Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Meni se učinilo da je poslije žutog sudiji rekao fuc.k off pa onda reče mrš u pi.č.ku materinu
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Na Bosanski da ga lijepo razumije covjek.X31987 je napisao/la:Meni se učinilo da je poslije žutog sudiji rekao fuc.k off pa onda reče mrš u pi.č.ku materinu
Dobro ti se činiX31987 je napisao/la:Meni se učinilo da je poslije žutog sudiji rekao fuc.k off pa onda reče mrš u pi.č.ku materinu

"We need to suffer. And we need to fight."
Kad mu je Mujdža vratio jednu nezgodnu loptuvrebac86 je napisao/la:Jedino mu zamjeram par puta je bespotrebno(kod povratnog pasa) izbio loptu prema naprijed i u aut! Jeste bio teren los i ogroman ulog u pitanju ali ipak je kapiten bio! Cak je jednom čini mi se i mater opsovao

Više su ga puta naši doveli u nezgodnu situaciju nego Velšani. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Cini mi se da je ipak bio Sunjic al nebitno, bitno da je mama otislaSoba je napisao/la:Kad mu je Mujdža vratio jednu nezgodnu loptuvrebac86 je napisao/la:Jedino mu zamjeram par puta je bespotrebno(kod povratnog pasa) izbio loptu prema naprijed i u aut! Jeste bio teren los i ogroman ulog u pitanju ali ipak je kapiten bio! Cak je jednom čini mi se i mater opsovao![]()

This time next year we'll be millionaires.
Jeste, upravu si, evo sad sam gled'o, ispricavam seMomciluk je napisao/la:Cini mi se da je ipak bio Sunjic al nebitno, bitno da je mama otislaSoba je napisao/la:Kad mu je Mujdža vratio jednu nezgodnu loptuvrebac86 je napisao/la:Jedino mu zamjeram par puta je bespotrebno(kod povratnog pasa) izbio loptu prema naprijed i u aut! Jeste bio teren los i ogroman ulog u pitanju ali ipak je kapiten bio! Cak je jednom čini mi se i mater opsovao![]()

Bila je jedna skakljiva situacija kad ga je Ramsy ja mislim mogao lobovat iz slobodnog sa 35 m....previse je izasao na peterac....uhh bilo je blizu
osim toga bio je siguran po meni. mora se bolje postavljat kod prekida...a iz igre meni je jedan od boljih golmana
osim toga bio je siguran po meni. mora se bolje postavljat kod prekida...a iz igre meni je jedan od boljih golmana
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Daje mu sudija zuti, a on: fuck off... mrš!

- DragonGirl
- Kontakt:
A izgalamio se vala na ove naše igrače i pričao s njima na ovoj utakmici možda kao ni na jednoj prije. Vjerovatno je i ta kapitenska traka učinila svoje. Od Asmira koji prije 5-6 godina nije znao sastavit ni rečenicu na bosanskom kako treba, danas ga govori skoro bez greške i sve češće i u tim nekim spontanim situacijama. Može on otići bilo gdje, ali korijeni su korijeni, ne može Bosna iz njega.
[youtube][/youtube]
Nesto mi nece ovaj embed na forumu, pa evo link ako ne radi ovo drugo:
Nesto mi nece ovaj embed na forumu, pa evo link ako ne radi ovo drugo:
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ispričali se bolje nego kad na kafu odu.DragonGirl je napisao/la:A izgalamio se vala na ove naše igrače i pričao s njima na ovoj utakmici možda kao ni na jednoj prije. Vjerovatno je i ta kapitenska traka učinila svoje. Od Asmira koji prije 5-6 godina nije znao sastavit ni rečenicu na bosanskom kako treba, danas ga govori skoro bez greške i sve češće i u tim nekim spontanim situacijama. Može on otići bilo gdje, ali korijeni su korijeni, ne može Bosna iz njega.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Ispričali se bolje nego kad na kafu odu.DragonGirl je napisao/la:A izgalamio se vala na ove naše igrače i pričao s njima na ovoj utakmici možda kao ni na jednoj prije. Vjerovatno je i ta kapitenska traka učinila svoje. Od Asmira koji prije 5-6 godina nije znao sastavit ni rečenicu na bosanskom kako treba, danas ga govori skoro bez greške i sve češće i u tim nekim spontanim situacijama. Može on otići bilo gdje, ali korijeni su korijeni, ne može Bosna iz njega.

Džabe si je nasmijo, neš yebat 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako si los ove kvalifikacije,sunce ti poljubim!!!Zamalo da budes direktni krivac i za 4 gol.Koliko god te pojedini hvalili u prelosoj si formi.I protiv Velsa zamalo nisi primio gol sa 35metara.
E **** ga Begovicu. Druga greska.

zamalo ? e moj BegaNEZALAGANJE je napisao/la:Kako si los ove kvalifikacije,sunce ti poljubim!!!Zamalo da budes direktni krivac i za 4 gol.Koliko god te pojedini hvalili u prelosoj si formi.I protiv Velsa zamalo nisi primio gol sa 35metara.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo ga sad nije zamalo....Uzasna reakcija i krivac definitivno....mirzatele je napisao/la:zamalo ? e moj BegaNEZALAGANJE je napisao/la:Kako si los ove kvalifikacije,sunce ti poljubim!!!Zamalo da budes direktni krivac i za 4 gol.Koliko god te pojedini hvalili u prelosoj si formi.I protiv Velsa zamalo nisi primio gol sa 35metara.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav flop mati draga, vadi ga.
Trenutno korisnika/ca: NerminFatic i 4 gosta.