Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Boli njih **** za Morzevimamuhamedhulk je napisao/la:posto kod nas to mora politicki, imaju vec marinovica kao selektora. hrv i nije zanimljivo mjesto selektora jer ionako svi odose u zg a i vise su za uzeti lovu preko savezaostaje bosnjama mjesto
mozda zato amaw nece biti jer je mjesanac
Kako nije pa Amar je kandidat njihov je zato su i glasali zanjegaZenzo je napisao/la:Sto je njima stalo do BH fudbala.![]()
Cudi me da nije neki srbin kandidat, nebo bi na zemlju spustili da on bude selektor.
Evo bice neki treci izgleda.Penaltiky je napisao/la:Htjeli Antića - nećeZenzo je napisao/la:Sto je njima stalo do BH fudbala.![]()
Cudi me da nije neki srbin kandidat, nebo bi na zemlju spustili da on bude selektor.
Muslin - neće
Tako da ako njih budemo čekali da nađu Srbina koji hoće načekat ćemo se
Ja sam za stručni štab Kodro-Marinović-Jović
Kvota 1.10 da je Borče Sredojević.Zenzo je napisao/la:Evo bice neki treci izgleda.Penaltiky je napisao/la:Htjeli Antića - nećeZenzo je napisao/la:Sto je njima stalo do BH fudbala. [emoji38]
Muslin - neće
Tako da ako njih budemo čekali da nađu Srbina koji hoće načekat ćemo se
Ja sam za stručni štab Kodro-Marinović-Jović
Biče predložen, i onda ide na mijesto pomočnika.Penaltiky je napisao/la:Đe se njega sjeti
braca po profesijimiky_hz je napisao/la:Predsednik FS RS Mile Kovačević je rekao da Kodro nije prihvatljiv za FSRS.![]()
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Sto onda onog naseg onako napadateskoroalen je napisao/la:Joj plave filozofije, sram vas bilo.
Švrakindolac svaka ti čast, uvijek sam govorio da ste vi iz Švr prava raja.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ja nemam ništa protiv njega, dobar momak.Sabinho je napisao/la:Sto onda onog naseg onako napadateskoroalen je napisao/la:Joj plave filozofije, sram vas bilo.
Švrakindolac svaka ti čast, uvijek sam govorio da ste vi iz Švr prava raja.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
jokmuhamedhulk je napisao/la:hahahaha
@mocmahale jesi ti ovaj moj imenjak @muhamed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.