FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Samo za trening, pa naši su u petak otputovali u Mostar nakon jutarnjeg treninga i ručka u Romanovu, nisam siguran da im je bilo zabranjeno da treniraju...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pa i nije bas... ako budete treci onda idete u prvo pretkolo EL, a kao drugi bi isli u drugo pretkolo... eh sad, ukoliko bi (kojim slucajem) osvojili kup, onda bi bez obzira na plasman u prvenstvu isli u drugo pretkolo...Schlager je napisao/la:Ma to vise nije toliko ni vazno,drugi ili treci,skoro svejedno...
Zbog ovog poljuljanog povjerenja u trenera i tim,plasim se blamaza na ove zadnje dve utakmice u Sarajevu...nadam se da nisam u pravu.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
tatamata realan izvjestaj... Velez je menscini svjesno prepustio i loptu i igru protivniku, svjestan da se na onakvom terenu puno ne moze napraviti nekakvim dodavanjima i akcijama, nego iskljucivo cekanjem greske protivnika. Jedino se ne bi slozio da je za drugi gol kriv golman, jer ga je Dzafic (bar iz mog ugla
) majstorski prebacio... Borac i pored cinjenice da je imao loptu, previse je pokusavao siriti igru na onakvom terenu, sto ga je kostalo da u sustini nije ozbiljnije zaprijetio, osim sanse pred kraj prvog poluvremena, kada je golman Veleza odlicno obranio udarac menscini 18-ke.

Evo da i ja napisem vise nesto u vezi juceresnje utakmice...
Iskreno govoreci, nadao sam se juce da se moze pobjediti Velez i ostati u trci za naslov, ali od toga nije bilo nista...
Po izvjestaju tatamate, vidim da smo bili ako ne bolji onda da smo barem ravnopravno parirali Velezu koji je iskoristio svoje sanse i zato je zasluzeno pobjedio. Jos jednom se pokazalo kako nam je losa igra a jos vise realizacija u gostima u proljetnom dijelu sampionata...
Gledajuci sad tabelu, reklo bi se i da nam je 2.mjesto ugrozeno ali mislim da nije...Pobjedom protiv Olimpika bi ga i definitivno potvrdili, jer tesko ce Siroki dobiti Zvijezdu u gostima, a i ako dobije ja mislim da ce odigrati najmanje nerijeseno kuci protiv Zrinjskog ili izgubiti, tako da ce vjerovatno Sarajevo ostati bez Evrope iako uspiju pobjediti i Rudara u gostima i nas na Kosevu. (To je moje misljenje!) Mislim da je poslije ovog kola mnogo toga jasnije, bar sto se vrha tice.
Nadam se da ce ovaj tim po zavrsetku sezone dobiti novog sefa strucnog staba, i dosta novih provjerenih pojacanja.
Iskreno govoreci, nadao sam se juce da se moze pobjediti Velez i ostati u trci za naslov, ali od toga nije bilo nista...
Po izvjestaju tatamate, vidim da smo bili ako ne bolji onda da smo barem ravnopravno parirali Velezu koji je iskoristio svoje sanse i zato je zasluzeno pobjedio. Jos jednom se pokazalo kako nam je losa igra a jos vise realizacija u gostima u proljetnom dijelu sampionata...
Gledajuci sad tabelu, reklo bi se i da nam je 2.mjesto ugrozeno ali mislim da nije...Pobjedom protiv Olimpika bi ga i definitivno potvrdili, jer tesko ce Siroki dobiti Zvijezdu u gostima, a i ako dobije ja mislim da ce odigrati najmanje nerijeseno kuci protiv Zrinjskog ili izgubiti, tako da ce vjerovatno Sarajevo ostati bez Evrope iako uspiju pobjediti i Rudara u gostima i nas na Kosevu. (To je moje misljenje!) Mislim da je poslije ovog kola mnogo toga jasnije, bar sto se vrha tice.
Nadam se da ce ovaj tim po zavrsetku sezone dobiti novog sefa strucnog staba, i dosta novih provjerenih pojacanja.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
jedva cekam da vas vidim na grbavici 

Hocemo li se još "cerati"
samo mi to odgovorite.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
" пост, & ' ?, % " ?

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 16 maj 2010, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
Mozda je ovo sto cu napisati glupo,ali ja bih volio da igramo to prvo pretkolo gdje bi dobili neke indijance iz San Marina ili sa Malte,pa da popunimo stadion i jos ih prodjemo,a ako bude drugo pretkolo tu cemo dobiti jaku evropsku ekipu jer nismo u drugom kolu nosioci i bojim se da bi Banjaluka tada vidjela samo jednu evropsku utakmicu.
$, " ја " то ?. " " ?, % $ $ $ - " готов за $ ?. за прво ? ' % $ $ готов(& ја & ?), & $ " се $ & " $ ? на "Schlager je napisao/la:Mozda je ovo sto cu napisati glupo,ali ja bih volio da igramo to prvo pretkolo gdje bi dobili neke indijance iz San Marina ili sa Malte,pa da popunimo stadion i jos ih prodjemo,a ako bude drugo pretkolo tu cemo dobiti jaku evropsku ekipu jer nismo u drugom kolu nosioci i bojim se da bi Banjaluka tada vidjela samo jednu evropsku utakmicu.
? " $ ? супер " прво ? $ се ? " $ " $ & ", ' ? за $
"" ПУТ ""
" je napisao/la:$, " ја " то ?. " " ?, % $ $ $ - " готов за $ ?. за прво ? ' % $ $ готов(& ја & ?), & $ " се $ & " $ ? на "Schlager je napisao/la:Mozda je ovo sto cu napisati glupo,ali ja bih volio da igramo to prvo pretkolo gdje bi dobili neke indijance iz San Marina ili sa Malte,pa da popunimo stadion i jos ih prodjemo,a ako bude drugo pretkolo tu cemo dobiti jaku evropsku ekipu jer nismo u drugom kolu nosioci i bojim se da bi Banjaluka tada vidjela samo jednu evropsku utakmicu.
Kakvu imate ekipu koga god da dobijete ispasce te, neznam dali vam se i isplati nesto praviti za jednu Evropsku utakmicu.
Pa mi se nadamo da cemo se pojacati.
Pa ko jos pravi stadion za Evropu za jednu evropsku utakmicu, kakva glupost, ko da ce taj stadion biti renoviran samo 1god. Na tom stadionu ce Borac u buducnosti igrati Evropu, ako ne svake barem svake druge godine, a ovaj tim tesko da ce ostati kakav jeste kad pocnu kvalifikacije, uz neka dobra pojacanja mozda se i ode dalje, barem do 3. pretkola ELcena je napisao/la:" je napisao/la:$, " ја " то ?. " " ?, % $ $ $ - " готов за $ ?. за прво ? ' % $ $ готов(& ја & ?), & $ " се $ & " $ ? на "Schlager je napisao/la:Mozda je ovo sto cu napisati glupo,ali ja bih volio da igramo to prvo pretkolo gdje bi dobili neke indijance iz San Marina ili sa Malte,pa da popunimo stadion i jos ih prodjemo,a ako bude drugo pretkolo tu cemo dobiti jaku evropsku ekipu jer nismo u drugom kolu nosioci i bojim se da bi Banjaluka tada vidjela samo jednu evropsku utakmicu.
Kakvu imate ekipu koga god da dobijete ispasce te, neznam dali vam se i isplati nesto praviti za jednu Evropsku utakmicu.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Mora da je ruzan osjecaj pokusati isprovocirati nekoga a niko te ne sljivi ni 2 posto vec ljudi pisu kao da tvoj post ne postoji

Ako je blamaza u ove dve utakmice u Sarajevu jedini nacin da ona drtina ode sa klupe ja sam za to da primio deset golova u te dve utakmice!!!
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
' " он " & " &, а за % не ' % ". $ ' ? 1:0 ? 2:1 $ " вјероватно ? " & па " ? %, $ " горе него & а & " ' " а " то... Најгоре " ? $ " & ? па се ? ", па " ? &, а ' " $ за то. " " ? " ? " $ " " по " ? не " се у & јурњаву. $ " " % " $pajkan85 je napisao/la:Ako je blamaza u ove dve utakmice u Sarajevu jedini nacin da ona drtina ode sa klupe ja sam za to da primio deset golova u te dve utakmice!!!
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Ma izgleda da im je to genetski, čitav život pokušavati druge ubijediti da si u pravu...Schlager je napisao/la:Mora da je ruzan osjecaj pokusati isprovocirati nekoga a niko te ne sljivi ni 2 posto vec ljudi pisu kao da tvoj post ne postoji![]()
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
J.biga, sta da kazem. Mislio sam da ce Borac kao ekipa koja se bori za dva pehara bez nekih vecih problema da dobije Veleza u cijem sastavu je bilo dosta mladih igraca. Nije da nisam pomislio na neku "zakulisanu radnju" ali to je bilo nekih 30% misljenja a onih 70% sam bazirao na razlike u kvaliteti jucerasnjih sastava. Izgleda da sam se prevario i da ste 100% u pravu sto se tice vaseg trenera Marica.Stole iz Bora je napisao/la:Samo opusteno sta vam je, danas lagano uzimate tri boda ..
Ostaje nam jos kup utakmica u srijedu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- slavko njegus
- Kontakt:
A sta je to nama " genetski" svojstveno? To sto smo prvi, to sto smo sampioni? To sto cemo vam napunit mrezu u srijedu.... E jade jadni...Dodji u Sarajevo na utakmicu, slobodno.... i NAGLEDAJ SE... LJEPOTE.
Onaj MAJMUN Zoran Maric je upropastio Borac!!!!! Kako niko iz uprave ne vidi da je covjek zalutao na klupu.Iz 6 utakmica na strani ove polusezone donio je 1 bod i to ga vile pronosale u sirokom !!!Gol razlika mu je jos impresivnija,znaci iz 6 utakmica primljeno je 11 komada a dali su svega 3 gola !!!!I dokle vise tog DZOA DAMJANOVICA,**** ga Dzimi a on Dzimija,nek ga povede sa sobom kad podje,il nek mu otvore kafanu jer ga i onako samo po kafanama mozes i sresti !!!!Covjek je KATASTROFA ! Izjebo nas je ko niko izgubljen k"o ovca na terenu,masi loptu,usere se .....ma dajte vise !!!! STA JE OVO...
Nemojte tako,covjek ima podrsku navijaca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.