PS: Sve da sam i iz capljine (a nisam) bolje i to nego sa sirokog!

Kolko god bilo sramotno primiti 6 golova od maltezani opet ne moze u isti kos sa vasom brukom i dudelanzom jer mi smo makara prosli a vi ne basbekicamir je napisao/la:Hvala Anti Vidacku sto nam nije obezbjedio europu ove godine jer bi imali scenarij kao Borac i Sarajevo ove godine,kako su nam protivnici za europu bili losi govori podatak da su prvi navedeni ispali od Celika iz Niksica dojucerasnjeg drugoligasa Crne Gore a Sarajevo primi 6 komada od maltezana u dvije utakmice,samo se dragom bogu mogu moliti da u 2. pretkolu ne dozive katastrofu koja ce obiljeziti njihove euro uspjeha kao sto je dudelange osramotio nas klub prije par godina i cesto ga se "dusmani" sjete kao provokaciju,u europu ne treba niti odlaziti ako za nju nemas plan i program !
Koji si ti neznalac. Pa taj ga moze samo sa linije uvaliti, kad je nesto sam napravio ?bekicamir je napisao/la:Bekic mora postati nova jaka karika ,klub treba ovoga momka forsitati jer zna pogoditi iz nemogucih situacija ali takodjer ima Slobodinu skolu padanja kad god to moze,u duelu je nikakav i uvijek trazi prekrsaj,Peric ga mora malo "nabildat" samopouzdanjem i snagom!
Kad tako mudro zboris, najbolje bi tebe bilo postavit za šefabekicamir je napisao/la:Koliko je Bekic postigao lani golova?!
Koliko je momku godina?
Aj ne lupaj gluposti,nije messi ,covjek je dobar za ove kvazi lige i to je to!
A da je klasicni centrafor,to jeste !
Ne hvala,ti i tvoja malenkost ste to zasluzili!anonym0us je napisao/la:Kad tako mudro zboris, najbolje bi tebe bilo postavit za šefabekicamir je napisao/la:Koliko je Bekic postigao lani golova?!
Koliko je momku godina?
Aj ne lupaj gluposti,nije messi ,covjek je dobar za ove kvazi lige i to je to!
A da je klasicni centrafor,to jeste !
Pa dobro mozda bi bilo bolje pojacati odbranu jos malo. U vezi smo sasvim solidni, osim naravno ako se pred kraj prijelaznog roka bude prodavalo kako smo navikli..bekicamir je napisao/la:Dobili smo jednog od najboljih mladih napadaca u BiH ,lani 10 pogodaka za Leotar koji se borio za opstanak!
Scepanovic,Markovic,Anicic....jos jedan provjereni vezni igrac i to je to!
Pa dobro ,pri bi u vecini slucajeva izgubili 2/3 ekipe u 6. mjesecu sto ove godine nije slucaj ,u odbrani imamo jos Radeljica koji moze biti solidna zamjena ,malo pomalo bit ce to bolja momcad nego lani i pored ovakvog Borca i Sarajeva mislim da mozemo se sa Olimpicom ukljuciti u borbu za to 3. mjesto ,imamo mladu momcad sa trojicom iskusnih kao sto su Markovic,Scepanovic i Zurzinov te Muminovic koji moze dosta pomoci samo ako bude imao motiva i zelje za dokazivanjem,ostalo su sve mladi momci zeljni dokazivanja a sto je najbitnije imaju i premijerligaskog iskustva !starmo94 je napisao/la:Pa dobro mozda bi bilo bolje pojacati odbranu jos malo. U vezi smo sasvim solidni, osim naravno ako se pred kraj prijelaznog roka bude prodavalo kako smo navikli..bekicamir je napisao/la:Dobili smo jednog od najboljih mladih napadaca u BiH ,lani 10 pogodaka za Leotar koji se borio za opstanak!
Scepanovic,Markovic,Anicic....jos jedan provjereni vezni igrac i to je to!
P.S. Gdje ti je Pero u sastavu ?
Ovo je već nešto.Zasada nova uprava odradila dobar posao.Još da se ekipa uigra.Po meni pored ovih što su planirane fale još jedna ili dvije pripremne utakmice ali mislim da su Perić i ostali toga svjesni.starmo94 je napisao/la:Potpisao Igor Anicic. Svaka cast upravi sto je reagirala na vrijeme !
Momak je u vecini utakmica Leotara bio proglasen za igraca utakmice nisu samo golovi mjerilo uspjeha,nije klasican napadac vec vise nesto kao Zizovic sto je igrao u Zrinjskom!tomgreen je napisao/la:Igor Anicic me nimalo ne odusevljava, kada mu pogledate statistiku vidjet cete da je u ovoj sezoni u 25 utakmica koliko je odigrao dao 3 gola borcu i 3 gola slaviji,1 dao rudaru iz prjedora a 1 kozari(sve predstavnici RS-a). Ostala 2 jedan zrinjskom jedan zeljeznicaru. Niste glupi sami donesite zakljucak.trener peric je inzistirao da se dovede ovaj igrac,moje misljenje je da ce biti promaserna investicija. nadam se da sam u krivu.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.