vratili nakon 0:4, što i nije tako čest slučaj, zar ne?niccolo je napisao/la:kako se mozes ponositi tim bodom koji, budimo realni ne bi bio moguc da nije bilo sudije i njegovih pogresnih odluka?Provociranje? Zato što klub koji simpatišem zabije 4 gola klubu koji oni simpatišu?! Hm...Nego, ti na koje se ti pozivaš(ne računam @Paju) su jučer pokazali svoje pravo lice psujući i vrijeđajući ostale forumaše, a činili su to i bezbroj puta prije, pa im je progledano kroz prste. Da nastavim, oni su ti koji uvijek provociraju(ne baš svi, al' većina), te koji su uvijek u pravu, bla, bla, bla. Jučer su bili žrtve(yeah right) urote cijelog svijeta, pa su demonstrativno objavili napuštanje foruma. Pošteno.niccolo je napisao/la:Mozda je to cisto provociranje paje, boska i ostalih navijaca ArsenalaNadam se da mi je dozvoljeno izaći iz kuće, popiti koje piće, vidjeti djevojku, roštiljati(kada je lijepo vrijeme), kladiti se...Pobogu, ne mogu ovdje biti 24 sata dnevno. Ili mogu?niccolo je napisao/la:Umjesto da cistis ovo smece koje se nakuplja na temi , ti ucustvujes i dajes povoda ostalima da se ukljuce u besmislene rasprave, da se vrijedjaju medjusobno itdSmeće uvijek biva počišćeno, tako da...
Pa mozes kad si pijan i nadrogiran nisi bas svoj pa sigurno i mislis da si nekome argumentovano zacepio usta, pijani svasta misle recimo antialenat Barton kad se napije sigurno misli da je Zidane ali u realnom svijetu normalnih ti si naroljan i nemas blage veze.Monolog je napisao/la:Pijan, drogiran, na*rkan i ne znam kakav još, tebi i navijačima više rase-Paja je napisao/la:Najsmjesnije od svega je sto ovaj Monolog misli da je on argumentovano zacepio nekome usta ne bi ti mogao argumentovano zacepiti usta polazniku predskolskog a kamoli nama navijacima vise rase.mogu argumentovano začepiti usta. Dakako, dokazah vam to nebrojeno mnogo puta, al' objektivna dominacija i kočijaški navijači to ne žele priznati.
Nego, da l' to znači da navijači ovog londonskog kluba ne idu ni u predškolsku, jer vam bez po' muke začepim usta? Khm...
Kako se vise ne umorite od trazenja tih sudijskih gresaka i lakrdija na vasu stetu. Imate li imalo sportskog duha pa da nekad priznate neuspjeh, voditi 4-0 i na kraju to prosuti je nedopustivo za amaterske klubove, a ne za pretendente na titulu. Mogao bi i ja sada traziti izgovor za jucerasnji poraz zbog nedosviranog penala za United-kod igranja rukom ali to je van svake pameti jer su nas ljudi posteno nadigrali i dobili za sto im treba cestitati, sudijske greske su sastavni dio igre. Evidentno je da je bilo sudijskih gresaka na vasu stetu ove sezone ali to vam ne moze i ne smije biti izgovor. Pametnije bi vam bilo da analizirate i vodite diskusije o vasoj igri, a ne o sudjenju jer postajete smijesni sa ovim konstantnim kukanjem na sudije...Megamon je napisao/la:Zanimljivo ni ovo nije bio faul nad Arshavinom... k33_travel
Ove sezone ovaj sudija nam je sudio 4 tekme, jednu smo remizirali, 3 izgubili.. Svirao je 4 CET'RI penala protiv nas, i dao nam 2 crvena..
Da ti predvidim odgovor,CB82 je napisao/la:Paaaajoooooo hočeš mi odgovoriti Pajooooo
puno hvala na odgovoru druzeL_blancos je napisao/la:Da ti predvidim odgovor,CB82 je napisao/la:Paaaajoooooo hočeš mi odgovoriti Pajooooo
Sto zbog sudijskih kradja, sto zbog kostolomaca i vise sile zvana Fifa i Uefa Arsenal je bio na jedvite jade sprijecen da osvoji titule.. Al ni to ne moze umanjiti dominaciju, i sprijeciti buduce pohode na titulu na svim frontovima..
Ti izgleda ne znaš šta ja mogu uraditi? Samo mogu izbrisati post i to je to. Dakle, jučer sam SAMO brisao postove u kojima su navijači Arsenala psovali drugim navijačima(to ti mogu potvrditi svi oni koji su se u tom trenutku nalazili na ovoj temi). Bosco je otišao jer je žrtva. Dakle, JAVNO je vrijeđao jednog forumaša, a onda od mene tražio da kaznim istog jer mu je nešto napisao u privatnoj poruci.niccolo je napisao/la:A sto se tice ovog spominjanja Arsenalovih navijaca i njihovih bezobrazluka, i spominjanja tvog slobodnog vremena , sve se to da srediti pravovremenom reakcijom
Kada sam ja pozivao navijače Arsenala da budu objektivni, isti su me razapeli. Dakle, objektivan sam koliko i oni.niccolo je napisao/la:A ti budi covjek pa priznaj svoje greske i budi objektivan, pusti se toga sta ce forumasi misliti.E da objektivnost i jednak kriterij, to je juce falilo i sudiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.