Meni je iskreno najvise zao forumasa Ljozee. Vidi se kako neko voli Zelju bez privrzenosti ikome, uvijek covjek iskritikuje nesto sto se treba kritikovat, pohvali uvijek svaku sitnicu, dok gledsjuci tebe, vidim i propast kluba.mohikanac12 je napisao/la:Vrijeme sve pokaze, kao sto je pokazalo ko se bori za titulu a ko za opstanak. Ko namijesta a ko je najbolji klub u ligi. Vidjecemo se za godinu dvije.ANTIFA ! je napisao/la:@mohikanac12
Doveo ga Nihad, nakon sto je uspio ispuniit uplatnicu za licencu Zelje u Evropi za sezonu 19/20.
"Bio sam prisutan". Kakav bot.
Ti apsolutno nikome nemas pravo govorit da je bot, jer svakog ko je kritikovao i one dresove(koji su btw smijesni, Zeljeznicar treva da drzi do renomea jer je, bez obzira na prepucavanja, veliki klub i ono je bas los potez) si nazivao dusmanom, lobotomijom i slicnim stvarima, i ima vas par sto ste otjerali stvarno iskrene navijace Zelje koji su u svojim postovima bas naglasavali ljubav prema Zelji a ne privrzenost upravi.
Nadalje, ti si svjestan da ste digli drugi kredit ove godine, dva miliona maraka i to je provjerena informacija. Nema nikakve potrebe da govoris da nije tako, doduse iskusno preskocis svaki moj post o tome, jer ste svjesni:
41.000 mjesecna rata, a pod hipotekom poslovni prostori. To su bukvalno zadnji trzaji financijskog kraha, koji je ovakvim nacinom poslovanja neminovan.
Ja cu uvijek bit tu, uz Velez do kraja zivota, bez obzira na Hasica, Sosu, Tanovica i sve druge uprave, prije i poslije. Ti ces nestati, cim ne budes "imao dovoljno boje da okrečiš" stvarnu sliku i kad krediti isplivaju i ne budu se mogli krečit.
Vidimo se, ćelavi