Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
I sto je najgore - jedino ga Sarajlije brane samo zato sto je nekad igrao za Sarajevo.... 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma nije Susic do kraja los,uostalom nama nikad niko nece biti dobar,ne znam ni jednoga selektora u nekome sportu da smo mi zadovoljni bili s njime.bparena je napisao/la:I sto je najgore - jedino ga Sarajlije brane samo zato sto je nekad igrao za Sarajevo....
Bitno je da mi izvucemo bod ili tri veceras,to ce najmanje zavisiti od toga hoce li na golu stajati Begovic ili Hasagic.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
E moj Pape, *ebo te Hasagic...
Laki je malo nervozan 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Upravu si!bparena je napisao/la:Yebo mu hasagic mater vise. Ja kvaliteta i kur.a
Begovic definitivno treba da ode iz repke ko sto je s pravom svojevremeno i Salihamidzic uradio kad je na silu u repki morao da grije klupu dok su na teren istrcavali igraci iz nase lige. Nasa posla - ova budala od trenera ne moze da vrijednuje Englesku ligu ispred ostali. Begovic treba da ode definitivno a nek Zavidovicki mazlum forsira druge...
p.s. izgleda da se stvarno ovaj konj sveti covjeku. Pa zamislite sta bi mislili igraci Bjelorusije kad znaju da je na golu golman iz Engleske lige. Al SOS - seljak ostaje seljak....
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
On je selektor,on je placen da odluci ko je bolje rijesenje,Hasagic ili Begovic,Mravac ili Vranjes,mozda se ja ne slazem sa njegovim odlukama,ali na kraju on ako stavi Hasagica na gol i mi recimo izgubimo zbog nekog njegovog kiksa,on je taj koji ce biti na udaru javnosti i navijaca,uostalom Begovic ce svakako dugorocno biti nas prvi golman,e sad,Susic je odlucio(mozda) za veceras staviti na gol Hasagica,vidjet cemo za par sati dali ce se to pokazati pogresnim potezom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Da nebi pros'o k'o DjenkaVanBasten je napisao/la:Laki je malo nervozan

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
eh sad da je administracija na nivou da pocisti ovu djecu i bolesnike,prava prilika da se napravi kvalitetan forum...sto se sastava tice nebi ga ni ferguson ovako sastavio...dize se hajka oko golmana a dzaba ti golman ako ostali igraci ne budu na nivou... veceras 0 : 2
Sto bi covjeka bilo stid ? Koga, Susica, tebe ili koga ?Alfa_Muzijak je napisao/la:Da li ce te biti stid ovih rijeci da se aBd plasiramo na EP, za koji btw. jos uvijek imamo velike sanse?harry_90 je napisao/la:Lazovcina svoje vrste,jedva cekam da ode vise,govorili za Ciru nesto ovaj jos gori.
Sta je to Susic uradio a da nisu to uradili momci na terenu.
De ba mani se suplje - konj se igra zivcima svijuh nas i jos da me bude stid te muhe bez glave.
Vise smo mi navijaci dali za repku nego on. Budala kojoj na klupi sjedi covjek koji brani skoro pa u najjacoj ligi, ako ne i najjacoj.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Zasto smo mi ovakav yeben narod vise :S begovic ima 4 utakmice u repki a hasagic 40+..dakle iskustvo,iskustvo koje moze igrat glavnu ulogu,keno nas je toliko puta spasio i uvjek je branio najbolje sto moze..sto se tice papeta,njegova odluka i ne zelim se protivit tome...a ćiro jest bio dobar al smo zbog njega i izgubili u barazu..samo sto vecina nije dovoljno informisana i ne kontaju zasto miske nije igro u zenici.....
YNWA!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
MA VAS NI ALLAH NEBI ZADOVOLJIO DA DODJE NA KLUPU!
ADIO
ADIO
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
space je napisao/la:eh sad da je administracija na nivou da pocisti ovu djecu i bolesnike,prava prilika da se napravi kvalitetan forum...sto se sastava tice nebi ga ni ferguson ovako sastavio...dize se hajka oko golmana a dzaba ti golman ako ostali igraci ne budu na nivou... veceras 0 : 2
Sto da pocisti - jel sto tvojim pitarskim ocima ne pase, a ne gledas ocima Bosanca kojem je vise pun kur.c seljackih fazona. Haaaaaa ??
ma kakvo iskustvo ba. vidjeli smo to iskustvo u albaniji, a begovic nema iskustva a lik brani protiv machestera, arsenala, chelsea ...... ??karameldar je napisao/la:Zasto smo mi ovakav yeben narod vise :S begovic ima 4 utakmice u repki a hasagic 40+..dakle iskustvo,iskustvo koje moze igrat glavnu ulogu,keno nas je toliko puta spasio i uvjek je branio najbolje sto moze..sto se tice papeta,njegova odluka i ne zelim se protivit tome...a ćiro jest bio dobar al smo zbog njega i izgubili u barazu..samo sto vecina nije dovoljno informisana i ne kontaju zasto miske nije igro u zenici.....

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako bi neko sa strane ovo citao pomislio bi da je Hasagic teski kloc. Ma dajte, pa i on sve skida kada ima svoj dan.
Imamo dva ekstra golmana, trener je napravio procjenu u dogovoru sa Piplicom. Ako je Keno zdrav i spreman, ne vidim zasto bi prigovarali.
Da je Avdukic u pitanju pa hajde, shvatio bih...
Imamo dva ekstra golmana, trener je napravio procjenu u dogovoru sa Piplicom. Ako je Keno zdrav i spreman, ne vidim zasto bi prigovarali.
Da je Avdukic u pitanju pa hajde, shvatio bih...

-
- Kontakt:
halo covjece govorim za repkujasmin10 je napisao/la:ma kakvo iskustvo ba. vidjeli smo to iskustvo u albaniji, a begovic nema iskustva a lik brani protiv machestera, arsenala, chelsea ...... ??karameldar je napisao/la:Zasto smo mi ovakav yeben narod vise :S begovic ima 4 utakmice u repki a hasagic 40+..dakle iskustvo,iskustvo koje moze igrat glavnu ulogu,keno nas je toliko puta spasio i uvjek je branio najbolje sto moze..sto se tice papeta,njegova odluka i ne zelim se protivit tome...a ćiro jest bio dobar al smo zbog njega i izgubili u barazu..samo sto vecina nije dovoljno informisana i ne kontaju zasto miske nije igro u zenici.....
YNWA!
-
- Kontakt:
Momcino,smiri malo dozivljaje, kakvi pitari,o cemu ti?bparena je napisao/la:space je napisao/la:eh sad da je administracija na nivou da pocisti ovu djecu i bolesnike,prava prilika da se napravi kvalitetan forum...sto se sastava tice nebi ga ni ferguson ovako sastavio...dize se hajka oko golmana a dzaba ti golman ako ostali igraci ne budu na nivou... veceras 0 : 2
Sto da pocisti - jel sto tvojim pitarskim ocima ne pase, a ne gledas ocima Bosanca kojem je vise pun kur.c seljackih fazona. Haaaaaa ??
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Znamo mi svi sto miske nije igrao u Zenici i znamo i zbog koga. Ali isto znamo da je od te noci izgubo onaj sjaj u ocima svih navijaca BiH kad se pomene njegovo ime. Mozes folirat al ti se onda hilla popne na vrat i nema ti spasa.karameldar je napisao/la:Zasto smo mi ovakav yeben narod vise :S begovic ima 4 utakmice u repki a hasagic 40+..dakle iskustvo,iskustvo koje moze igrat glavnu ulogu,keno nas je toliko puta spasio i uvjek je branio najbolje sto moze..sto se tice papeta,njegova odluka i ne zelim se protivit tome...a ćiro jest bio dobar al smo zbog njega i izgubili u barazu..samo sto vecina nije dovoljno informisana i ne kontaju zasto miske nije igro u zenici.....
Zbog jednog covjeka ili njegovog inata ne smije se igrati sa svima nama i dresu repke. Zato zamjerim ovom mazlumu. On nije bitan ko ni Begovic ni Hasagic - bitno je to da sad svi skupa urade sve najbolje i da se svi uklope a ne da se tjeraju inati i sl. Zvat covjeka za tekmu iz Engleske pa ga ponovo na klupu e to mi stvarno ne ide u glavu. Cisto izivljavanje,
p.s. ponavljam - samo se nadam da je ovo laz i da nece biti tako....
Sto bi me bilo stid,jesam to sta pogrijesio ?? Jel tebe stid branit naprednog ? Jel rek'o da ce igrati samo igraci koji imaju meceve u nogama,jel ima Hasagic koji mec u nogama ?? Da ne spominjemo rezultate protiv Albanije,Rumunije,Francuske itd.Alfa_Muzijak je napisao/la:Da li ce te biti stid ovih rijeci da se aBd plasiramo na EP, za koji jos uvijek imamo velike sanse?harry_90 je napisao/la:Lazovcina svoje vrste,jedva cekam da ode vise,govorili za Ciru nesto ovaj jos gori.
Najgori selektor kojeg smo ikad imali

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pa covjece hebe se meni za iskustvo, kad je asmir bolji golman. isto sad da stavi muslimovica umjesto dzeke, zbog iskustvakarameldar je napisao/la:halo covjece govorim za repkujasmin10 je napisao/la:ma kakvo iskustvo ba. vidjeli smo to iskustvo u albaniji, a begovic nema iskustva a lik brani protiv machestera, arsenala, chelsea ...... ??karameldar je napisao/la:Zasto smo mi ovakav yeben narod vise :S begovic ima 4 utakmice u repki a hasagic 40+..dakle iskustvo,iskustvo koje moze igrat glavnu ulogu,keno nas je toliko puta spasio i uvjek je branio najbolje sto moze..sto se tice papeta,njegova odluka i ne zelim se protivit tome...a ćiro jest bio dobar al smo zbog njega i izgubili u barazu..samo sto vecina nije dovoljno informisana i ne kontaju zasto miske nije igro u zenici.....

- molotovljev
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.