Polako sinak.....u zoru se mrtvi brojegaston je napisao/la:Ne bih da vam pristajem na muku Bgm, samo ako može onaj Paragladjed da se javi i objasni zasto nema Coutinha.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
jesi to pokupio od Rac1 ili si uspio sam smislitiLillard je napisao/la:Teško da ima iritantnijih bića na forumu od vas dvojice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Na kraju bi možda bilo i najbolje vratiti Alexisa
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Tako je, a oba ispred Liverpoola. Sad razguli.gaston je napisao/la:Boli te briga baki, uvijek imaš Tottenham.Lillard je napisao/la:Teško da ima iritantnijih bića na forumu od vas dvojice.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne opuštajte se i nikad ne slavite pobedu unapred kad vam se sa druge strane nalazi jedan i jedini.......Napoleon BonaBarto 
Última hora de mercado: Negociación exprés por Di María
Čovjek koji je prvi od katalonskih medija pisao o Neymarovom transferu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
evo zvanicno Munir u Alavesu, ajd, dobro je, bar nesto ode od ovih polovnjaka, nadam se nas on nece pokopati ko Sandro
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nek pokopa Reala
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
If you ever wondered why Bartomeu wants Di Maria
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još dva pojačanja do kraja prijelaznog roka, još dva pojačanja do kraja prijelaznog roka, još dva pojačanja do kraja prijelaznog roka, još dva pojačanja do kraja prijelaznog roka...

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Jos 3 sata i 30 minuta da ovo ludilo zavrsi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Messi je ostao. Mislim da je to u ovom trenutku dovoljno da se ovaj prelazni rok proglasi velikim uspjehom.
Bajrambarecula
Dok odvajam krhtinu od kosti, sjajne vijesti dolaze
Perhan dolazi, zehra fali da bude official
Coutinjo ne dolazi 100 posto
Taman kako sam se nadao, perhan ce dati sirinu, pojacat ce i vezni red i krila, obje te rupe on moze zacepiti i to je taman
Dok odvajam krhtinu od kosti, sjajne vijesti dolaze
Perhan dolazi, zehra fali da bude official
Coutinjo ne dolazi 100 posto
Taman kako sam se nadao, perhan ce dati sirinu, pojacat ce i vezni red i krila, obje te rupe on moze zacepiti i to je taman
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
bolje da trci na sredini i bori se, nego da po krilu trosi lopte i zabija se u 5 ljudi, kad dobije vise odgovornosti igra pametnije iako je glup ko saksija
dzaba mi se nadati da nece doci jer je izvjesno da dolazi, nazalost, al ajd, valjda se moze preziviti do januara u la ligi i ligi prvaka
dzaba mi se nadati da nece doci jer je izvjesno da dolazi, nazalost, al ajd, valjda se moze preziviti do januara u la ligi i ligi prvaka
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Do januara?, i sta onda? Ko prodaje u januaru? Ko kupuje u januaru? Jos svi kvalitetni igraci ce imati nastupe u lp,Furymaker je napisao/la:bolje da trci na sredini i bori se, nego da po krilu trosi lopte i zabija se u 5 ljudi, kad dobije vise odgovornosti igra pametnije iako je glup ko saksija
Nikakve fajde od januara,
Dobar ce on biti vidjeces uz mesija, bas je to igrac kajvog trebamo, realno trebao nam je ofanzivni vezni i krilo, al opet ne prejaki i preskupi igraci jer vise ce tu sluziti kao rezerva nego kao prva postava, i sa di marijom se to oboje pokrije, mogli su to jos jedino coutinjo i lemar pokriti, ali preskupi brate za tu ulogu, ovako angel ce barem dvije godine biti dobar i taman, cifra koja se spominje je 35 miliona, extraFurymaker je napisao/la:bolje da trci na sredini i bori se, nego da po krilu trosi lopte i zabija se u 5 ljudi, kad dobije vise odgovornosti igra pametnije iako je glup ko saksija
S di marijom ovo bi bilo maximum ovog roka izuzevsi pitanje rezervnih bekova, jednog smo kapitalca dobili i realno nije ni bilo vrijeme za kapitalce jer je sejh otjerao trziste i cijene u qrac, naredno ljeto bice para za kapitalce i treba to rjesavati prije pocetka ljeta, zavisno sta ce faliti
Ajmo perhane sarni to, ako se do ponoci rijesimo arde,gomesa i rafinje, ili barem jednog ili dvojice, bice sjajno
A onda slijedi glavno pitanje, mesihevo produzenje, a di marija ako dodje to ce pomoci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Polako momci....iskažite malo vere u čoveka koji 3 godine uspešno kormilari Barsinim brodom i koji je u tako kratkom periodu osvojio toliko toga.....Sejdefa javlja da je kapetan miran i ispija svoju
i prati izveštaje o nivou vode....buona fortuna barba Barto 
Evo, kaže da je pariska Sena malo zamućena a liverpulski Mersi u opadanju....proćiće to kapetan bez problema za tili čas... 
3h prije kraja roka vasi odustali od cou haha, kao sto sam tvrdio u julu 0,01% sanse ima za taj transfer.
Dogodine ode on u psg za 50 milki
Dogodine ode on u psg za 50 milki
Pa bolje da nikoga ne dovode nego ovog cigana Perhana.
Torres i zvanično frajer koji najgluplje trola.
Torres i zvanično frajer koji najgluplje trola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.