FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ovaj Sommer protiv nas ala Lav Jasin ili Peter Smajhel
Lik nije normalan
Lik nije normalan
Borrusia se provukla i nosi nezasluženo bod.Yebeni Sommer kao magnet na golu svaka lopta u njega.Odigrali smo strašnu utakmicu Naglesmanu se nema šta zamjeriti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
10.0 ocjenu dobio.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑27 avg 2022, 20:29Ne pamtim da je jedan golman ovako branio
Realno trebalo je biti 8:1
Al bilo je i dosta suteva u njega, Mane 2 puta njemu u ruke u jednom napadu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Dosad nisam vidio da je jedna ekipa imala 20 šuteva u okvir gola.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pomalo postaje iritantno ovo ponistavanje golova, svaku utakmicu po dva gola.
Realno, danas onaj prvi gol Manea nije trebao biti ponisten.
Ekipa je dala sve od sebe ali kao sto sam ranije napisao, ovo su one noci kao onomad protiv Villareala ili At. Madrida, kada sve uradis ali ne uspijes pobijediti.
Kada pocnemo takve meceve dobijati i davati odlucujuce golove u 90+, tek tada cemo osvajati LP redovno.
Ovaj mec je dokazao da nam treba klasicna devetka.
Treba malo spustiti loptu, duboko udahnuti i smiriti strasti, ovi bodovi su nezasluzeno izgubljeni ali idemo dalje, ekipa prsti od snage.
Ekipa je dala sve od sebe ali kao sto sam ranije napisao, ovo su one noci kao onomad protiv Villareala ili At. Madrida, kada sve uradis ali ne uspijes pobijediti.
Kada pocnemo takve meceve dobijati i davati odlucujuce golove u 90+, tek tada cemo osvajati LP redovno.
Treba malo spustiti loptu, duboko udahnuti i smiriti strasti, ovi bodovi su nezasluzeno izgubljeni ali idemo dalje, ekipa prsti od snage.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem se u vecini stvari samo Villareal nije bila takva utakmica, tu mi nismo stvarali neke prilike, totalno bezidejno je to bilo ko u Kovacevo doba.Omerbavarac je napisao/la: ↑27 avg 2022, 20:36Pomalo postaje iritantno ovo ponistavanje golova, svaku utakmicu po dva gola.
Atletico smo unistili tek drugi mec, prvi bara bara. Ybg nije islo danas nista, losa zavrsnica, razbranio si golmana, ponisten ti cist gol, ovi zabiju iz jedne greske Upamecana i do ovog suta Thurama ja mislim par minuta prije kraja nisu imali ozbiljne situacije...
Nagelsmann uradio svoj dio, neutralisao protivnika, svojim igracima kreira 3-4 zicera koja nisu uspjeli spakovati. Kriminalna partija Comana, Mane isto tanak, Musiala na kraju isto zapuca solidnu situaciju bogu u oko.
Zabrinjava li vas forma Neuera? Meni je tako nesiguran nekako, samo cekam da proda gol, a ne vadi vise ekipu kad treba kao sto je prije znao. Upamecano mora na klupu, De Ligt startati. Kimmich je digao nivo igre u odnosu na proslu sezonu i fino on to drzi u sredini, samo su mu prekidi smijurija. 50 centarsuteva on nabije u bunar, prije je to bilo ostrije puno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kao da sam gledao reprizu nekih ranijih utakmica ova dva rivala. U 99% slucajeva ovo bi bilo dovoljno za sigurnu pobjedu, ali protiv Gladbacha jednostavno ne ide u zadnje vrijeme. Nemam neke zamjerke ni na igru ni na zalaganje, nije islo i to je to. Zapale su mi samo dvije stvari jos za oko: Mane ima problema sa pozicioniranjem nije ovo vise tako slucajno (na stranu prvi gol, govorim za druge situacije). I De Ligt kao devetka bode oci, malo amaterski to djeluje. Iako pretpostavljam kad bude sljedeci put situacija da se gonja rezultat i bunari, imat cemo i Cupu na raspolaganju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba priznati da smo danas gledali potpuno novog Sanea, covjeka sa voljom i zeljom.
Steta sto nije postigao koji gol vise no i to ce doci na svoje i to vrlo brzo.
Upa treba dobiti zabranu igranja narednu utakmicu zbog one greske ali pri tome da to nije utakmica kupa koja je na rasporedu u srijedu.
De Ligt mora uvezati nekoliko startova.
Uzgred receno, prava je steta sto nije postigao onaj gol pri voleju pred kraj utakmice.
Pitam se kada ce Muller dobiti odmor, strah me da ne pregori?
Steta sto nije postigao koji gol vise no i to ce doci na svoje i to vrlo brzo.
Upa treba dobiti zabranu igranja narednu utakmicu zbog one greske ali pri tome da to nije utakmica kupa koja je na rasporedu u srijedu.
De Ligt mora uvezati nekoliko startova.
Uzgred receno, prava je steta sto nije postigao onaj gol pri voleju pred kraj utakmice.
Pitam se kada ce Muller dobiti odmor, strah me da ne pregori?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma utakmica protiv Villareala je bila bezmuda, a tek je takva kada se vidi danas žar cijele ekipe, gdje ne samo da se pritiskalo i dobro igralo, nego bukvalno su stalno išli u žestoke duele i ginuli za svaku loptu. Samo što je pored Sommera i generalno Gladbach zatvorio koliko je mogao prostor, dosta vremena su stajali kompaktno. Uspjeli donekle nas ograničiti, a opet smo toliko i toliko prilika imali. Draža mi je generalno i lošija igra i pobjeda na guzove, od neke dobre igre i poraza, ali bar večeras se spasio bod. Prema prikazanom bod ispadne malo, ali opet je bilo bitno, zbog neke stabilnosti rezultata ovo ne izgubiti.
Možda je ova utakmica i najbolji primjer što nam ekipa deset sezona uzima titulu, jer su večeras i pored toliko uzastopnih titula gorili, kao da se igra finale LP, a i atmosfera na stadionu je bila užarena kao da je još veća utakmica bila u pitanju.
Mane je danas nešto pokušavao, iako nije bio kao u prethodnim utakmicama, zaslužio je da zabije bar gol, onaj mu nesretno poništiše....A vidim pored tebe i drugi kritikuju Comana, iako je on po meni imao u prvom poluvremenu određene jako dobre akcije, zamalo je i pogodio u prvom dijelu prvog poluvremena, pogotovo ona jedna dobra šansa što je otišla knap iznad gola. Par puta je tada dobro promiješao odbranu, a u drugom poluvremenu je bilo padova i nesretnih odluka kod njega.
Sane se od prošle utakmice probudio, sada je to i drugi govor tijela, sjajan gol je zabio, a i sjajnu utakmicu odigrao. To je sada plus. De Light pored odbrane, sjajan za napada u nuždi....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Centre forward
- Kontakt:
U proteklih, pa haman deset godina, Zelena Borussia nam je protivnik sa kojim najteže prolazimo. Nisu nam tako davno utrpali 5 komada.
Nismo loše izgledali uopšte ali nije htjela u gol. Iskreno sam mislio da ćemo zijanit' danas.
Ova utakmica je recept kako će, pa ne većina. nego svaka ekipa igrati protiv nas. Probaće da iskoriste greške u kombinatorici i trčati kontre. Problem je kad početni presing koji se forsira ne prodje, pa onda postaju malo bezidejni. Kvalitetnije ekipe će znati to da kazne i sa više komada od BMG. Zubo je malo jednodimenzionalan, Alegri za sirotinju.
Imamo tako širok kadar igrača sa kojim možemo igrat' ama baš svaku formaciju. Ako nas iko zayebe u nekoj bitnoj tekmi to će 90 % bit' trener.
Nismo loše izgledali uopšte ali nije htjela u gol. Iskreno sam mislio da ćemo zijanit' danas.
Ova utakmica je recept kako će, pa ne većina. nego svaka ekipa igrati protiv nas. Probaće da iskoriste greške u kombinatorici i trčati kontre. Problem je kad početni presing koji se forsira ne prodje, pa onda postaju malo bezidejni. Kvalitetnije ekipe će znati to da kazne i sa više komada od BMG. Zubo je malo jednodimenzionalan, Alegri za sirotinju.
Imamo tako širok kadar igrača sa kojim možemo igrat' ama baš svaku formaciju. Ako nas iko zayebe u nekoj bitnoj tekmi to će 90 % bit' trener.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Realno utakmica trebala zavrsiti 5:1 ali sta je tu je. Mocno izgledamo na terenu, to je najbitnije. 

Igra je bila fantasticna. Imali su srece i Sommer koji je protiv nas uvijek ko Kahn iz najboljih dana.
Upamecano je kiksara i takav ce uvijek biti. Kostat ce nas sigurno ako bude igrao. To je Zamjerka Nagelsmannu kao i to sto Muller iako je bio los mora igrati skoro do kraja.
U lp je nekad bitnije zabiti i kad nisi dominantan.
Upamecano je kiksara i takav ce uvijek biti. Kostat ce nas sigurno ako bude igrao. To je Zamjerka Nagelsmannu kao i to sto Muller iako je bio los mora igrati skoro do kraja.
U lp je nekad bitnije zabiti i kad nisi dominantan.
Nur der FCB
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidovic u Vitesse na jednogodišnju posudbu.
Bayern's supervisory board held a meeting at Allianz Arena today. President Herbert Hainer proposed the extension of Hasan Salihamidžić's contract. A new deal until 2026 has been approved @BILD

Zar vi niste tjerali Hasana prosle sezone
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema vise SK na moja tv, trebace linkova uskoro..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- farinelli123
- Kontakt:
Nagelsmann on possible transfers before Thursday's deadline: "I don't know if anything else will happen. We currently have 21 (outfield) players, so I hope we don't get many injuries. I'm planning with the players I have"
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zaboravljen kup. 
Nista posebno, vidi se da je to u drugoj brzini ali tako je bilo onomad i protiv Kiela.
Edit: Ryan majstorski.

Nista posebno, vidi se da je to u drugoj brzini ali tako je bilo onomad i protiv Kiela.

Edit: Ryan majstorski.