Ivo se povrijedio. Trazio je medical time out. Problem sa koljenom.johnnyyK je napisao/la:Krajicek lagano završava posao, Delbonis je popravio servis i igru, ali izgleda da Haase neće baš tako lako slaviti ...
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Yebem ti ivo majku hajde predaj
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Ljiljani87
- Kontakt:
Nek preda pic.ckaaarelinho je napisao/la:Ivo se povrijedio. Trazio je medical time out. Problem sa koljenom.johnnyyK je napisao/la:Krajicek lagano završava posao, Delbonis je popravio servis i igru, ali izgleda da Haase neće baš tako lako slaviti ...
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
al me yebu ovi hrvati prvo karlovic pa me izvuce predajom a sad nastavljaju cilic i coric 
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Valjda Borna ispostuje over gemova.Bihac96 je napisao/la:al me yebu ovi hrvati prvo karlovic pa me izvuce predajom a sad nastavljaju cilic i coric
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
kako trenutno igra tesko ubi ga ramosarelinho je napisao/la:Valjda Borna ispostuje over gemova.Bihac96 je napisao/la:al me yebu ovi hrvati prvo karlovic pa me izvuce predajom a sad nastavljaju cilic i coric
A jbt jednom i glat da prodje
hem naspavan nisam camio ljepota
hem naspavan nisam camio ljepota- bugojanac1234
- Kontakt:
krepaj marčenko yebem ti sve pomrle
E moj veseli **** ti majku veselu i 1,15 kvotu
Sinoc svi trpali na tenis, a nba lagano isao
Sinoc svi trpali na tenis, a nba lagano isao
-
subcoccinela
- Kontakt:

nikako da svarim kako je marchenko mogao da izgubi od ove kasike
nakon marchenka posra mi se u usta i kovalnik za dobro jutro

Kod mene Dibirov kvota2 na 5,5. Moram ga probat, proslu nije prebacio jer je promasio drugi penal a to se danas nece ponovit. 
Ocekujem i danas veliki broj penala
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
DoeTz je napisao/la:Ispratiobodi123 je napisao/la:
i da, eto vam od mene nekog tenisa za veceras sto bi trebalo proci, kvota je 8,7 a ja cu na to ici bas bas jako ako barca ispostuje do krajaS dodatkom Sharapove i Serene
Jel ovo prošlo druže?
- BenjooJutub
- Kontakt:
nije, Bašić je dobio HaasaCostello je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Ispratiobodi123 je napisao/la:
i da, eto vam od mene nekog tenisa za veceras sto bi trebalo proci, kvota je 8,7 a ja cu na to ici bas bas jako ako barca ispostuje do krajaS dodatkom Sharapove i Serene
Jel ovo prošlo druže?
-
risingforce
- Kontakt:
kako ce proci, jesi li ista pratioCostello je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Ispratiobodi123 je napisao/la:
Jel ovo prošlo druže?
proslo 4 para, 7 nije
http://pokit.org/get/?52f5e919edc7ef83b ... 6e20af.jpgCostello je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Ispratiobodi123 je napisao/la:
Jel ovo prošlo druže?
jest proslo je
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Dzaba brate da bude i 10 penala,ako on promasi prvi nema sanse da iz igre zabije 5-6 komadaAsharaK je napisao/la:Kod mene Dibirov kvota2 na 5,5. Moram ga probat, proslu nije prebacio jer je promasio drugi penal a to se danas nece ponovit.
ovaj paire je sumnjiv do boga, izgubi 3-0 od nekakvog rubina, a i ranije je znao koristit ove ogromne kvote na protivnike... preskakat mungosa treba u širokom luku
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma kazem brate da je nemoguce da opet onako masi na pocetku, moramo biti bas kurate srece, a ni Madjarska nije Danska, sigurno ce biti neka kontra visezlatniljiljan je napisao/la:Dzaba brate da bude i 10 penala,ako on promasi prvi nema sanse da iz igre zabije 5-6 komadaAsharaK je napisao/la:Kod mene Dibirov kvota2 na 5,5. Moram ga probat, proslu nije prebacio jer je promasio drugi penal a to se danas nece ponovit.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
tenis kompletan treba preskakati u širokom lukuLjumanM95 je napisao/la:ovaj paire je sumnjiv do boga, izgubi 3-0 od nekakvog rubina, a i ranije je znao koristit ove ogromne kvote na protivnike... preskakat mungosa treba u širokom luku
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.