Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2011, 15:29

Jao,majko mila.
Monolog je napisao/la: Rekoh već, da nije bilo sudijskih grešaka, osvojili bismo sva 3
:roll: :|
You'll never walk alone.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 feb 2011, 15:34

Arsenal moze biti sretan sa 1 bod jucer 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 06 feb 2011, 15:35

volimliverpool je napisao/la:Jao,majko mila.
Monolog je napisao/la: Rekoh već, da nije bilo sudijskih grešaka, osvojili bismo sva 3
:roll: :|
Cemu toliko cudjenje? Momak se odlucio ponasati kao vecina sa ove teme i njega odmah napadaju, a nisam primjetio do sada da je se neko cudio i bunio kada su oni (navijaci Arsenala) pisali ovakve postove (a 90 % postova je u ovomo stilu).
U njegovom izjasnjavanju nema nekih uvreda i nisam primjetio da je nazvao Arsenal poluklubom, anitialentima....
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 15:43

@Karabaja,

Arsenalovi navijači i prijatelji istih koji su članovi ovog foruma, ne mogu provariti to. Dakle, u redu je kada oni omalovažavaju druge, govore kako navijaju za "poluklubove", kako su igrači tih klubova "antitalenti", vrijeđaju druge forumaše nazivajući ih ciganima(romima), budalama, glupanima, bla, bla, bla. Eh, kada im neko argumentovano začepi usta ili kada se počne ophoditi prema njima kao što se oni ophode prema drugima(izuzev vrijeđanja i fazona sa "poluklubom"), onda to nije u redu. Licemjerstvo je jedna od ljepših ljudskih osobina, zar ne? Nikad nikog ne nazvah glupanom(niti imam pravo na to), nikad nikog ne uvrijedih(ponekad im odgovorim na ove djetinjaste provokacije), za razliku od njih. Iskren da budem, ne zanima me šta oni misle o meni, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 feb 2011, 16:11

Monolog je napisao/la:@Karabaja,

Arsenalovi navijači i prijatelji istih koji su članovi ovog foruma, ne mogu provariti to. Dakle, u redu je kada oni omalovažavaju druge, govore kako navijaju za "poluklubove", kako su igrači tih klubova "antitalenti", vrijeđaju druge forumaše nazivajući ih ciganima(romima), budalama, glupanima, bla, bla, bla. Eh, kada im neko argumentovano začepi usta ili kada se počne ophoditi prema njima kao što se oni ophode prema drugima(izuzev vrijeđanja i fazona sa "poluklubom"), onda to nije u redu. Licemjerstvo je jedna od ljepših ljudskih osobina, zar ne? Nikad nikog ne nazvah glupanom(niti imam pravo na to), nikad nikog ne uvrijedih(ponekad im odgovorim na ove djetinjaste provokacije), za razliku od njih. Iskren da budem, ne zanima me šta oni misle o meni, tako da...
@monolog:ti moras odabrati ili raditi svoj posao,a to je,nadam se da ga bolje poznajes od mene,birasnje spama i vrijedjanja,takodje sankcionisanje pocinioca,ili da prestanes obnasati admina ss.ba .foruma i pocnes sa nama da pljujes po svemu zivom.

Profesionalizam?!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 16:15

@Arnelinho,

Gdje ste vi tu oštećeni s moje strane? To što ti očekuješ da ja budem tu non-stop i brišem spam čim nastane, to je tvoj problem. Iako nisam ljubitelj Arsenalovih navijača, nikad nikog nisam oštetio(smiješno zvuči, al' pitaj @Paju). Dakako, ja sam neprofesionalan i iskorištavam ovu funkciju( :lol: ), jer odgovaram navijačima Arsenala te ih lijepo upitam kada su dobili poruku od drugih forumaša, prije ili nakon što su ih nazvali JADNICIMA?! Pogledaj postove i vidi ko je sve prvi počeo, to barem nije teško. Što se tiče ovog posla, pošaljite poruku adminu ili globalnim moderatorima pa nek oni provjere moj (ne)rad.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 feb 2011, 16:18

Zanimljivo ni ovo nije bio faul nad Arshavinom :roll:

Ove sezone ovaj sudija nam je sudio 4 tekme, jednu smo remizirali, 3 izgubili.. Svirao je 4 CET'RI penala protiv nas, i dao nam 2 crvena..
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 feb 2011, 16:27

Los_Blanos2 je napisao/la:Arsenal moze biti sretan sa 1 bod jucer 8-)
Ti mozes biti sretna jer si treba pa te fudbal ne zanima

Najsmjesnije od svega je sto ovaj Monolog misli da je on argumentovano zacepio nekome usta :lol: ne bi ti mogao argumentovano zacepiti usta polazniku predskolskog a kamoli nama navijacima vise rase.
Dio Arsenala

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 06 feb 2011, 16:30

-Paja je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Arsenal moze biti sretan sa 1 bod jucer 8-)
Ti mozes biti sretna jer si treba pa te fudbal ne zanima

Najsmjesnije od svega je sto ovaj Monolog misli da je on argumentovano zacepio nekome usta :lol: ne bi ti mogao argumentovano zacepiti usta polazniku predskolskog a kamoli nama navijacima vise rase.
Paja cekam odgovor na moje pitanje po cemu to jedan veliki klub arsenal dominira u zadnjih 6 god ? ? ?
Lesinari j*bo vas mladić

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 feb 2011, 16:32

@CB82
:lol: Lahko tije pitanje ali tezak je odg..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 16:34

-Paja je napisao/la:Najsmjesnije od svega je sto ovaj Monolog misli da je on argumentovano zacepio nekome usta ne bi ti mogao argumentovano zacepiti usta polazniku predskolskog a kamoli nama navijacima vise rase.
Pijan, drogiran, na*rkan i ne znam kakav još, tebi i navijačima više rase :mrgreen: mogu argumentovano začepiti usta. Dakako, dokazah vam to nebrojeno mnogo puta, al' objektivna dominacija i kočijaški navijači to ne žele priznati. ;) Nego, da l' to znači da navijači ovog londonskog kluba ne idu ni u predškolsku, jer vam bez po' muke začepim usta? Khm...

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 06 feb 2011, 16:35

Monolog je napisao/la:
niccolo je napisao/la:Je li ti stvarno toliko drago sto je NU uzeo bod Arsenalu
Ne, Newcastle je osvojio bod, a Arsenalu je uzeo 2. Dakako da mi je drago.
niccolo je napisao/la:kako se mozes ponositi tim bodom koji, budimo realni ne bi bio moguc da nije bilo sudije i njegovih pogresnih odluka?
Rekoh već, da nije bilo sudijskih grešaka, osvojili bismo sva 3, ali ipak sam ponosan na momke koji su se vratili nakon 0:4, što i nije tako čest slučaj, zar ne?
niccolo je napisao/la:Mozda je to cisto provociranje paje, boska i ostalih navijaca Arsenala
Provociranje? Zato što klub koji simpatišem zabije 4 gola klubu koji oni simpatišu?! Hm...Nego, ti na koje se ti pozivaš(ne računam @Paju) su jučer pokazali svoje pravo lice psujući i vrijeđajući ostale forumaše, a činili su to i bezbroj puta prije, pa im je progledano kroz prste. Da nastavim, oni su ti koji uvijek provociraju(ne baš svi, al' većina), te koji su uvijek u pravu, bla, bla, bla. Jučer su bili žrtve(yeah right) urote cijelog svijeta, pa su demonstrativno objavili napuštanje foruma. Pošteno.
niccolo je napisao/la:Umjesto da cistis ovo smece koje se nakuplja na temi , ti ucustvujes i dajes povoda ostalima da se ukljuce u besmislene rasprave, da se vrijedjaju medjusobno itd
Nadam se da mi je dozvoljeno izaći iz kuće, popiti koje piće, vidjeti djevojku, roštiljati(kada je lijepo vrijeme), kladiti se...Pobogu, ne mogu ovdje biti 24 sata dnevno. Ili mogu? :o Smeće uvijek biva počišćeno, tako da...
A haj mi reci odakle toliko gnjeva, pa sam sebi kontriras?U svom postu prije ovoga na ovoj temi si rekao da prvi penal nije postojao, a sad govoris kako bi pobijedili da nije bilo sudijskih gresaka, sto znaci da NU nije dosudjen prvi penal osvojili bi sva 3 boda!? Veoma zanimljivo.Stalno spominjes ponisteni gol, a ne pricas o smijesnim faulovima, penalima, prljavoj igri Brtona i Nolana, smijesnom sudiji koji je sve to odobravao i uveliko podrzavao, koji su prethodili tome. Ne moras meni kontrirati, nisam ni paja ni bosko, budi realan i objektivan.Stvarno izgleda smijesno primiti 4 gola i izgubiti tako visoko vodstvo tako brzo, da nisam gledao utakmicu rekao bih da su igraci Arsenala sami krivi, ali kad vidis kako je sudija imao nejednake kriterije, kako je olako svirao faulove i penale NU onda shvatis da i nije tako tesko izgubiti dobijenu utakmicu.

A sto se tice ovog spominjanja Arsenalovih navijaca i njihovih bezobrazluka, i spominjanja tvog slobodnog vremena , sve se to da srediti pravovremenom reakcijom. Nakon dvije opomene treba da ide ban, a ne konstanto brisanje postova. Izbrises autora takvih postova i rijesis problem zauvijek. Bolje sprijeciti, nego lijeciti - tako bar kaze poznata poslovica. A ti u svojoj nemoci se uhvatio provociranja i blacenja Arsenalovih navijaca na ovom forumu.Umjesto da radite svoj posao kako treba i banujete spamere, provokatore, vi zbog njih gubite kvalitetne forumase kao sto su Bosco i Gunners. Jbg ne valja to nikako. A ti budi covjek pa priznaj svoje greske i budi objektivan, pusti se toga sta ce forumasi misliti.E da objektivnost i jednak kriterij, to je juce falilo i sudiji...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 feb 2011, 16:36

Monolog je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Najsmjesnije od svega je sto ovaj Monolog misli da je on argumentovano zacepio nekome usta ne bi ti mogao argumentovano zacepiti usta polazniku predskolskog a kamoli nama navijacima vise rase.
Pijan, drogiran, na*rkan i ne znam kakav još, tebi i navijačima više rase :mrgreen: mogu argumentovano začepiti usta. Dakako, dokazah vam to nebrojeno mnogo puta, al' objektivna dominacija i kočijaški navijači to ne žele priznati. ;) Nego, da l' to znači da navijači ovog londonskog kluba ne idu ni u predškolsku, jer vam bez po' muke začepim usta? Khm...
Pa mozes kad si pijan i nadrogiran nisi bas svoj pa sigurno i mislis da si nekome argumentovano zacepio usta, pijani svasta misle recimo antialenat Barton kad se napije sigurno misli da je Zidane ali u realnom svijetu normalnih ti si naroljan i nemas blage veze.

Zasto trebice komentarisu Arsenal?
Dio Arsenala

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 06 feb 2011, 16:38

Paaaajoooooo hočeš mi odgovoriti Pajooooo
Lesinari j*bo vas mladić

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 feb 2011, 16:38

Nadam se da cete osvojiti ligu, iako vas ne volim, samo da ono crveno govance sa zvakacom gumom u ustima ne pocne se kesiti... uglavnom nije sve gotovo :!:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 06 feb 2011, 16:39

Megamon je napisao/la:Zanimljivo ni ovo nije bio faul nad Arshavinom :roll: ... k33_travel

Ove sezone ovaj sudija nam je sudio 4 tekme, jednu smo remizirali, 3 izgubili.. Svirao je 4 CET'RI penala protiv nas, i dao nam 2 crvena..
Kako se vise ne umorite od trazenja tih sudijskih gresaka i lakrdija na vasu stetu. Imate li imalo sportskog duha pa da nekad priznate neuspjeh, voditi 4-0 i na kraju to prosuti je nedopustivo za amaterske klubove, a ne za pretendente na titulu. Mogao bi i ja sada traziti izgovor za jucerasnji poraz zbog nedosviranog penala za United-kod igranja rukom ali to je van svake pameti jer su nas ljudi posteno nadigrali i dobili za sto im treba cestitati, sudijske greske su sastavni dio igre. Evidentno je da je bilo sudijskih gresaka na vasu stetu ove sezone ali to vam ne moze i ne smije biti izgovor. Pametnije bi vam bilo da analizirate i vodite diskusije o vasoj igri, a ne o sudjenju jer postajete smijesni sa ovim konstantnim kukanjem na sudije...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 feb 2011, 16:40

CB82 je napisao/la:Paaaajoooooo hočeš mi odgovoriti Pajooooo
Da ti predvidim odgovor,
Sto zbog sudijskih kradja, sto zbog kostolomaca i vise sile zvana Fifa i Uefa Arsenal je bio na jedvite jade sprijecen da osvoji titule.. Al ni to ne moze umanjiti dominaciju, i sprijeciti buduce pohode na titulu na svim frontovima..
:D

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 06 feb 2011, 16:42

L_blancos je napisao/la:
CB82 je napisao/la:Paaaajoooooo hočeš mi odgovoriti Pajooooo
Da ti predvidim odgovor,
Sto zbog sudijskih kradja, sto zbog kostolomaca i vise sile zvana Fifa i Uefa Arsenal je bio na jedvite jade sprijecen da osvoji titule.. Al ni to ne moze umanjiti dominaciju, i sprijeciti buduce pohode na titulu na svim frontovima..
:D
puno hvala na odgovoru druze
Zadnja izmjena: CB82, dana/u 06 feb 2011, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Lesinari j*bo vas mladić

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 16:42

Napis'o sam da nisam vidio prvi penal(NISAM VIDIO SITUACIJU), a ne da nisam vidio prekršaj Koscyelnog nad Bestom(to ćeš shvatiti ukoliko dobrano iščitaš moj post).
niccolo je napisao/la:A sto se tice ovog spominjanja Arsenalovih navijaca i njihovih bezobrazluka, i spominjanja tvog slobodnog vremena , sve se to da srediti pravovremenom reakcijom
Ti izgleda ne znaš šta ja mogu uraditi? Samo mogu izbrisati post i to je to. Dakle, jučer sam SAMO brisao postove u kojima su navijači Arsenala psovali drugim navijačima(to ti mogu potvrditi svi oni koji su se u tom trenutku nalazili na ovoj temi). Bosco je otišao jer je žrtva. Dakle, JAVNO je vrijeđao jednog forumaša, a onda od mene tražio da kaznim istog jer mu je nešto napisao u privatnoj poruci. :lol: Nisam u mogućnosti čitati privatne poruke, a i da jesam, ne'am mogućnost banovanja korisnika, tako da...Eh, nakon što postavih @Boscu lagano pitanje (kad je dobio tu poruku), on je rek'o:"Zbogom ss.ba forume".
niccolo je napisao/la:A ti budi covjek pa priznaj svoje greske i budi objektivan, pusti se toga sta ce forumasi misliti.E da objektivnost i jednak kriterij, to je juce falilo i sudiji
Kada sam ja pozivao navijače Arsenala da budu objektivni, isti su me razapeli. Dakle, objektivan sam koliko i oni. ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 feb 2011, 16:42

Najjaci je ovaj fan periferaca koji se eto cudi sto se mi zalimo nema veze nepostojeci penali, prekrsaji, crveni, ponisteni i priznati golovi koga briga za to, sportski duh poguran od sudije je bitan :lol: Ti bi da se zalis na odluke sudijske, da je bilo pravde ove sezone tvoj poluklub bi se trebao boriti za Europa ligu a ne za titulu.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.