FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

drop
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 12:58

Los*Blancos je napisao/la:Joj koliko dizete u nabesa tog Ronaldhinha, bio je na sceni 2,3 godine ..inace obraz mu guzica 8-) 8-)
Prije nego što nastaviš pljuvati po ovom velemajstoru procitaj ovaj text o njemu.

http://www.****.com/index.php?optio ... Itemid=100
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 25 avg 2010, 12:59

Ljudi ba sta vam je, da niste fulili temu, de napravitesebi temu NAJVECI Brazilac i laganini se raspravljate.

Veceras spektalkl na Nou campu, bit ce ludilo samo aBd da nedjem negdje da gledam tekmu ibit ce jos bolje.

p.s. Od Brazilaca koje sam ja gledao poredak bi izgledao ovako: 1. Romario/Ronaldo/Dinho/Rivaldo ako me razumijte
Mes Que Un Club

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 13:03

drop je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Joj koliko dizete u nabesa tog Ronaldhinha, bio je na sceni 2,3 godine ..inace obraz mu guzica 8-) 8-)
Prije nego što nastaviš pljuvati po ovom velemajstoru procitaj ovaj text o njemu.

Ma on je svoje isprdio..i ponavljam damu je obraz guzica :mrgreen: ehhhhhhhhhh ti brazilci :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 13:04

Ja sam se najezio od ovog texta.

Jedva cekam vcs taj docek da vidimo. Sigurno ce istrcati dosta poslije ostalih igraca kao sto je radio u Barceloni. Jedvaa cekamm.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 13:08

Ronaldhino ce imati svoji 5 min na pocetku.. :lol: posle ce biti u drugoj ulozi jer mali mis igra fudbal danas :mrgreen: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2010, 13:11

Utakmica nije ni bitna uopste toliko.Nenormalno mi je krivo sto necu moci pogledati docek Ronaldinha,al mozda stignem na drugo poluvrijeme da malo gledam.Valjda ce biti neki video o ovome,posebno izdvojen pa da pogledam i to.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 13:17

amertiger je napisao/la:Ljudi ba sta vam je, da niste fulili temu, de napravitesebi temu NAJVECI Brazilac i laganini se raspravljate.

Veceras spektalkl na Nou campu, bit ce ludilo samo aBd da nedjem negdje da gledam tekmu ibit ce jos bolje.

p.s. Od Brazilaca koje sam ja gledao poredak bi izgledao ovako: 1. Romario/Ronaldo/Dinho/Rivaldo ako me razumijte
Pa pošto su sva cetvorica ovih velikana igrala Barceloni svojevremeno, evo i njihovih doprinosa za klub.

Ronaldo, zabio pobjedonosni gol u finalu Kupa Kupova 1997 protiv PSG (inace te godine postavio klupski rekord Barce po broju potignutih golova u jednoj sezoni= 34 , tek prošle godine je Messi izjednacio taj rekord).
Te sezone 96/97 sa Barcom uzeo i titulu prvaka Španije.

Romario, igrao dvije sezone 93-95, u te dvije sezone bio ubjedljivo najbolji i najatraktivniji igrac na svijetu, svojim potezima odeševljavao citavu sportsku javnost, uzeo jednu titulu prvaka sa Barcom u sezoni 93/94 u toj sezoni zabio i 30 golova.

Rivaldo, ovaj velikan je odigrao u dresu Barce 5 sezona, skupio 157 nastupa i zabio 86 golova u La Ligi ,statistika vrlo slicna kao u Ronaldinha. Sa Barcom uzeo dvije titule prvaka (1998,1999) jedan kup Kralja (1998) i UEFA Superkup (1997)

Ronaldinho, pet nezaboravnih godina na Camp Nou (2003-2008), 145 nastupa i 70 golova u La ligi.
Sa Barcom osvojio dvije titule prvaka (2005,2006), super kup Španije (2005,2006) i titulu prvaka Evrope sezona 2005/2006 u utakmici protiv Arsenala.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 25 avg 2010, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 13:21

http://www.acmilan-serbia.**** ewo ovdje imate nekoliko streamova !!!!!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 13:25

Hoce li ovo prikazivanje najboljih njegovih trenutaka dogoditi prije utakmice ili kada igraci istrce na teren?
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 25 avg 2010, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 13:27

A_d_0 je napisao/la:Hoce li ovo prikazivanje najboljih njegovih detalja dogoditi prije utakmice ili kada igraci istrce na teren?
prije rekme 5 minuta ce imat a nezz oceli to biti na streamu

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 13:29

A_d_0 je napisao/la:Hoce li ovo prikazivanje najboljih njegovih trenutaka dogoditi prije utakmice ili kada igraci istrce na teren?
http://www.****.com/index.php?optio ... &Itemid=94

A evo i pismo koje je posalo navijacima Barce

http://www.****.com/index.php?optio ... &Itemid=94

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 25 avg 2010, 13:38

Los*Blancos je napisao/la:
drop je napisao/la:

Ma on je svoje isprdio..i ponavljam damu je obraz guzica :mrgreen: ehhhhhhhhhh ti brazilci :mrgreen:
A jesi ti navalio protiv Ronaldinha sigurno sto te je mnogo puta slao uplakanog u krevet :mrgreen: :mrgreen:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 25 avg 2010, 14:01

Sto se tice najboljih brazilaca koje sam gledo, vjerovatno je Ronaldo najbolji, pa milimetar iza Rivaldo, pa tek onda Ronaldinjo. Ronalda su povrede unistile, ali je opet odigro nekoliko spektakularni sezona i zlatnim slovima se upiso u svjetsku historiju fudbala. Gdje bi mu bio kraj da ga povrede nisu unistavale? Rivaldo je meni najdrazi brazilski fudbaler, sa najdopadljivijim stilom... Jos uvijek pamtim njegov cuveni trzaj na koji padaju pod 2-3 protivnicka igraca. Nikoga me nije bilo strah kao njega kada je Barsa igrala sa Valensiom. Kada god ima loptu ja pomislim da ce dati gol :twisted: . Ronaldinjo je daleko iza njih dvojice. Imo je 3-4 fantasticne sezone, ali je imo dosta crnih momenata u sve tri evropska kluba u kojim je igro. Ali ipak u te 3-4 sezone je pokazo da je veliki genijalac, tako da bi mu dao minimalnu prednost u odnosu na Romaria.

Sto se tice najboljih igraca svijeta... Maradona je ubjedljivo najbolji igrac kojeg sam ikada gledo. Ranije sam to na drugim temama detaljnije obrazlozio, tako da nema potrebe da se ponavljam. Nevjerovatno je koliko svojim stilom igre Mesi podsjeca na Maradonu. Ako nastavi ovim tempom, mogo bi postati najbolji igrac svih vremena. Ipak, ako ga nadmasi u fudbalskim vjestinama, nikada ne moze nadmasiti njegovu osobnost i stovirt uzivanje kod gledaoca kakvo je stvaro Maradona. Toliko je plijenila njegova pojava da se moglo cijelu utakmicu samo u njega gledati i kada ima i kada nema loptu. Neponovljivo!!

U kakvom sastavu Barsa igra sa Milanom? Je l u najjacem ili kombinovanom?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2010, 14:17

Igrace vjerovatno u najjacem sastavu jer im je ovo posljednja provjera pred pocetak sezone,tako bi trebalo.Ali nije nista sigurno,to se obicno ne zna do pred sam pocetakm utakmice.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 avg 2010, 14:56

Ronaldo i Ronaldinho dva najveca igraca u proteklih desetak godina sigurno

Imate srece sto su obojica igrala za vas ;) al brazilci su cudo, niko ne moze s njima 8-)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 15:05

Ma on je svoje isprdio..i ponavljam damu je obraz guzica :mrgreen: ehhhhhhhhhh ti brazilci :mrgreen:[/quote]
A jesi ti navalio protiv Ronaldinha sigurno sto te je mnogo puta slao uplakanog u krevet :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 avg 2010, 15:57

Za kralja ce biti priredjen kraljevski docek, a i utakmica bi trebala biti lijepa za gledanja. Valjda ce Pep od prve minute ubaciti Vilju i Adriana, pa da malo i njih vidimo u nasem dresu.

Tesko je pretpostaviti hoce li igrati kompletan prvi tim, ja bi reko da ce tu biti kombinovanja nekih dosta. Prvo kolo lige je za vikend, a onda opet slijedi pauza od dvije sedmice zbog reprezentacija, tako da i nema vremena za uigravanja neka, a mozemo se i samo nadati da ce nas povrede zaobici. Veoma nam je vazno pobijediti u prvom kolu, u drugom nam dolazi lagan protivnik kuci, srecmo eto u ova dva prva kola laksi su protivnici, uvijek smo imali problema poslije ovih prekida zbog reprezentacija.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 20:50

0-0 na poluvremenu, utakmica više rekreativna i kao neki trening, Villa i Zlatan u napadu i kao nešto pokušavali,ali odbrana Milana to je sve ocistila.
Na klupi Valdes,Pique,Xavi,Messi,Bojan,Alves....Pedra nisam ni vidio na klupi :?
Pinto,Jeffren,Dos Santos,Adriano,Milito u prvih 11
Docek Ronaldinha fantastican, gotovo 100.000 ljudi ga docekalo sa ovacijama, prije toga pušteni klipovi njegovih igara u dresu Barce.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 21:38

auuuuuuuuuuuuuuu vidio sam golcinu PIPO KRALJ :lol: :lol: :mrgreen:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 21:39

dobro se drzite hah :mrgreen: Grande Pipo, Grande Ronaldinho !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.