FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
UrekohmamaSmurf je napisao/la:Kerlaaaa!!! On i Bogi sve stižu.

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Ovi streamovi koji su postavljeni kod mene ne rade. Ima li neko dobar provjeren stream.
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- inacefindecko
- Kontakt:
joj Adilovića

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Prvi pola sata apsolutna dominacija i kontrola igre, brko je ovo odlicno poslozio i ako nastavimo u ovom ritmu moramo ga zabiti pa siroki nije prismrdio golu sem greske bogija.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Yebemu Adilovicu pretrcis 100 kilometara i ti iz prve hoces je nekako da pucas. Pa uzmi polahko, sacekaj da ti dodji saigrac da pomogne.. Previse se igra napamet ponekad. Zolotic se bori ko niko. Nadam se da ce dobiti duplo vise utakmica iduce sezone ako ne i mjesto u prvih 11.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
kako niko ne komentarise 'navijanje' ovih primata?
Jer nije vrijedno trositi vrijeme a nije ni nista novo. Sta si ocekivo?asr_pd je napisao/la:kako niko ne komentarise 'navijanje' ovih primata?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Čuj ove pjesme o Federaciji, samo ne znam kome je pjevaju, čisto sumnjam da ovdje iko gaji neke osjećaje prema tom entitetu 

- Blek_Stena
- Kontakt:
I Zeba potanak. I derbi i vecerasMalo nam je Adilovic zatrokirao.
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
ma ja... primati sa drveca se spustili u kamenjar...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Čuj ove pjesme o Federaciji, samo ne znam kome je pjevaju, čisto sumnjam da ovdje iko gaji neke osjećaje prema tom entitetu

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
E sranja vala da ne moze biti vece. BHT mi zakljucan, hoce levati pare za karticu, a na internetu ne mogu da nadjem prenos

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Jel ovo finale Kupa BiH ili predizborni skup ultranacionalistickih prazivotinja?? 

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Sad bi Spaho rekao- sjajna atmosfera na tribinama 

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Ne bi da komentarisem navijanje, opet cu dobiti ban kao i prosli put 7 dana, ali samo cu reci ovo nigdje nema! Ovo nigdje nemaaaa !
A sto se tice tekme, samo da nesto pitam ? Za sta sluzi ovaj Adilovic ? Zbog njeg Selimovic ispada levat, a bori se, a on ne zna ni sta igra eto majke mi !
A sto se tice tekme, samo da nesto pitam ? Za sta sluzi ovaj Adilovic ? Zbog njeg Selimovic ispada levat, a bori se, a on ne zna ni sta igra eto majke mi !
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Kako nema, pa ovako se navija i kad wse igra protiv Borca, Zrinjskog i još nekih klubova... ništa novo...nanek je napisao/la:Ne bi da komentarisem navijanje, opet cu dobiti ban kao i prosli put 7 dana, ali samo cu reci ovo nigdje nema! Ovo nigdje nemaaaa !
Zanimljivo da se jedva cuju kad navijaju za Siroki, a kad se yebe Zeljo, Sarajevo ili aludira na ustase, to grmi.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.